Sweelincklaan 41

te Rhoon

€ 209.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Dit fijne 2-kamer appartement met balkon ligt vlak naast het DORPSCENTRUM van Rhoon met de winkels en het metrostation op om de hoek! Een perfect en BETAALBAAR HUIS voor starters of alleenstaanden. Deze fijne woning heeft een ruime woonkamer met OPEN KEUKEN, slaapkamer en MODERNE BADKAMER. Het huis is compact en toch zeer comfortabel. De woonkamer heeft veel lichtinval door het grote raam en de openslaande deuren naar het BALKON OP HET WESTEN, waar u de gehele middag en avond van de zon geniet. Aan de voorzijde van het complex is voldoende parkeerruimte aanwezig en onder het complex treft u de ruimte berging met voldoende opslagruimte. DE LOCATIE IS IDEAAL: doe lopend boodschappen, stap op de metro richting het centrum van Rotterdam (20 minuten) of rijd met de auto binnen enkele minuten de snelweg op.

INDELING:

BEGANE GROND: De afgesloten entree is van beide zijden van het complex te betreden. Hier vindt u de intercom en brievenbussen. Het trappenhuis geeft toegang tot de appartementen en de bergingen in de onderbouw. Hier heeft u een ruime eigen berging.

2E VERDIEPING: anaf de galerij betreedt u de hal van het appartement. De hal biedt ruimte aan de meterkast (4 groepen), kast met Remeha CV-combiketel (2017), een nis met garderoberuimte en het betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

Vanuit de hal komt u in de open keuken uitgevoerd met witkleurige kasten een kunststof aanrechtblad. De keuken is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat (Siemens), vaatwasser (Candy) en afzuigkap (Candy). Bij de keuken is voldoende ruimte voor een eethoek.

De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en biedt voldoende voor een grote zithoek. Er is veel lichtinval door de grote raampartij en openslaande deuren naar het balkon. Het balkon op het westen biedt heerlijke zon in de middag en avond.

Aan de voorzijde van de woning treft u de slaapkamer met de badkamer en suite. De nette badkamer heeft witte betegeling met zwarte accenten en is voorzien van een wastafelmeubel, douchecabine en was- en droogaansluiting.

Het gehele appartement is voorzien van een fraaie laminaatvloer.

KENMERKEN:

- Zeer centraal gelegen 2-kamerappartement;

- Ideale woning voor starters of alleenstaanden;

- Ruime privé berging in de onderbouw;

- Zonnig balkon op het westen;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Remeha CV-combiketel (2017);

- Bijzondere voorwaarden van toepassing;

- VVE actief: bijdrage €139,71 p/m;

- Woonoppervlak circa 56 m2;

- Inhoud circa 180 m3;

- Bouwjaar circa 1978.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy