Adriana van Roonhof 19

te Rhoon

€ 569.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Royaal en energiezuinig wonen in deze MODERNE 2-ONDER-1-KAPWONING uit 1995 met INPANDIGE GARAGE. Rustig en veilig aan een doodlopend hofje. Hier is ruimte genoeg voor uw hele gezin! Het huis is ingedeeld met royale woonkamer, gezellige tuinkamer, luxe halfopen keuken, 5 slaapkamers en 2 BADKAMERS (!). De woning heeft nog veel meer extra’s: een oprit voor meerdere auto’s, sfeervolle overkapping, gezellige gashaard, zonneboiler, GLOEDNIEUWE ZONNEPANELEN. In de ZONNIGE TUIN OP HET ZUIDEN heeft u volledige privacy. De tuin is stijlvol aangelegd met bestrating en groen. Op dit plekje woont u heerlijk rustig en op loopafstand van de scholen, winkels en HET METROSTATION. Met de auto of metro bent u binnen 20 minuten in hartje Rotterdam. Voor ontspanning heeft het gezellige dorp Rhoon meer dan genoeg te bieden: schitterende polders, een golfbaan, jachthaven en diverse horecagelegenheden. Heerlijk wonen!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met meterkast (11 groepen), hardhouten trapopgang, betegeld toilet met fontein. Vanuit de hal is toegang tot de garage met garagedeur en wasaansluitingen. Door openslaande deuren stapt u de royale woonkamer binnen. Hier valt direct de speelse indeling en het zicht op de tuin op. Wat een gezellige indeling!

Voorin het huis vindt u de halfopen keuken. Deze is luxe uitgevoerd met een royale opstelling v.v. witte kasten en een zwart granieten werkblad. Alle denkbare apparatuur is aanwezig van hoogwaardige kwaliteit (merendeel Miele). Een gloednieuwe 6-pits inductiekookplaat in 3-vlaks verdeling (AEG uit 2020), brede afzuigkap, brede luxe oven, combi-stoomoven, koffiemachine, vaatwasser (Bosch uit 2018), Quooker, extra hoge koelkast en aparte vriezer. Er is meer dan voldoende opbergruimte aanwezig in o.a. de apothekerskast. Dat wordt de sterren van de hemel koken in deze keuken!

Het woongedeelte is in twee delen verdeeld door de aanwezigheid van de tuinkamer. In het middengedeelte past een lange eettafel om heerlijk met een groot gezelschap te kunnen dineren. De sfeervolle gashaard met klassieke schouw biedt gezelligheid bij het diner of is een heerlijke plek om met een kop koffie of glas wijn een boek te lezen. In dit gedeelte is een schuifpui naar de tuin en convectorput aanwezig.

In de tuinkamer is een knusse zithoek gerealiseerd met ruimte voor een grote bank. Hier is een deur naar de tuin aanwezig. Natuurlijk kan de indeling van de eethoek en zithoek naar wens ook omgewisseld worden!

De gehele begane grond is voorzien van een PVC-vloer en gestuukte wanden.

1E VERDIEPING: Overloop met zijraam, 3 slaapkamers, 2 inloopkasten en een luxe badkamer. De hoofdslaapkamer ligt aan de voorzijde van het huis. Door de ligging over de gehele breedte heeft deze kamer mooie lichtinval. Er is een ingebouwde schuifdeurenkast aanwezig. De inloopkast is ingericht met losstaande kasten (ter overname). Deze kamer kan indien gewenst gemakkelijk in 2 kamers gesplitst worden. Aan de achterzijde van de woning treft u de 2e slaapkamer met ingebouwde schuifdeurenkast. Deze kamer is momenteel in gebruik als kantoor. De 3e slaapkamer ligt boven de garage/tuinkamer en heeft eveneens een ruimte welke als inloopkast kan worden gebruikt.

Dan de luxe badkamer uit 2017: wat een plaatje! De grote badkamer is ingedeeld met hoekligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, handdoekradiator en 2e toilet. Deze ruimte is luxe afgewerkt met o.a. metallic bronskleurige tegels, een sfeervolle inbouw nis en automatische wastafelverlichting.

De gehele 1e verdieping is voorzien van laminaatvloeren.

2E VERDIEPING: Overloop met zijraam, 2 slaapkamers, 2e badkamer, berging. De 4e slaapkamer aan de achterzijde heeft een grote dakkapel met kunststof kozijnen en rolluiken en een extra wastafel. Vanuit deze kamer is toegang tot een berging met CV-installatie en zonneboiler en een handige extra berging onder het schuine dak. Een grote opbergruimte die makkelijk toegankelijk is! De 5e slaapkamer voorin het huis heeft 2 grote dakramen en een trap naar de vliering. Deze kan gebruikt worden als opbergruimte, maar is ook erg leuk om te gebruiken als speel- of slaapplek voor kinderen. Onder de trap is een inbouwkast aanwezig. Dan nog een leuk extraatje: dit huis heeft een 2e badkamer! Ideaal met (grotere) kinderen of logees. Deze badkamer heeft een douchecabine, dubbel wastafelmeubel en handdoekradiator.

De gehele 2e verdieping is voorzien van laminaatvloeren en heeft airconditioning.

BUITEN: De woning ligt aan de voorzijde in een doodlopend hofje. Hier woont u rustig en veilig voor kinderen. Op de oprit aan de voorkant is ruimte voor minimaal 2 auto’s. De achtertuin ligt op het zonnige zuiden. Door de ligging aan een sloot en zonder achterburen, heeft u veel privacy in de tuin. Achterin de tuin is een houten berging met sfeervolle overkapping aanwezig. Een heerlijk plekje om al in het voorjaar of najaar buiten te zitten! De tuin is fraai aangelegd met bestrating, grind, diverse groenborders en tuinverlichting.

KENMERKEN:

- Royale en moderne 2-onder-1-kapwoning;

- Energiezuinig met 9 gloednieuwe zonnepanelen (2020);

- Maar liefst 5 slaapkamers aanwezig (6 mogelijk);

- Gelegen aan rustig en veilig doodlopend hofje;

- Eigen oprit met ruimte voor minimaal 2 auto’s;

- Zonnige achtertuin op het zuidwesten;

- Gezellige overkapping in de achtertuin;

- Houten berging aanwezig (circa 5 m2);

- Inpandig bereikbare garage (circa 19 m2);

- Remeha CV-combiketel uit 2007;

- Remasol zonneboiler uit 2009;

- Perceel 233 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 184 m2;

- Inhoud circa 714 m3;

- Bouwjaar circa 1995.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy