Schefferstraat 5

te Rhoon

€ 239.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Dit LEUKE 3-KAMER APPARTEMENT ligt in de geliefde nieuwbouwwijk ‘Essendael’ in Rhoon op de 1e verdieping van een kleinschalig complex uit 2009. De woning heeft een mooie ligging OP DE HOEK met ramen aan alle zijden. Super veel lichtinval dus! De moderne woning heeft een gezellige woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een LUXE BADKAMER en een eigen balkon. Op de begane grond is een gezamenlijke fietsenberging aanwezig. Op dit fijne plekje woon je heerlijk rustig in een jonge en groene woonwijk met PARKEERGELEGENHEID voor de deur. Lopend of op de fiets bent u binnen een paar minuten in het hart van Rhoon met winkels, scholen en het metrostation. In de prachtige natuur van de polders kunt u heerlijk wandelen of sporten. Met de metro of de auto bent u binnen slechts 20 minuutjes in het centrum van wereldstad Rotterdam. Een perfecte combinatie van dorp en stad!

INDELING:

BEGANE GROND: Afgesloten portiek met intercom, brievenbussen, gezamenlijke fietsenberging en royaal trappenhuis.

1E VERDIEPING: Entree, hal met meterkast (10 groepen), kast met opbergruimte en Intergas CV-combiketel (2009), toilet met hangcloset en fonteintje.

De gezellige woonkamer ligt aan de achterkant van het gebouw. Hier is een Frans balkon met grote deur aanwezig is vanuit hier is toegang tot het overdekte balkon. In de woonkamer is ruimte voor een ruime zithoek.

De open keuken vind je aan de voorkant van het appartement. Naast de keuken is ruimte voor een eethoek, hier is ook een Frans balkon met grote deur aanwezig. De keuken is uitgevoerd in een dubbele opstelling witte kasten en een grijs kunststof werkblad. De opstelling is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, inbouwwasmachine en koel-/vriescombinatie.

Een tweede halletje brengt je in de 2 slaapkamers en badkamer. De hoofdslaapkamer aan de rustige achterzijde heeft ruimte voor een tweepersoonsbed en kledingkast. De 2e slaapkamer aan de voorkant is zeer geschikt als kinder- of werkkamer. Een groot zijraam in beide slaapkamers zorgt voor extra lichtinval.

De luxe badkamer is in 2017 geheel vernieuwd en heeft een handig zijraampje. De badkamer is sfeervol betegeld met beige en houtlook tegels. Er is een inloopdouche met regendouchekop en een wastafelmeubel met dubbele kraan en verlichte/verwarmde spiegel aanwezig. Ook zijn hier aansluitingen voor de wasmachine én de droger!

Het appartement is grotendeels voorzien van een moderne laminaatvloer. In de hoofdslaapkamer ligt tapijt. Vrijwel alle wanden zijn glad gestuukt.

BUITEN: De woning ligt in de rustige nieuwbouwwijk Essendael in Rhoon. Voor het gebouw zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Vanuit de entreehal is de gezamenlijke fietsenberging te bereiken. Achter het complex is een autovrij terrein aanwezig met groen en speelgelegenheden. Aan deze rustige kant van het gebouw ligt ook de hoofdslaapkamer en is het balkon aanwezig. Het balkon ligt op het noorden. Aan de voorkant van het appartement is een Frans balkon aanwezig op het zuiden.

KENMERKEN:

- Unieke hoekligging met extra zijramen;

- Ideaal voor starters of alleenstaanden;

- Er zijn 2 ruime slaapkamers aanwezig;

- Alle kamers zijn voorzien van bekabeld internet;

- Overdekt balkon op het noorden (circa 5 m2);

- Twee Franse balkons (één op het zuiden);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Parkeergelegenheid voor het gebouw;

- Gezamenlijke fietsenberging aanwezig;

- Dichtbij winkels, scholen en de metro;

- Intergas CV-combiketel uit 2009;

- VVE actief: bijdrage circa €99,30 p/m;

- Woonoppervlak circa 73 m2;

- Inhoud circa 229 m3;

- Bouwjaar circa 2009.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy