Bartokstraat 24

te Rhoon

€ 315.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een verzorgde TUSSENWONING MET ZONNIGE ACHTERTUIN midden in het gezellige dorp Rhoon. Deze woning is perfect voor starters, stellen of jonge gezinnen! Direct in het dorpshart met alle handige voorzieningen om de hoek. Het huis heeft een lichte woonkamer met openslaande deuren, RUIME KEUKEN in de voormalig garage, 2 ruime slaapkamers, INLOOPKAST en grote badkamer. Zowel de badkamer als keuken zijn modern afgewerkt! Heerlijk de gehele dag genieten van de zon kan in de ZONNIGE ACHTERTUIN op het zuidwesten. De ligging is ZEER CENTRAAL: aan het ene einde van de straat het winkelcentrum met diverse winkels en aan de andere kant het metrostation (Rotterdam binnen 20 minuten). Gemeente Albrandswaard heeft veel voorzieningen: horeca, meerdere scholen, prachtige natuur. Dorps wonen dichtbij wereldstad Rotterdam!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met meterkast (11 groepen), trapopgang en volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de keuken aan voorzijde van de woning. De keuken heeft een landelijke stijl met grijskleurige kasten en een composiet aanrechtblad. Er is aan beide kanten een wandopstelling met handige lades, veel kastruimte en een gezellig ontbijthoekje bij het raam. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur: een koel-/vriescombinatie, heteluchtoven, magnetron, 5-pits inductiekookplaat en klassieke schouw met ingebouwde afzuigkap. In de keuken bevindt zich tevens een handige berging met de wasmachine aansluiting en provisieruimte.

De royale woonkamer ligt aan de tuinzijde en heeft veel lichtinval door de grote ramen en openslaande deuren aan de achterzijde. Doordat de keuken is verplaatst naar de voormalig garage, is hier super veel extra ruimte! Ideaal voor een werkplekje of speelhoek. Onder de trap is een handige kast met veel opbergruimte aanwezig.

De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Royale overloop, 2 slaapkamers, inloopkast, grote badkamer. De 1e verdieping van deze woning heeft een speels en ruimtelijk gevoel door de bijzonder hoge plafonds. De vierkante hal in het midden heeft een vaste kast met daarin de Remeha CV-combiketel uit 2016. De masterbedroom aan de achterzijde van de woning is zeer ruim en heeft toegang tot de inloopkast. Op deze kamer zijn rolluiken en airconditioning aanwezig. De 2e slaapkamer ligt aan de voorkant van het huis. De extra grote badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en 2 e toilet.

De 1e verdieping is deels voorzien van een PVC vloer en deels van een tapijtvloer.

BUITEN: De woning is aan de voorzijde gelegen aan een doodlopende straat met parkeergelegenheid. Aan het einde van de straat zijn de winkels en het metrostation. Aan de voorkant heeft u via de originele garagedeur toegang tot een berging voor fietsen e.d. In de achtertuin op het zuidwesten kunt u de gehele dag genieten van de zon. Door de ligging aan een groenstrook en vrijstaande bebouwing geniet u van volledige privacy in de achtertuin. Hier is een achterom, kunststof berging en elektrische zonnescherm aanwezig. Zowel de voor- als achtertuin zijn grotendeels voorzien van bestrating.

KENMERKEN:

- Fijne tussenwoning met verzorgde afwerking;

- Twee slaapkamers én inloopkast aanwezig;

- Gelegen midden in het dorpshart van Rhoon;

- Winkels, scholen en metro om de hoek;

- Ruime achtertuin op het zonnige zuidwesten;

- Twee bergingen aanwezig (voor- en achter);

- Kunststof en houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Remeha CV-combiketel uit 2016;

- Perceel 154 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 109 m2;

- Inhoud circa 395 m3;

- Bouwjaar circa 1987.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy