Landheer 21

te Poortugaal

€ 415.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Kant-en-klaar! Dit PERFECT AFGEWERKTE HOEKHUIS op een super fijn plekje komt vrij! Een huis met écht alles wat je wilt! VRIJ UITZICHT over de singel en een ZONNIGE ACHTERTUIN op het noordwesten in de kindvriendelijke woonwijk ‘Plan Landweg’. Een ideale locatie voor (jonge) gezinnen. De woning heeft een ROYALE WOONKAMER MET UITBOUW en zijraam, open keuken, 4 slaapkamers en ruime badkamer. Keuken en badkamer zijn allebei super modern. In het huis is veel zorg en aandacht besteed aan hoogwaardige afwerking. Dat is overal goed te zien! Op de zolder is zelfs een DAKKAPEL met rolluiken en airconditioning aanwezig. In de mooie achtertuin op het noordwesten geniet je in de middag en avond heerlijk van het zonnetje. De ligging is dichtbij winkels, basisscholen en het metrostation (ROTTERDAM BINNEN 20 MINUTEN). Ontspanning vind je in de uitgestrekte polders, op de golfbaan, bij de jachthaven of in de leuke horecagelegenheden. Hier woont u dorps met stadse voorzieningen!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met meterkast (7 groepen), trapopgang en moderne toiletruimte met hangcloset.

Wat een goede binnenkomst in de woonkamer! Door de uitbouw met schitterende antracietkleurige aluminium schuifpui is hier héél veel ruimte. Het zijraam geeft extra lichtinval en de trapkast heeft handige opbergruimte. Hier kun je met gemak een royale zithoek en grote eettafel kwijt.

De open keuken aan de voorkant van het huis is helemaal modern. De hoekopstelling heeft een warme uitstraling en is afgewerkt met hoogglans kasten en een zwart composiet werkblad en achterwand. Er is allerlei inbouwapparatuur aanwezig: een 5-pits gaskookplaat, brede afzuigkap, combi-oven, Quooker, vaatwasser (2020) en koel-/vriescombinatie. Aan de muur hangen bijpassende zwevende ladekasten. Ook hier is een gezellig zijraam!

De gehele begane grond is v.v. grote grijskleurige tegels met vloerverwarming. De wanden zijn v.v. spachtelputz en het plafond is strak gestuukt. Er zijn paneeldeuren geplaatst en de vensterbanken zijn eveneens afgewerkt in zwart composiet (passend bij de keuken).

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, ruime badkamer. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het huis. De 2e slaapkamer ligt aan de voorkant. De 3e slaapkamer aan de achterkant is in gebruik als kastenkamer, maar is zeker ruim genoeg als baby- of kinderkamer! De ruime badkamer uit 2015 is ingedeeld met een extra ruime douchecabine, wastafelmeubel, 2e toilet en vloerverwarming.

Deze verdieping is in 2016 geheel nieuw afgewerkt met o.a. een moderne laminaatvloer en radiatorafwerking.

2E VERDIEPING: Voorzolder, 4e slaapkamer. Op de voorzolder hangt de Vaillant CV-combiketel en zijn de wasaansluitingen aanwezig. Heel fijn dat hier ook een stukje van de dakkapel in gebruik is. De gezellige 4e slaapkamer op de zolderverdieping is ruim door de dakkapel en heeft opbergruimte achter hoge knieschotten. Het is heerlijk slapen in deze kamer door de aanwezigheid van een elektrisch rolluik én airconditioning (2017).

Ook deze verdieping is in 2016 nieuw afgewerkt met o.a. een moderne laminaatvloer.

BUITEN: Een super fijn plekje met vrij uitzicht over de singel in de kindvriendelijke woonwijk ‘Plan Landweg’. De voor- en zijtuin zijn net als de achtertuin modern aangelegd. De achtertuin op het zonnige noordwesten is aan de zij- en achterkant afgesloten met een poort. Hier kun je heerlijk rustig van het zonnetje genieten! De fraaie achtertuin is aangelegd met bestrating, verschillend groen, tuinverlichting en zelfs een gloednieuw grijs elektrisch zonnescherm (2019). Er is een grote stenen berging aanwezig met veel ruimte voor fietsen en tuinspullen.

KENMERKEN:

- Fijn hoekhuis met uitbouw en 4 slaapkamers;

- Kindvriendelijke ligging aan de groene singel;

- Begane grond en badkamer vloerverwarming;

- Zeer goed afgewerkt (bovenverdiepingen in 2016);

- Dakkapel met rolluik en airco (2017) op zolder;

- Op loopafstand van winkels, scholen en metro;

- Zonnige achtertuin op het noordwesten;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is geheel geïsoleerd;

- Vaillant CV-combiketel uit 2009;

- Perceel 185 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 122 m2;

- Inhoud circa 421 m3;

- Bouwjaar circa 1993.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy