Tielerwaard 143

te Rotterdam

€ 479.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een heerlijk ruim HOEKHUIS met een SPECTACULAIRE UITBOUW, eigen parkeerplaats en vrij gelegen tuin. Hier woon je écht verrassend groot! Gelegen op EIGEN GROND in een doodlopende straat op loopafstand van winkelcentrum Keizerswaard. Een centrale en kindvriendelijke locatie vlakbij het centrum van Rotterdam. De woning heeft een zeer royale uitgebouwde woonkamer, halfopen eetkamer, MODERNE KEUKEN, 4 slaapkamers, MODERNE BADKAMER en groot dakterras. Aan praktische opbergruimte geen gebrek: een inpandige berging beneden, een houten tuinberging en een washok op de bovenste verdieping. Ideaal! De TUIN RONDOM ligt aan het water, geeft een vrij en ruimtelijk gevoel en is door de zuidwesten richting altijd zonnig. Wil jij wonen een LUXE AFGEWERKTE WONING zonder te klussen? Bel voor een afspraak!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met ingebouwde garderobekast, ruim en modern toilet met hangcloset en wastafelmeubel, inpandige berging met Intergas CV-combiketel en buitendeur.

Zodra je de woonkamer binnenstapt valt op hoe anders dit huis is dan de rest. De spectaculaire uitbouw aan de achter- en zijkant geeft de woonkamer fantastisch veel ruimte. De grote verdiepingshoge ramen op verschillende plaatsen zorgen voor een zee aan licht. Om nog niet te spreken over de mooie haard met natuurstenen schouw en de hoogwaardige afwerking met o.a. inbouwspots! Aan de achterzijde is ruimte voor een royale zithoek met schuifpui naar de tuin. In de zij-uitbouw is een halfopen eetkamer om heerlijk te dineren aan een grote tafel met zicht op de zijtuin.

De luxe open keuken voorin de woning is geplaatst in U-opstelling en volledig wit van kleur. Het unieke Corian werkblad is bijzonder fraai door de geïntegreerde dubbele gootsteen. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een Siemens kookplaat met 4-inductiezones en een wokpit, schouwafzuigkap, Miele vaatwasser, oven, stoomoven en koffiemachine. Er is een vrijstaande Amerikaanse koelkast aanwezig.

De gehele begane grond is voorzien van een witte stenen vloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. Er zijn op deze verdieping 3 ruime slaapkamers beschikbaar. De grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde. De moderne badkamer is ingericht met grote inloopdouche, wastafelmeubel, 2e toilet (hangcloset) en vloerverwarming.

2E VERDIEPING: Overloop, 4e slaapkamer, wasruimte, dakterras. De slaapkamer op de bovenste verdieping is in gebruik als masterbedroom. Hier is een deur naar het grote dakterras. De wasruimte heeft een ingebouwde kast en is zo ruim dat er ook gemakkelijk was kan worden opgehangen en gestreken.

De gehele 1e en 2e verdieping zijn voorzien van tapijtvloeren.

BUITEN: De woning ligt aan de voorzijde aan een doodlopende straat. Rustig en veilig voor kinderen. Er is aan de voorkant een eigen parkeerplaats. De tuin ligt aan de zij- en achterkant en grenst aan het water. De vrije ligging geeft een privé en ruimtelijk gevoel. De achtertuin ligt op het westen, waardoor de tuin heerlijk de middag- en avondzon heeft. Op warme dagen is gelukkig ’s middags aan de zij- en voorkant ook wat schaduw te vinden. De tuin is aangelegd met deels gras en bestrating. Er is een trappetje naar het water, een kunststof overkapping tegen het huis en een houten tuinhuis met overkapping. Wat een fijne plek!

KENMERKEN:

- Spectaculair uitgebouwd hoekhuis;

- Maar liefst 4 slaapkamers aanwezig;

- Luxe afwerking met o.a. vloerverwarming en inbouwspots;

- Veel opbergruimte: inpandige berging, houten tuinhuis, wasruimte;

- Kindvriendelijke ligging aan doodlopende straat;

- Centrale locatie op loopafstand van ‘Keizerswaard’;

- Tuin rondom grenzend aan het water;

- Eigen parkeerplaats aan de voorzijde;

- Deels kunststof en deels hardhouten kozijnen;

- Volledig voorzien van dubbele beglazing;

- Intergas CV-combiketel uit 2013;

- Perceel 315 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 159 m2;

- Inhoud circa 512 m3;

- Bouwjaar circa 1990.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy