Waalstraat 6

te Rhoon

€ 485.000,-- Kosten Koper

Verkocht

* VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. *

Wonen op een bijzondere locatie? Dit is echt hét plekje! Deze unieke TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING in het hart van Rhoon heeft VRIJ UITZICHT over de polder. Laat u verrassen door de ruimte binnen en buiten! Achter de sfeervolle jaren ’50 voorgevel schuilt namelijk een ROYAAL UITGEBOUWD WOONHUIS met kantoorruimte in de tuin. Op een perceel grond van maar liefst 659 m2 eigen grond heeft u een EIGEN OPRIT voor meerdere auto’s. De woning heeft een royale en lichte woonkamer, moderne keuken, 3 slaapkamers, een inloopkast en nette badkamer. Hier geniet u elke dag in de tuin of tijdens het thuiswerken van het geweldige landelijke uitzicht. Ondertussen kunnen de kinderen lopend naar school, haalt u om de hoek de boodschapjes en pakt u de METRO naar Rotterdam (binnen 20 minuten). Wat een fijne woonomgeving!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met vernieuwde meterkast (8 groepen), trapopgang en modern toilet met hangcloset en fonteintje.

Voorin het huis bevindt zich op de originele locatie de woonkamer. Dit is een fijne plek voor een knusse zithoek. De achtergevel van het huis is onherkenbaar door een schitterende uitbouw met halfopen nok en balken in het zicht. Hierdoor is een zeer riante woonkamer met grote leefkeuken ontstaan. De achterpui is volledig voorzien van glas met openslaande deuren naar de tuin. Er is ruimte voor een tweede zithoek, een lange eettafel en zelfs een handige speelhoek voor kinderen.

De open keuken is eveneens in het uitgebouwde gedeelte gemaakt. Hier is een lange opstelling geplaatst met hoogglans witte kasten en een houtlook werkblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. In de keuken is verder een wasmachineaansluiting en deur naar de tuin aanwezig. Het is een feestje om hier te koken of te tafelen met uitzicht over de tuin en polder!

De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer en gestuukte wanden.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, badkamer, inloopkast. De grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft daardoor zicht over de tuin en het achtergelegen weiland. De 2e slaapkamer treft u aan de voorkant van het huis. Deze kamer heeft een leuk breed raam met aan de buitenzijde een Frans balkon. De badkamer is geplaatst in een voormalig slaapkamer. Deze is ingedeeld met douchecabine, wastafelmeubel, 2e toilet en handdoekradiator. De voormalige badkamer, doet nu dienst als inloopkast. Dit is eventueel een handige locatie om een washok te maken.

De gehele 1e verdieping is voorzien van tapijtvloeren.

2E VERDIEPING: Overloop, 3e slaapkamer. Er is een kleine overloop met klein dakraam aanwezig. De 3e slaapkamer heeft aan de achterkant een grote dakopbouw, waardoor een mooie royale kamer is ontstaan op deze verdieping. Er zijn aan een zijde knieschotten met opbergruimte aanwezig.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

BUITEN: De woning ligt op een unieke locatie midden in het dorp Rhoon. Aan de voorzijde is de woning bereikbaar via een elektrische toegangspoort met video-intercom en camera. Op de oprit is parkeerruimte voor een groot aantal auto’s of zelfs een camper, caravan of busje. Aan de voorkant is ook een berging aanwezig.

Via de zijkant van het huis is toegang tot de achtertuin. Wat een verrassing als u hier de hoek omloopt! Een gigantische tuin met vrij uitzicht over het achtergelegen weiland. De tuin is aangelegd met bestrating en groen. Er is tegen de woning een houten schuur geplaatst met daarin Remeha CV-combiketel uit 2010. Hier is ook een overkapping aanwezig, een handige plek om de afvalcontainers uit het zicht te plaatsen. Dit kan natuurlijk ook dichtgemaakt worden om een bijkeuken te realiseren. Aansluitend is in de tuin een stenen bijgebouw aanwezig dat wordt gebruikt als kantoorruimte. Een super fijne plek om te werken met uitzicht over de tuin en de polder. Ook een mooie lichte ruimte om als atelier o.i.d. in te richten.

KENMERKEN:

- Verrassend uitgebouwde 2^1-kapwoning;

- Unieke ligging in het hart van Rhoon met vrij uitzicht;

- Winkels, scholen en het metrostation om de hoek;

- Eigen oprit met parkeerruimte voor meerdere auto’s;

- Royale achtertuin met vrij uitzicht over de polder;

- Praktijk- of kantoorruimte in de achtertuin (circa 13 m2);

- Geheel v.v. houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Remeha CV-combiketel uit 2010;

- Perceel 659 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 130 m2;

- Inhoud circa 500 m3;

- Bouwjaar circa 1955.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy