van Beethovenlaan 11

te Rhoon

€ 449.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een ROYALE SEMI-BUNGALOW op loopafstand van het dorpshart van Rhoon. Een comfortabele plek met de mogelijkheid om volledig GELIJKVLOERS te wonen. Het huis is goed onderhouden en zeer verzorgd afgewerkt. De woning heeft op de begane grond een riante dubbele woonkamer, halfopen keuken, kantoortje, grote slaapkamer, badkamer en suite en een ruime berging. Boven heeft u beschikking over 3 kamers, een 2e badkamer en een balkon. Onder de CARPORT voor het huis kunt u altijd uw eigen auto droog parkeren. In de PATIOTUIN aan de achterzijde, gelegen op het westen, geniet u in de middag en avond van de zon. De locatie is erg prettig: op LOOPAFSTAND van de winkels en van het metrostation. Het dorp Rhoon biedt een fijne woonomgeving met schitterende natuur en ligt op 20 minuten afstand van wereldstad Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, vierkante hal met vernieuwde meterkast (12 groepen) en toiletruimte met hangcloset en fonteintje.

Bij binnenkomst bevindt zich aan uw rechterhand een zithoek bij de sfeervolle open gashaard. Hier vindt u tevens de trapopgang naar boven. De ramen zijn voorzien van een elektrisch zonnescreen. Links van de entreehal is een nog iets grotere tweede zitkamer aanwezig. Van hieruit heeft u via een schuifpui toegang tot de patiotuin. Uiteraard is het mogelijk een van deze ruimten als eetkamer in te richten.

Aan de voorkant is de halfopen keuken ingericht met crèmekleurige kasten en een composiet aanrechtblad. Er is diverse apparatuur ingebouwd w.o. een vaatwasser, 5-pits gas-op-glas kookplaat, afzuigkap, combi-oven en koelkast.

Achterin het huis is binnendoor een deur naar het kantoortje. Hier zijn diverse ingebouwde schuifwandkasten aanwezig. De ruime berging aan de voorkant bereikt u vanuit het kantoortje en vanaf de voorzijde. Hier zijn wasaansluitingen en een uitstortgootsteen te vinden. Dit is een handige locatie om ook een extra koel- of vrieskast te plaatsen. Het kantoor en de berging waren voorheen een grote garage.

De hoofdslaapkamer treft u aan de andere zijde van het huis. Deze ruime kamer heeft een schuifpui naar de tuin met elektrisch rolluik en een ingebouwde schuifkastenwand. De badkamer is en suite vanuit de slaapkamer bereikbaar. Deze is geheel betegeld en ingedeeld met een bubbelbad, douchecabine, wastafelmeubel, wandkast en 2e toilet.

De begane grond is grotendeels voorzien van een fraaie parketvloer. De werkkamer is voorzien van plavuizen. De slaapkamer is voorzien van laminaat.

1E VERDIEPING: Overloop, tussenkamer, 2 slaapkamers, 2e badkamer. Aan uw linkerhand komt u eerst in de tussenkamer met dakraam en hoge knieschotten en vervolgens in een ruime slaapkamer met dakraam en opbergruimte achter knieschotten. Aan de rechterkant bevindt zich een volgende ruime slaapkamer met knieschotten en toegang naar het balkon. In het midden bevindt zich de 2e badkamer. Deze is geheel betegeld en ingedeeld met een douchecabine, wastafelmeubel en 3e toilet. Hier is eveneens ruimte om de wasopstelling te plaatsen. Ook vindt u hier een vaste kast met daarin de Remeha CV-combiketel uit 2017.

De gehele 1e verdieping is voorzien van laminaatvloeren.

BUITEN: De woning ligt aan een rustige straat met enkel bestemmingsverkeer. Aan de voorzijde en op de hoek van de straat is openbare parkeerruimte aanwezig. Uw eigen auto kunt u droog parkeren onder de carport direct voor het huis. De patiotuin aan de achterzijde ligt op het westen. Hier kunt u dus in de middag en avond heerlijk van de zon genieten. De tuin is aangelegd met groen en bestrating. Op de bovenverdieping is een balkon aanwezig tevens gericht op het westen. Het balkon heeft een handmatig zonnescherm.

KENMERKEN:

- Royale semi-bungalow met verrassend veel ruimte;

- Maar liefst 4 (slaap)kamers en een kantoortje aanwezig;

- Mogelijkheid voor volledig gelijkvloerse bewoning;

- Rustige ligging in een straat met bestemmingsverkeer;

- Op loopafstand van de winkels en het metrostation;

- Parkeergelegenheid onder de eigen carport;

- Zonnige patiotuin op het westen;

- Ruime inpandige berging (circa 10 m2);

- Geheel voorzien van houten kozijnen;

- Vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing;

- Dak vernieuwd en geïsoleerd in circa 2014;

- Remeha CV-combiketel uit 2017;

- Perceel 197 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 169 m2;

- Inhoud circa 576 m3;

- Bouwjaar circa 1979.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy