Werkersdijk 10

te Rhoon

€ 299.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Op zoek naar een ideale gezinswoning midden in het DORPCENTRUM van Rhoon? Dan is dit de perfecte woning voor u. De woning is extra breed waardoor er op de 1e en 2e verdiepingen EXTRA RUIMTE is. Verder beschikt het huis over een ruime woonkamer met UITBOUW EN SERRE aan de tuinzijde, keuken, 3 slaapkamers, ruime badkamer met balkon en een 4e slaapkamer op de ZOLDER MET VERHOOGDE NOK. De achtertuin op het noordoosten is ruim met een grote BERGING en verhoogd terras. De ligging van de woning is fantastisch: midden in het DORPSHART van Rhoon naast alle winkels, scholen en het metrostation. Binnen 20 minuten sta je in hartje Rotterdam. Bel voor een afspraak, dan laten wij je dit gave huis heel graag zien!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met trapopgang, vernieuwde meterkast (8 groepen), half betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en biedt voldoende ruimte voor een riante zithoek. Het raam aan de voorzijde is voorzien van een elektrisch zonnescreen.

Aan de achterzijde van de woning treft u de aangebouwde keuken en eetkamer in de serre. De eetkamer in de serre is zeer licht door de aanwezige lichtstraten en de schuifpui naar de tuin. De keuken is uitgevoerd in hoekopstelling en voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, losse koel-vriescombinatie en vaatwasser.

De woonkamer is voorzien van een houten vloer. De keuken en serre zijn voorzien van een lichtkleurige tegelvloer met vloerverwarming in de serre.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer en separaat toilet. Aan de voorzijde van de woning treft u de 1e slaapkamer. Aan de achterzijde treft u de grote 2e slaapkamer en de 3e slaapkamer. De badkamer aan de voorzijde van de woning heeft een inloopdouche met hand- en stortdouche, wasmachineopstelling en beschikt over een op maat gemaakt wastafelmeubel met sfeervolle waskom. Verder geeft de badkamer toegang tot het aanwezige balkon.

2E VERDIEPING: Voorzolder, 4e slaapkamer. De 2e verdieping is aan de achterzijde volledig voorzien van een nokverhoging met kunststof dakkapel. De overloop is tevens voorzien van een Velux dakraam en de Nefit CV-combiketel uit 2018. De 4e slaapkamer op de zolderverdieping heeft ook een groot Velux dakraam.

De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van laminaatvloeren.

Heel fijn: dit huis is op de bovenverdiepingen 1 meter breder dan de andere huizen!

BUITEN: De woning ligt in het dorpscentrum van Rhoon met diverse winkels direct om de hoek. De woning beschikt aan de voorzijde van de woning over een ruime voortuin en heeft een achtertuin op het noordoosten. De woning heeft een poort naar het zijpad (met recht van overpad buren). Zo kunt u vanaf de voorzijde in de tuin komen. De achtertuin is grotendeels bestraat en beschikt over een houten schuur en een verhoogd terras aan de serre.

KENMERKEN:

- Fijne gezinswoning met 4 slaapkamers;

- Extra brede 1e en 2e verdieping;

- Uitbouw met serre aan de achterzijde;

- De ramen/deuren zijn voorzien van horren;

- Ligging midden in het dorpshart van Rhoon;

- Veel parkeergelegenheid op de parkeerplaats voor de deur;

- Metrostation om de hoek (Rotterdam 20 minuten);

- Grote achtertuin op het noordoosten;

- Houten berging in de achtertuin (circa 8 m2);

- Zolder met nokverhoging en kunststof dakkapel;

- Nefit CV-combiketel uit 2018;

- Perceel 172 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 106 m2;

- Inhoud circa 378 m3;

- Bouwjaar circa 1960.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy