Hoogeweg 20

te Rhoon

€ 1.185.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Hiér vindt u het! De ultieme combinatie van luxe en comfort, van landelijk en centraal, van ontspanning en levendigheid. Een STIJLVOL PENTHOUSE met hoogwaardige afwerking in de statige villa-residentie ‘Rijshorst’ op een privé wooneiland. In de groene omgeving van het dorp Rhoon vlakbij wereldstad Rotterdam. Uniek woongenot met DIVERSE ROYALE BUITENTERRASSEN en een gezamenlijke parkachtige tuin. Om nog niet te spreken over het fenomenale uitzicht over de polders. De riante woning biedt een sfeervolle woonkamer met gashaard, LUXE KEUKEN, mastersuite met walk-in-closet en badkamer, gastenkamer met 2e badkamer en kantoor met veel lichtinval. Kies op verschillende momenten van de dag voor een ander plekje buiten: het terras bij de keuken op het zonnige zuiden, het zijbalkon voor ochtendzon/middagschaduw of ontvang uw gasten op het geweldige dakterras van 70 m2. In de ondergelegen parkeerkelder hoort een EXTRA GROTE GARAGE bij het appartement. Comfort is het sleutelwoord: met o.a. airconditioning, vloerverwarming en domotica voor verlichting, muziek en zonnescreens. Nodig uzelf uit voor een bezoek en wordt verliefd!

INDELING:

BEGANE GROND: Door de elektronische toegangspoort rijdt u de royale gezamenlijke oprijlaan op. Hier is voor bezoekers ruimte om te parkeren. Zelf kunt u over de verwarmde afrit (geen last van ijzel) de ondergelegen parkeerkelder in rijden. Van binnenuit neemt u direct de lift naar uw luxe appartement op de bovenste verdieping. Vanaf de oprijlaan brengt een bordestrap uw bezoekers naar de ingang van de residentie. Hier bevindt zich eerst een overdekte entree met bellentableau en video-intercom. Achter de afgesloten entree bereikt u via de gezamenlijke hal de lift en het trappenhuis. Op de 2e verdieping heeft u direct vanuit de lift en het trappenhuis privé toegang tot het penthouse. Aan de andere zijde van de lift bevindt zich het andere penthouse.

2E VERDIEPING: Binnenkomst in de royale hal met daklicht en een fraaie glazen wand met dubbele deuren naar het woongedeelte. In de hal vindt u de meterkast (18 groepen), een ingebouwde garderobekast en een luxe gastentoilet met hangcloset en houten meubel met waskom.

Direct als u binnenstapt in het woongedeelte wordt uw zicht alle kanten op getrokken. Wat een fantastische sfeervolle ruimte! De grote eettafel vormt het middelpunt van de woning tussen de zithoek en keuken.

De woonkamer heeft een geweldige uitstraling door de Franse balkons en de aparte zithoek bij de heerlijke design gashaard. Vanuit het zitgedeelte is via een schuifpuitoegang tot het zijbalkon met ochtendzon. Op warme dagen zit u hier ‘s middags en ‘s avonds heerlijk in de schaduw. Ook fijn!

Een diner van sterren-kwaliteit koken lukt zeker in deze luxe keuken! Heerlijk royaal opgezet met een royale kastenwand en groot eiland. De keuken is uitgevoerd in houtkleurige fronten en heeft een composiet werkblad. Alle apparatuur is van het hoogwaardige merk Miele. Op het eiland is koken en spoelen gecombineerd: er is een inductiekookplaat met 5 zones, Novy plafondafzuiging, geïntegreerde stenen gootsteen, Quooker 3-in-1 kraan en vaatwasser. De kastenwand biedt ruimte aan een extra hoge koelkast, tweede koelkast met vriescombinatie, heteluchtoven, koffiemachine en zelfs een wijnklimaatkast. Ook over praktische zaken is nagedacht: stopcontacten in het werkblad, veel laden en hoge apothekerskasten. Ideaal!

Met goed weer dineert u heerlijk buiten door de grote pui met harmonicadeuren volledig te openen en het buitenterras bij de keuken te betrekken. Vanaf het terras kijkt u richting het zuiden uit over de fantastische landelijke omgeving. Misschien wel met een heerlijk glas wijn uit de wijnklimaatkast of een espresso uit de koffiemachine.

De slaapvertrekken bevinden zich aan de andere zijde van het appartement. De riante mastersuite met Franse balkons heeft een heerlijk rustgevende sfeer. Er is een complete walk-in-closet achter schuifdeuren én een ingebouwde kastenwand aanwezig. In de badkamer en suite geniet u van een vrijstaand design-ligbad, royale inloopdouche met regendouche, extra groot meubel met dubbele wastafel en 2e toilet. De gehele badruimte is smaakvol uitgevoerd met o.a. inbouwkranen en inbouwspots. Vanuit de mastersuite is eveneens toegang tot het zijbalkon.

Er is verder in het appartement een ruime 2e slaapkamer aanwezig met eveneens een badkamer en suite. Hier is een royale inloopdouche, meubel met wastafel en 3e toilet tot uw beschikking. Fijn met (oudere) kinderen, maar ook een heerlijk eigen domein voor gasten. Grenzend aan de patio ligt het kantoor met grote glazen pui. Een fijne lichte ruimte waar ’s ochtends de krant lezen voelt als vakantie, maar ongestoord werken ook altijd zal lukken. Uiteraard is deze kamer ook zeer geschikt als 3e slaapkamer of als hobbykamer. De slaapkamers en het kantoor zijn voorzien van airconditioning. Zo slaapt en werkt u op warme dagen heerlijk door!

Tot slot is er in het appartement een verrassend grote wasruimte aanwezig met ingebouwde kastenwand, Remeha CV-combiketel (2017) en de was-/droogaansluitingen.

Het appartement is grotendeels v.v. een fraaie natuurstenen vloer, de slaapkamers van tapijtvloeren. Er is volledig vloerverwarming aanwezig. Alle wanden zijn strak gestuukt.

BUITEN: De ligging van het appartement is exceptioneel. Het penthouse bevindt zich op de bovenste etage met waanzinnig vrij uitzicht over de polder.

Vanaf het buitenterras bij de keuken geniet u van dit panoramische uitzicht. De ligging op het zuiden biedt de gehele dag zon. Het terras is deels overdekt en biedt o.a. inbouwspots, een buitenkraan en stopcontacten. Tussen de woonkamer en de slaapkamer is het 2e balkon aanwezig. Gericht op het oosten geniet u hier ’s ochtends van de zon of heeft u in de middag en avond een verkoelende schaduwplek.

Op het spectaculaire dakterras van circa 70 m2 nodigt u met liefde gasten uit! Met fantastisch zicht over de gehele omgeving geniet u van een barbecue of feestje. Richt het terras in met verschillende zitjes, waaronder een fijne grote loungehoek en een grote eettafel. Op dit dakterras past het allemaal!

In de parkeerkelder heeft u een extra grote privé parkeergarage. De garagebox heeft een elektrische garagedeur en een separate loopdeur. Handig als u zowel een auto als fietsen of een motor kwijt wilt. Dit kan eventueel ook een 2e garage of open parkeerplaats worden. De ruimte voor de garage is te gebruiken om een auto te parkeren. De afrit naar de parkeergarage is verwarmd, zodat u ook in de winter gemakkelijk in en uit kunt rijden.

KENMERKEN:

- Luxueus penthouse in villa-residentie ‘Rijshorst’;

- Fenomenaal vrij uitzicht over de Rhoonse polders;

- Groene ligging op 20 autominuten van Rotterdam;

- Luxueuze keuken met Miele inbouwapparatuur;

- Twee hoogwaardig afgewerkte badkamers;

- Grotendeels v.v. een natuurstenen vloer met vloerverwarming;

- Alle Franse balkons v.v. elektrische zonnescreens;

- De slaapkamers en het kantoor v.v. airconditioning;

- Twee terrassen op zuiden en oosten bij woongedeelte;

- Royaal dakterras met spectaculair uitzicht (circa 70 m2);

- Royale privé garage in de parkeerkelder (circa 36 m2);

- Uitgebreid domotica systeem aanwezig;

- Geheel aluminium kozijnen met HR++ beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Remeha CV-combiketel uit 2017;

- VVE actief: bijdrage circa €597,- p/m;

- Woonoppervlak circa 207 m2;

- Inhoud circa 670 m3;

- Bouwjaar circa 2017.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy