Molenpolderse Zeedijk 6

te Rhoon

€ 648.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Ultiem vrij wonen! In de schitterende polders van Rhoon staat dit VRIJSTAANDE WOONHUIS op een ZEER ROYAAL PERCEEL van maar liefst 2.520 m2. Hier woon je heerlijk landelijk met toch de winkels en scholen van Rhoon en Barendrecht op fietsafstand. Een huis met veel potentie: GELIJKVLOERSE BEWONING is mogelijk, maar voor een gezin ook zeer geschikt. De woning heeft een doorzon woonkamer, een separate keuken, bijkeuken, een slaapkamer en badkamer op de begane grond en 2 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping. Verder beschikt de woning over een EIGEN OPRIT voor meerdere auto’s en een GROTE GARAGE. De rondom de woning gelegen grond biedt unieke mogelijkheden voor een PRACHTIGE RIANTE TUIN. Hier geniet je elke dag van het panoramische vrije uitzicht over de groene polders! Rhoon is een fijn en gezellig dorp om in te wonen: de metro met Rotterdam binnen 20 minuten, de golfbaan en jachthaven en diverse horeca zijn op fietsafstand te vinden.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (10 groepen) en half betegeld toilet met hangcloset en fonteintje. Vanuit de hal heeft u toegang tot de slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer.

Aan uw linkerhand bereikt u het woongedeelte. De doorzonwoonkamer heeft veel lichtinval door de ramen rondom en de openslaande deuren naar het terras aan de achterzijde. De woonkamer heeft een open haard en een deur naar de keuken. Door de tussenmuur te verwijderen kan een open keuken worden gemaakt. De keuken is ingericht met een hoekopstelling v.v. 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combimagnetron en vaatwasser. De keuken is afgewerkt met witte kasten en een kunststof aanrechtblad.

Aan de voorzijde van de woning treft u de hoofdslaapkamer met aansluitend de badkamer. Deze slaap- en badkamer op de begane grond maakt de woning zeer geschikt om gelijkvloers te bewonen. Ook is deze ruimte zeer geschikt om te gebruiken als kantoorruimte aan huis. De half betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine en wastafelmeubel. De badkamer is ook via de hal te bereiken.

Via de keuken bereikt u de bijkeuken met wasmachineaansluiting, Remeha CV-combiketel 2011 en een vaste kast met extra opbergruimte. Via de bijkeuken heeft u toegang tot de achtertuin en de garage. De garage heeft een elektrische roldeur, een stortgootsteen en een deur naar de achtertuin.

De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer met vloerverwarming en elektrische rolluiken.

1e VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers en 2e badkamer. Via de ruime overloop met groot dakraam heeft u toegang tot de 2 zeer royale slaapkamers. De slaapkamers liggen beide over de gehele diepte van de woning en bieden toegang tot de bergvliering. Indien gewenst kunnen deze kamers in meerdere slaapkamers gesplitst worden. Via de overloop heeft u toegang tot de 2e badkamer met doucheruimte, wastafel en 2e toilet.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer met vloerverwarming.

BUITEN: De woning is gelegen aan een rustige dijk in een schitterende natuurlijke omgeving met aan beide kanten panoramisch uitzicht over de polders. Een echt landelijk gevoel! Aan de voorzijde heeft de woning een ruime oprit met parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s en toegang tot de garage. De tuin rondom is voorzien van een terras en verder voornamelijk gras. De zeer riante tuin kunt u volledig naar eigen wens aanleggen en privacy creëren. Met voldoende ruimte voor meerdere terrassen in zon en schaduw en bijvoorbeeld speelruimte voor kinderen. Of in te richten als paarde weidde. Hier kunt u de gehele dag genieten in alle rust genieten van het uitzicht en de natuur.

KENMERKEN:

- Vrijstaande woning aan een rustige dijk;

- Idyllische locatie in natuurlijke omgeving;

- Vrij uitzicht over de polder;

- Zeer groot perceel met grote tuin en oprit;

- Centrale stofzuiger installatie aanwezig;

- Op de begane grond v.v. elektrische rolluiken;

- Beide verdiepingen v.v. vloerverwarming;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Grote inpandig bereikbare garage;

- Gelijkvloerse bewoning mogelijk;

- Remeha CV-combiketel (2011);

- Perceel 2.520 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 132 m2;

- Inhoud circa 462 m3;

- Bouwjaar circa 1995.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy