Boekdrukkerij 3

te Barendrecht

€ 829.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wonen in het geliefde Smitshoek met uitzicht op de Voordijk! Deze VRIJSTAANDE VILLA is ook nog eens in 2016 VOLLEDIG GEMODERNISEERD. Wat wil je nog meer?! Zo is de woning geheel afgewerkt met glad gestuukte wanden, beneden een stoere tegelvloer met vloerverwarming en ook de keuken en badkamers zijn gloednieuw. Er is op de begane grond een gezellige woonkamer, een heerlijke LEEFKEUKEN, een slaapkamer met badkamer en suite en een ruime berging. Boven heeft u ook nog eens 2 ruime slaapkamers, een 2e badkamer en een wasruimte. Dit huis heeft een super fijne sfeer! De fijne ZONNIGE TUIN op het zuiden en de EIGEN OPRIT voor meerdere auto’s maken het plaatje compleet. De ligging in een rustig hoekje van de geliefde wijk Smitshoek met vrij uitzicht op de sfeervolle ‘Voordijk’ kan eigenlijk niet beter. Met alle dagelijkse VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK zoals 2 winkelcentra, basis- en middelbare scholen, gezondheidscentra, sportverenigingen en schitterende natuur. Met de auto of tram bent u binnen 20 minuten in hartje Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (12 groepen), volledig met betonlook betegeld toilet v.v. hangcloset en fonteintje.

Vanuit de hal stapt u eerst binnen in de royale leefkeuken. De ruim opgestelde keuken met grote eethoek biedt voldoende ruimte om heerlijk te dineren met vrienden en familie. De keuken is ingedeeld in twee wandopstellingen en afgewerkt met een composiet werkblad. Met aan de ene kant het kookgedeelte v.v. Bora 4-pits inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, Miele vaatwasser, Quooker heetwaterkraan en diverse grote lades. De andere zijde is voorzien van hoge kasten met veel opbergruimte en diverse Siemens inbouwapparatuur: de koelkast, hoge vriezer, combi-oven en combi-stoomoven. De achterpui is voorzien van veel ramen en openslaande deuren naar de tuin.

Het zitgedeelte aan de voorkant van het huis heeft ruimte voor een riante zithoek en een knusse televisie hoek. Door de ramen rondom heeft de woonkamer een hele fijne lichtinval. Deze ruimte is op verschillende manieren in te delen.

Achterin het huis zijn een super praktische slaapkamer en badkamer gerealiseerd. Zo is gelijkvloers wonen hier ook mogelijk! Via de keuken komt u eerst in de badkamer. Deze is

volledig afgewerkt met betonlook tegels. Er is een ruime inloopdouche, 2e toilet en op maat gemaakt wastafelmeubel met waskom. Een schuifdeur in de badkamer en suite brengt u verder in de ruime slaapkamer. Een sfeervolle kamer met aan 2 zijden uitzicht op de tuin. Via een vlizotrap is boven de slaapkamer een grote opbergvliering op stahoogte bereikbaar. Deze loopt ook door over de berging aan de voorzijde.

De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en een keramische tegelvloer met tegels van 80 x 80 cm. De slaapkamer beneden heeft een houtlook tegelvloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, 2e badkamer en wasruimte. Beide slaapkamers zijn zeer ruim en hebben extra opbergruimte achter de knieschotten. Ook de moderne 2e badkamer is volledig betegeld in betonlook (bijpassend bij de toilet en 1e badkamer). Deze beschikt over een ruime inloopdouche, 3e toilet, wastafelmeubel met waskom, handdoekradiator en dakraam. In de wasruimte is eveneens een dakraam en extra opbergruimte achter knieschotten aanwezig.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer.

BUITEN: De woning is gelegen aan de rand van een woonwijk in een autoluwe straat met eenrichtingsverkeer. Aan de voorzijde heeft u uitzicht op de sfeervolle woningen aan de Voordijk. Op het perceel is een eigen oprit met parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s. Vanaf de voorkant is toegang tot de ruime berging (voormalig garage). Hier hangt de Remeha CV-combiketel (2016). Het dak van de woning heeft vernieuwde keramische dakpannen. Achter het huis ligt een heerlijke achtertuin op het zuiden. Hier heeft u altijd heerlijk de zon, maar er zijn ook zeker plekjes in de schaduw te vinden. De goed onderhouden tuin is voorzien van diverse terrassen, groenborders en gras.

KENMERKEN:

- Sfeervolle vrijstaande villa;

- In 2016 volledig gemoderniseerd;

- Gelijkvloerse bewoning aanwezig;

- Uniek plekje aan de rand van Smitshoek;

- Voorzijde vrij uitzicht op de Voordijk;

- Fijne achtertuin op het zonnige zuiden;

- Eigen oprit voor meerdere auto’s;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Remeha CV-combiketel uit 2016;

- Ruime berging aanwezig (circa 11 m2).

- Perceel 537 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 170 m2;

- Inhoud circa 691 m3;

- Bouwjaar circa 1998.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy