Groene Hilledijk 368A

te Rotterdam

€ 254.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wat een uitzicht! Deze verzorgde DUBBELE BENEDENWONING met ZONNIGE TUIN ligt aan de rand van Vreewijk tegenover het park de ‘Valkeniersweide’. De woning beschikt over een grote woonkamer, moderne keuken, 2 grote slaapkamers (3 mogelijk), royale badkamer en handige wasruimte. Buiten geniet je op het balkon of in de zonnige achtertuin op het zuidoosten met GROTE BERGING en overkapping. De woning is INSTAPKLAAR met o.a. glad gestuukte wanden en KUNSTSTOF KOZIJNEN met dubbele beglazing. Er zijn diverse extra’s aanwezig: op maat gemaakte horren en 2 elektrische zonneschermen. Een ideale locatie vlakbij Zuidplein en het centrum van Rotterdam. De tram stopt verderop in de straat, met de auto ben je binnen een paar minuten op de snelweg. Ook wat rust en groen? Hiervan vindt u meer dan genoeg in het park aan de overkant of in het Zuiderpark verderop!

INDELING:

BEGANE GROND: Enkele traptreden naar de entree, tochthal met glazen deur, hal met trap naar souterrain en toilet met hangcloset en fonteintje.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime woonkamer. Het type doorzon geeft aan twee kanten veel lichtinval. Aan de voorzijde heeft u voldoende ruimte voor een riante zithoek met vrij uitzicht over het heerlijke park de ‘Valkeniersweide’. Achterin de woonkamer past met gemak een grote eettafel. Hier is toegang tot de half open keuken.

De moderne keuken is geplaatst in hoekopstelling met witte kasten een kunststof aanrechtblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een gloednieuwe 5-pits Bosch inductiekookplaat (juni 2020), afzuigkap, koelkast, combimagnetron en vaatwasser. Er is voldoende opbergruimte in lades en bovenkasten. Via de keuken heeft u toegang tot het balkon met elektrisch zonnescherm over de gehele achterzijde van de woning. Aan de voorzijde is de woning voorzien van sfeervolle markiezen.

De woonkamer is voorzien van een donkerkleurige laminaat vloer en glad gestuukte wanden. De keuken heeft een lichtkleurige tegelvloer en inbouwspots.

SOUTERRAIN: Overloop met handige trapkast, 2 slaapkamers, wasruimte, badkamer en inloopkast. Aan de achterzijde van de woning treft u de masterbedroom met veel lichtinval door de grote ramen en kiep-/kanteldeur met elektrische rolluiken. Via een tussenhal met meterkast (8 groepen), bereikt u voorin de woning treft u de 2e ruime slaapkamer. Hier is een vaste kast met de CV-ketelopstelling (Rehema uit 2018). Vanuit de tussenhal is ook de extra kamer bereikbaar die nu gebruikt wordt als bergruimte, maar ook zeer geschikt is om te gebruiken als inloopkast. Op deze verdieping is verder een royale wasruimte aanwezig met vaste kast en keukenblok v.v. gootsteen en gasaansluiting (mogelijkheid voor fornuis). Deze ruimte is ook zeer geschikt om in te delen als 3e slaapkamer. In het midden van het huis bevindt zich de volledig betegelde badkamer met douchecabine, hoekbad, wastafelmeubel, twee handdoekradiatoren en inbouwspots.

BUITEN: Via de 1e en 3e slaapkamer heeft u toegang tot de zonnige tuin op het zuidoosten. De keurig onderhouden tuin is grotendeels voorzien van bestrating en groen borders. Achterin treft u de ruime berging met garagedeur, overkapping en bergvliering. De berging is gebouwd met duurzaam materiaal, dus onderhoudsvrij. De tuin beschikt verder over een achterom, buitenkranen, verlichting, elektriciteit, waterfonteintje en elektrisch zonnescherm.

De benedenverdieping is voorzien van grotendeels laminaat en van glad gestuukte wanden.

KENMERKEN:

- Royale dubbele benedenwoning met achtertuin;

- Twee slaapkamers aanwezig (3 mogelijk);

- Veel opbergruimte in o.a. washok en inloopkast;

- Zeer verzorgde afwerking met o.a. glad gestuukte wanden;

- Balkon grenzend aan de keuken (circa 5 m2);

- Zonnige achtertuin op het zuidoosten;

- Grote onderhoudsvrije berging (circa 11 m2) met overkapping;

- Elektrisch zonnescherm op de begane grond en souterrain;

- Alle ramen en deuren v.v. op maat gemaakte horren;

- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- Vernieuwde Remeha CV-ketel (2018);

- VVE: gezamenlijke opstalverzekering;

- Woonoppervlak circa 104 m2;

- Inhouw circa 354 m3;

- Bouwjaar circa 1936.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy