Bernhardstraat 27

te Rhoon

€ 315.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wat een super leuk huis! Veel groter dan de voorkant doet vermoeden en direct om de hoek van het gezellige dorpshart. In 2008 is deze fijne woning flink getransformeerd! Er is beneden voor én achter UITGEBOUWD en er zijn 2 GROTE DAKKAPELLEN geplaatst. Met oog voor detail is de woning hoogwaardig afgewerkt. Het huis is ingedeeld met een royale woonkamer, moderne open keuken, 3 slaapkamers en een badkamer. De inpandige berging is zowel uit de voortuin als vanuit het huis bereikbaar. Super handig! De achtertuin op het ZUIDOOSTEN heeft een heerlijke beschutte ligging met VEEL PRIVACY. Het plekje is fantastisch om te wonen: om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon met alle winkels, scholen en het METROSTATION. Binnen 20 minuten ben je in het stadscentrum van Rotterdam. Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een bezichtiging!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, grote uitgebouwde hal met trapopgang, trapkast met vernieuwde meterkast (10 groepen) en extra opbergruimte, half betegeld toilet met hangcloset en fonteintje. Vanuit de hal is via een schuifdeur toegang tot de ruime inpandige berging met wasmachineaansluitingen. De berging heeft ook een deur naar de voortuin, zodat u met o.a. fietsen naar binnen kunt.

Voorin de woning treft u de open keuken. Deze moderne keuken is ingedeeld in hoekopstelling met lichtkleurige kasten en een donker kunststof werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 5-pits gaskookplaat, inbouwafzuigkap, vaatwasser, close-in boiler, koelkast en combi-oven. De keuken beschikt over voldoende kastruimte en een gezellig barretje waar u heerlijk aan kunt borrelen of ontbijten.

De uitgebouwde woonkamer ligt aan de achterzijde van het huis. Hier is ruimte voor een gezellige zithoek bij de moderne gashaard en een eettafel tussen de woonkamer en keuken. De achterpui met veel glas geeft mooie lichtinval en heeft openslaande deuren naar de tuin. In de woonkamer is een ingebouwde kastenwand met werkplekje aanwezig.

De gehele begane grond is voorzien van een hoogwaardige doorlopende laminaatvloer.

1E VERDIEPING: Overloop met handige trapkast, 2 ruime slaapkamers en badkamer. De voorzijde van de woning is voorzien van een extra grote dakkapel. Hierdoor is er veel ruimte en lichtinval ontstaan. Er is aan de voor- en achterkant een ruime slaapkamer aanwezig (ramen v.v. horren). De moderne badkamer is slim ingedeeld zodat alles erin past. Deze biedt daardoor een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet. Er is verder een handdoekradiator en vloerverwarming aanwezig. De badkamer is afgewerkt met witte tegels en blauwe mozaïek.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een hoogwaardige doorlopende laminaatvloer.

2E VERDIEPING: Overloop met berging (v.v. Daalderop CV-combiketel uit 2008), 3e slaapkamer. Ook op deze verdieping is het huis extra groot gemaakt door een nokverhoging met dakkapel aan de achterzijde. Hierdoor is op deze verdieping een ruime slaapkamer ontstaan met een grote vaste kast.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een hoogwaardige doorlopende laminaatvloer.

BUITEN: De woning ligt in het dorpscentrum van Rhoon met diverse winkels direct om de hoek. De woning beschikt over een voortuin met toegang tot de inpandige berging. De achtertuin ligt op het zuidoosten. Deze is grotendeels bestraat en beschikt over veel verschillend groen. Hierdoor ontstaat er veel privacy in de tuin.

KENMERKEN:

- Fijne gezinswoning met 3 slaapkamers;

- Groter dan de voorkant doet vermoeden;

- Beneden voor- én achter uitgebouwd;

- Boven 2 grote dakkapel (1 met nokverhoging);

- Verzorgd afgewerkt met moderne keuken en badkamer;

- Ligging midden in het dorpshart van Rhoon;

- Metrostation om de hoek (Rotterdam 20 minuten);

- Achtertuin met privacy op het zuidoosten;

- Inpandige berging aan de voorzijde (circa 8 m2);

- Daalderop CV-combiketel uit 2008;

- Perceel 129 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 115 m2;

- Inhoud circa 434 m3;

- Bouwjaar circa 1955.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy