Albrandswaardseweg 82

te Poortugaal

€ 679.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wat een huis! Deze in 2007 gebouwde LUXE HALFVRIJSTAANDE VILLA op de grens van Rhoon en Poortugaal is werkelijk alles dat u nodig heeft. Het huis in STIJLVOLLE JAREN ’30 SFEER heeft een schitterende statige aanblik door de grootte en hoogte. In de woning vindt u een gezellige woonkamer grenzend aan de tuin, een eetkamer met erker en vrij uitzicht over het weiland, een moderne open keuken, maar liefst 5 ruime slaapkamers, een grote badkamer en een separate wasruimte. Parkeren doet u op de EIGEN OPRIT VOOR MEERDERE AUTO’S. Aan opbergruimte komt u niets te kort: een berging op zolder, een grote opbergvliering én een ZEER ROYALE GARAGE. Dan de HEERLIJKE ACHTERTUIN: een oase van rust en groen, schitterend aangelegd met o.a. tuinverlichting, met een perfecte ligging op het zonnige zuidwesten. De dorpen Poortugaal en Rhoon hebben alle dagelijkse voorzieningen op loop- en fietsafstand. Scholen, winkels, het metrostation, uitvalswegen en ook schitterende natuur zijn direct in uw woonomgeving te vinden.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met meterkast, geheel betegeld toilet v.v. hangcloset en fonteintje en trapopgang. Vanuit de hal is tevens de royale garage bereikbaar met deur naar de tuin, elektrische garagedeur en keukenblok.

Bij binnenkomst in het midden van de woning heeft u keuze uit twee kanten. Aan de voorkant van de woning loopt u de eetkamer met erker in. Een heerlijke plek om aan een grote tafel met een gezelschap te dineren met uitzicht over het weiland.

Aangrenzend vindt u de open keuken in U-opstelling met witkleurige kasten en composiet werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 4-pits inductiekookplaat, inbouwafzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser en koelkast.

De sfeervolle woonkamer bevindt zich achterin het huis met een schitterende grote glaspui v.v. openslaande deuren naar de achtertuin. Hier is ruimte voor een gezellige zithoek en heeft u opbergruimte in de praktische trapkast.

De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer met vloerverwarming (bijverwarming). Alle wanden zijn glad gestuukt.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, royale badkamer. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en heeft een nis voor een kledingkast. De 2e en 3e slaapkamer liggen aan de respectievelijk voor- en achterzijde van het huis. De royale badkamer is geheel betegeld en ingericht met douchecabine, meubel met dubbele wastafel, twee wandkasten en een 2e toilet (hangcloset). Bij aanpassing is in de badkamer meer dan voldoende ruimte aanwezig om ook een ligbad te plaatsen.

De gehele 1e verdieping is voorzien van laminaatvloeren.

2E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, wasruimte en berging. Misschien wel de mooiste kamer van het huis is de 4e slaapkamer aan de voorzijde. Hier heb je vanuit de dakkapel schitterend uitzicht over het weiland en de verdere omgeving. De 5e slaapkamer aan de achterzijde heeft eveneens meer ruimte door een dakkapel en een vlizotrap naar de zeer grote opbergvliering. De wasruimte biedt naast de wasmachine en droger ook ruimte aan de Nefit CV-combiketel met boiler. Naast de 4e slaapkamer is een ruime berging aanwezig. Indien gewenst kan deze bij de slaapkamer worden getrokken of als inloopkast worden ingericht.

De gehele 2e verdieping is voorzien van laminaatvloeren.

BUITEN: De woning heeft aan de voorzijde een mooie ligging op de grens van Rhoon en Poortugaal met vrij uitzicht over het weiland. Er is een gedeelte toegang tot een royale oprit met ruimte voor meerdere auto’s. De achtertuin op het zuidwesten heeft de gehele dag heerlijk de zon. De tuin is fraai aangelegd met diverse terrassen, groenborders, tuinverlichting en een elektrisch zonnescherm. Het zijpad is afsluitbaar met een houten poort.

KENMERKEN:

- Luxe half-vrijstaande villa met 5 slaapkamers;

- Hoogwaardige bouwkwaliteit in jaren ’30 stijl;

- Op loop- en fietsafstand van alle voorzieningen;

- Schitterende zonnige tuin op het zuidwesten;

- Zeer royale inpandige garage (circa 27 m2);

- Voorzijde vrij uitzicht over het weiland;

- Eigen oprit met ruimte voor meerdere auto’s;

- Geheel v.v. hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Nefit CV-combiketel en boiler uit 2007;

- Perceel 345 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 167 m2;

- Inhoud circa 620 m3;

- Bouwjaar circa 2007.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy