Heraut 36

te Rhoon

€ 275.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze VERZORGDE TUSSENWONING in een autoluw hofje aan de noordkant van Rhoon heeft een VRIJ GELEGEN ACHTERTUIN. Een ideaal plekje om te wonen met (kleine) kinderen! Het huis heeft een lichte woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Op de bovenverdiepingen is veel extra opbergruimte aanwezig. In de fijne achtertuin op het noordoosten met zicht op de sfeervolle Dorpsdijk geniet je ’s zomers de gehele dag van zon en schaduw. Er is voldoende parkeergelegenheid in de wijk. De voortuin kan indien gewenst ingericht worden als EIGEN OPRIT. De locatie van de woning heeft op loop- en fietsafstand diverse winkels, basisscholen, speelvoorzieningen voor kinderen en een scala aan recreatieve mogelijkheden. Met de auto bent u door de GUNSTIGE LIGGING snel in de grote steden en met de METRO bent u binnen 20 minuten in Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met meterkast (5 groepen), trapopgang en half betegeld toilet v.v. hangcloset en fonteintje. De woning heeft een tuingerichte woonkamer met een handige trapkast en een deur naar de tuin. In de woonkamer is voldoende ruimte voor een grote zithoek en een eettafel. De open keuken aan de voorzijde van de woning heeft zicht op het hofje. Deze is voorzien van een hoekopstelling met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en vrijstaande koel- vriescombinatie.

De begane grond is geheel voorzien van lichtgrijze plavuizen met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 ruime slaapkamers en badkamer. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een inbouwkast met schuifdeuren. De 2e slaapkamer aan de achterzijde heeft twee inbouwkasten met schuifdeuren en een groot Velux dakraam. Er zijn verder knieschotten aanwezig voor extra opbergruimte. De geheel betegelde badkamer met inbouwspots biedt een douchecabine, wastafelmeubel, 2e toilet en wasaansluitingen.

De 1e verdieping is geheel voorzien van een doorgelegde laminaatvloer.

2E VERDIEPING: Voorzolder, 3e slaapkamer. Op de voorzolder vindt u de Vaillant CV-combiketel (2019) en mechanische ventilatie (2019). De 3e slaapkamer heeft een groot Velux dakraam. Ook op deze verdieping is extra opbergruimte achter de knieschotten te gebruiken.

De 2e verdieping is geheel voorzien van een lichtkleurige laminaatvloer.

BUITEN: De woning ligt aan een rustig en kindvriendelijk hofje met groen en speelvoorzieningen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de straat, maar het is tevens mogelijk de voortuin als eigen oprit in te richten. Het huis heeft aan de voorkant een aangebouwde stenen berging. De achtertuin is uniek gelegen aan het water met zicht op de authentieke Dorpsdijk. Wat een leuk uitzicht! De ruime tuin op het noordoosten is aangelegd met bestrating en groenborders. Door de diepte van de tuin heeft u ‘s zomers de gehele dag keuze uit zon of schaduw. Een fijn plekje met veel privacy!

KENMERKEN:

- Fijn huis voor stellen of (jonge) gezinnen;

- Rustige ligging aan een autoluw hofje;

- Vrij gelegen achtertuin met zon en schaduw;

- Veel extra opbergruimte in de woning;

- Aangebouwde stenen berging in de voortuin;

- Mogelijkheid tot parkeerruimte op eigen oprit;

- Kindvriendelijke ligging in de wijk ‘Rhoon Noord’;

- Deels houten en deels kunststof kozijnen;

- Gehele woning v.v. dubbele beglazing;

- Nieuwe Vaillant CV-combiketel uit 2019;

- Nieuwe mechanische ventilatie uit 2019;

- Perceel 126 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 94 m2;

- Inhoud circa 320 m3;

- Bouwjaar circa 1982.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy