Sering 21

te Rhoon

€ 579.000,-- Kosten Koper

Verkocht

In een van de meest geliefde straten van Rhoon staat deze heerlijke TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING. Een prachtige locatie vlakbij het centrum van Rhoon en het mooie ‘Jan Cornelis Park’. Een groot pluspunt: deze woning heeft een extra brede voorgevel, waardoor het huis zeer veel ruimte biedt. Het huis is ingedeeld met een grote woonkamer, eetkamer in de HEERLIJKE AANBOUW aan de tuinzijde, ruime keuken, maar liefst 5 slaapkamers en een ruime badkamer. Er hoort verder bij het huis een INPANDIGE GARAGE en een EIGEN OPRIT voor meerdere auto’s. In de GROENE ACHTERTUIN geniet u van rust met veel PRIVACY. De woning en tuin hebben een fijne en warme sfeer. Het dorpshart met diverse winkels, scholen en het metrostation ligt op slechts enkele minuten wandelen. Voor ontspanning heeft de gemeente Albrandswaard een divers aanbod met veel natuur, horeca en zelfs een Golfbaan en Jachthaven. U hoeft zich niet te vervelen! Via de uitvalswegen is Rotterdam centrum binnen 20 minuten te bereiken. Nieuwsgierig geworden? Wij laten het huis graag zien!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met meterkast (7 groepen), half betegeld toilet v.v. fonteintje en trapopgang met handige trapkast. Vanuit de hal heeft u toegang tot de keuken en woonkamer.

Bij binnenkomst in de woning heeft u de keuze uit twee richtingen. Aan de voorkant van de woning treft u het sfeervolle woongedeelte. Hier is een royale zithoek bij de open haard en een separate knusse tv-hoek. De voorzijde van de woning heeft bijzonder grote ramen welke zorgen voor veel daglicht. De voorgevel is voorzien van elektrisch bedienbare zonnescherm.

Achterin bevindt zich de schitterende aanbouw met zicht op de tuin. De aanbouw dient nu als eetkamer met ruimte voor een grote eettafel om gezellig te dineren met familie en/of vrienden. De aanbouw heeft eveneens een zee aan lichtinval door de lichtstraat in het dak en de grote ramen. Er is een deur naar de tuin.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de keuken. Deze is ingedeeld in hoekopstelling met witte kasten en een houten werkblad. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur w.o. een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, heteluchtoven, combimagnetron en vaatwasser. In de keuken past een eet- of ontbijttafel. Ook vanuit hier is zicht op de mooie achtertuin.

De woonkamer is voorzien van een massief hardhouten vloer. In de hal, keuken en aanbouw ligt een lichtkleurige marmer vloer met vloerverwarming.

De garage is inpandig bereikbaar vanuit de keuken. De garage heeft een handmatige roldeur met loopdeur en deur naar de achtertuin. In de garage zijn de Daalderop CV-combiketel (2007), wasaansluitingen en een handige stortgootsteen aanwezig.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De masterbedroom aan de voorzijde van de woning heeft twee grote vaste kasten en een breed inpandig balkon. De 2e slaapkamer aan de achterzijde heeft eveneens 2 vaste kasten. De 3e slaapkamer aan de voorkant heeft inbouwspots en eveneens toegang tot het balkon. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, meubel met dubbele wastafel, 2e toilet en handdoekradiator. Er zijn vloerverwarming en inbouwspots aanwezig.

De gehele 1e verdieping is voorzien van laminaatvloeren.

2E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers. De 4e slaapkamer is zeer royaal over de gehele diepte van het huis en voorzien van een dakkapel aan de achterzijde en dakraam aan de voorzijde. Deze kamer heeft extra opbergruimte in de schuifkastenwand en achter knieschotten. De 5e slaapkamer is tevens voorzien van een dakraam en raam in de nok van de zijgevel.

BUITEN: De woning heeft een prachtige ligging aan een van de meest geliefde straten van Rhoon. Het mooie ‘Jan Cornelis Park’ met een klein hertenkamp ligt aan de overkant van het huis. De voortuin va de woning beschikt over een lange oprit met ruimte voor meerdere auto’s. De achtertuin is voorzien van meerdere terrassen, groenborders en een grasveld. Door de groene en vrije ligging heeft u bijzonder veel privacy. De achtertuin is gelegen op het noordoosten. Hier kunt u heerlijk genieten van zowel zon als schaduw. Verder beschikt de tuin over een handige houten berging als extra opbergruimte.

KENMERKEN:

- Royale en extra brede twee-onder-een kapwoning;

- Maar liefst 5 slaapkamers aanwezig;

- Ligging in een van de meeste geliefde straten van Rhoon;

- Tegenover het mooie ‘Jan Cornelis Park’ met hertenkamp;

- Vlakbij het dorpscentrum en metrostation van Rhoon;

- Gehele begane grond v.v. HR++ glas;

- Achtergevel en entree v.v. van gelamineerd veiligheidsglas;

- Bovenverdieping v.v. isolatieglas met geïsoleerde ventilatieroosters;

- Geheel v.v. houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Inpandig bereikbare garage (circa 22 m2);

- Eigen oprit met ruimte voor meerdere auto’s;

- Beschut gelegen achtertuin met veel privacy;

- Daalderop CV-combiketel uit 2007;

- Perceel 359 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 176 m2;

- Inhoud circa 666 m3;

- Bouwjaar circa 1966.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy