Hovenier 45

te Rhoon

€ 350.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wat een heerlijk rustig plekje! In deze 2-ONDER-1-KAPWONING MET GARAGE woon je met UITZICHT OP GROEN en veel zon in de tuin. Wat dacht je van een eigen oprit voor 2 auto’s én een grote achtertuin op het zuidwesten? Natuurlijk heeft de woning modernisering nodig, maar door de scherpe prijs kun jij het huis helemaal NAAR JOUW EIGEN SMAAK maken! Het huis heeft een lichte woonkamer met ruimte voor een aparte eethoek in de tuinkamer, een open keuken, 3 slaapkamers (4 mogelijk) en een grote badkamer. De KINDVRIENDELIJKE LOCATIE biedt een rustige straat met een grasveld tegenover en een basisschool op de hoek van de straat. Ideaal voor een jong gezin. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik: winkels, scholen, het metrostation en schitterende natuur op maar een paar minuten wandelen of fietsen. NIEUWSGIERIG? Plan snel een bezichtiging in!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast, trapopgang en toilet met fonteintje. Vanuit de hal is tevens de inpandige garage bereikbaar.

De lichte woonkamer heeft een deur naar de achtertuin en een handige trapkast. Hier is plaats voor een gezellige zithoek bij de open gashaard (rookkanaal aanwezig). In de tuinkamer past een grote eettafel of deze ruimte is goed te gebruiken als speelkamer of werkhoek. De open keuken treft u aan de voorzijde. De keuken is ingedeeld met hoekopstelling v.v. 4- pits gaskookplaat, inbouwafzuigkap, oven, koelkast en dubbele gootsteen.

De gehele begane grond is voorzien van een klassieke parketvloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers (3 mogelijk) en grote badkamer. De grootste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een dakkapel. Deze kamer is extra ruim doordat dit voorheen 2 slaapkamers waren! De kamer kan gemakkelijk weer in 2 kamers gesplitst worden. De 2e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De grote badkamer is ingedeeld met een ligbad, douchecabine, wastafel en 2e toilet.

De gehele 1e verdieping is voorzien van tapijtvloeren.

2E VERDIEPING: Overloop, 3e slaapkamer. Op de overloop hangt de nieuwe Intergas CV-combiketel (december 2018) en zijn de wasaansluitingen aanwezig. De 3e slaapkamer heeft een dakraam en knieschotten voor extra bergruimte. Natuurlijk is het mogelijk op deze verdieping nog verschillende toevoegingen te doen: een handige opbergvliering en/of een dakkapel voor extra ruimte en licht.

De 2e verdieping is deels voorzien van tapijt en deels van zeil.

BUITEN: Aan de voorzijde is de woning gelegen aan een rustige straat met een grasveld aan de overkant. Mooi uitzicht en ideaal voor gezinnen met kinderen. De school aan het einde van de straat is ook super handig! Er is parkeerruimte voor 2 auto’s op de eigen oprit en verder op de parkeerpleintjes schuin achter de woning. Op de groenstrook achter het huis is een speeltoestel aanwezig. De ruime achtertuin ligt op het zuidwesten en heeft een achterom via de zijkant. In de tuin kunt u de gehele dag heerlijk van de zon genieten.

KENMERKEN:

- Fijne 2-onder-1-kapwoning met 3 slaapkamers ( 4 mogelijk);

- Gelegen op de hoek met naastgelegen voetpad;

- Kindvriendelijke ligging met grasveld tegenover;

- Basisschool aan het einde van de straat;

- Grote zonnige achtertuin op het zuidwesten;

- Parkeergelegenheid op de eigen oprit;

- Inpandig bereikbare garage (circa 18 m2);

- Op fietsafstand van de winkels;

- Op loopafstand van het metrostation;

- Intergas CV-combiketel uit december 2018;

- Extra clausules van toepassing;

- Perceel 204 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 118 m2;

- Inhoud circa 473 m3;

- Bouwjaar circa 1984.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy