Molen 't Hert 2

te Rhoon

€ 469.000,-- Kosten Koper

Verkocht

GELIJKVLOERS WONEN met verrassend veel ruimte en een ZONNIGE TUIN? Dat kan in deze geschakelde SEMI-BUNGALOW in een doodlopende straat! Het verzorgde huis heeft op de begane grond een ruime woonkamer met gezellige eetkeuken, hoofdslaapkamer, badkamer en garage. Op de 1e verdieping vindt u nog eens 2 slaapkamers (3 mogelijk), een 2e badkamer en een berging. IDEAAL VOOR SENIOREN of invaliden, maar ook zeker goed te gebruiken door een gezin. De groene tuin ligt aan de voor-, zij- en achterkant en grenst aan de authentieke Dorpsdijk. Hier is altijd een zonnig en schaduwrijk plekje te vinden! Parkeren kan op de EIGEN OPRIT, op het dak zijn 8 ZONNEPANELEN aanwezig. De woning ligt aan de noordrand van het gezellige dorp Rhoon in de omgeving van ‘Het Kasteel van Rhoon’. Een RUSTIGE BUURT met op loopafstand schitterende natuur en het metrostation (20 minuten naar Rotterdam) en op fietsafstand diverse winkels en scholen. Dit is rustig en centraal wonen!

INDELING:

BEGANE GROND: Overdekte entree, ruime hal met meterkast (10 groepen), trapopgang en geheel betegeld toilet v.v. fonteintje. Vanuit de hal is toegang tot het woongedeelte en de garage. De garage beschikt over verwarming en een nieuwe elektrische garagedeur (juni 2020).

In de lichte woonkamer aan de voorkant van het huis kunt u een fijne zithoek plaatsen. Een mooie vierkante woonkamer met veel lichtinval. Aan de achterzijde van de woning treft u de eetkeuken met ruimte voor een grote eettafel en een schuifpui naar de achtertuin. De keuken in U-opstelling is ingericht met moderne hoogglans witte kasten en een kunststof aanrechtblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een 5-pits inductiekookplaat, brede afzuigkap, combi-oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser.

Op deze verdieping heeft u achterin het huis toegang tot de ruime hoofdslaapkamer en badkamer en suite. De slaapkamer heeft zicht op de tuin. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet.

De gehele begane grond is voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers (3 mogelijk), 2e badkamer en berging. De zeer ruime overloop kan eenvoudig ingedeeld worden als 3e slaapkamer. De 2 aanwezige slaapkamers liggen aan de voorzijde. Alle ramen op de 1e verdieping zijn voorzien van elektrische rolluiken. De 2e badkamer is volledig betegeld en heeft een inloopdouche, wastafelmeubel en 3e toilet. Vanaf de overloop is een berging te bereiken met Intergas CV-combiketel (2007).

BUITEN: De ligging aan een doodlopende straat in Rhoon Noord is heerlijk rustig. Aan de voorkant van het huis heeft u een parkeerplaats op de eigen oprit. De woning beschikt over een elektrisch zonnescherm. De achtertuin is gelegen op het westen en de zijtuin op het noorden. De tuin is schitterend groen aangelegd met bestrating, groenborders, gras en een houten tuinhuis aan de achterzijde. Verder beschikt de woning over 8 zonnepanelen.

KENMERKEN:

- Geschikt voor senioren én gezinnen;

- Volledig gelijkvloers te bewonen;

- Drie slaapkamers aanwezig (4 mogelijk);

- Twee badkamers aanwezig;

- Zonnige voor-, zij- en achtertuin;

- Elektrische rolluiken en zonnescherm aanwezig;

- Energiezuinig met 8 zonnepanelen (2017);

- Inpandig bereikbare garage (circa 17 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is geheel geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2007;

- Perceel 430 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 127 m2;

- Inhoud circa 484 m3;

- Bouwjaar circa 1993.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy