Julianastraat 12

te Rhoon

€ 395.000,-- Kosten Koper

Verkocht

READY TO MOVE?! Woon jij deze zomer in dit TURN-KEY rijtjeshuis midden in Rhoon? Heerlijk relaxen in de uitgebouwde woonkamer, een sterrendiner koken in de luxe keuken of barbecueën in de DIEPE TUIN? Hier is het een feestje! Van top tot teen is deze gave woning in 2020 vernieuwd. Afgewerkt met o.a. kunststof kozijnen, maar ook nog een beetje sfeer uit de jaren ’60. Het huis is ingedeeld met een royale woonkamer, LUXE open keuken met kookeiland, 3 grote slaapkamers, een GLOEDNIEUWE badkamer, aparte toiletruimte en voorzolder. De diepe tuin grenst aan een pleintje en ligt op het westen. Hier kun je heerlijk genieten van de zon. De ligging is fantastisch: midden IN HET DORPSHART van Rhoon naast alle winkels, scholen en het metrostation. Binnen 20 minuten sta je in hartje Rotterdam. Bel voor een afspraak, dan laten wij je dit gave huis heel graag zien!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met trapopgang, vernieuwde meterkast en groot modern toilet met hangcloset en wastafelmeubel.

De woonkamer aan de achterkant is heerlijk ruim door de grote uitbouw. Er is een grote glaspartij met openslaande deuren naar de tuin. De wanden zijn glad gestuukt en hebben ingebouwde vakkenkasten. Super tof!

Voorin het huis is een luxe open keuken v.v. een kastenwand en kookeiland. De keuken is afgewerkt met antracietkleurige kasten en een houtlook werkblad. Heel stoer! De kastenwand biedt ruimte aan een koel-/vriescombinatie, oven en magnetron. In het eiland zit een gootsteen, vaatwasser en inductiekookplaat met kookveldafzuiging. Geen afzuigkap in de weg dus. De inbouwapparatuur is van het merk Siemens. Aan het eiland is ruimte voor barkrukken om gezellig aan de bar een kopje koffie of wijntje te drinken. Ook in de keuken zijn weer schitterende vakkenkasten ingebouwd.

De begane grond is geheel afgewerkt met een houten vloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, badkamer en wasruimte. Er is een slaapkamer aan de voorzijde en aan de achterzijde. Beide zijn groot. De ruime badkamer is geheel vernieuwd met inloopdouche v.v. regendouchekop en een wit meubel met houtlook lades, een mooie waskom en een verlichte spiegel. De tegels zijn een combinatie van grijs op de wanden en houtlook op de vloer. Het separate toilet is ingericht met hangcloset en wastafelmeubel en eveneens afgewerkt met grijze en houtlook tegels.

2E VERDIEPING: Voorzolder, 3e slaapkamer. De voorzolder heeft een gedeelte van de dakkapel, waardoor hier een super leuk werkplekje kan worden gemaakt. Ook hangt hier de gloednieuwe Remeha CV-combiketel (2020) en zijn hier de wasaansluitingen. De 3e slaapkamer op de zolderverdieping heeft een grote dakkapel met nokverhoging. Een riante slaapkamer met zicht over de omgeving.

De 1e en 2e verdieping zijn geheel afgewerkt met laminaat.

BUITEN: De woning ligt in het dorpscentrum van Rhoon met diverse winkels direct voor de deur. Bij het huis hoort een verrassend grote onderhoudsarme voortuin op het oosten met ochtendzon en achtertuin op het westen met middag- en avondzon. De achtertuin is volledig bestraat en beschikt over een stenen berging en achterom. Hier kun je gezellig gasten ontvangen en genieten van een lekkere barbecue!

KENMERKEN:

- Sfeervol jaren ‘60 rijtjeshuis met 3 slaapkamers;

- Geheel gerenoveerd met luxe keuken en badkamer;

- Grote uitbouw begane grond;

- Dakkapel met nokverhoging zolder;

- Ligging midden in het dorpshart van Rhoon;

- Veel parkeergelegenheid direct voor de deur;

- Metrostation om de hoek (Rotterdam 20 minuten);

- Grote voortuin op het oosten met ochtendzon;

- Diepe achtertuin op het westen met middag- en avondzon;

- Stenen berging in de achtertuin (circa 8 m2);

- Geheel v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- Gehele dak is voorzien van isolatie;

- Elektrische rolluiken achterzijde 1e verdieping;

- Remeha CV-combiketel uit 2020;

- Projectnotaris van toepassing;

- Diverse extra clausules van toepassing;

- Perceel 165 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 119 m2;

- Inhoud circa 379 m3;

- Bouwjaar circa 1960.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy