Ghijseland 259G

te Rhoon

€ 369.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een NIEUWBOUW RIJTJESHUIS in de rustige woonwijk Ghijseland. Uniek: hier zijn er maar een paar van! Dit fijne huis ligt op de hoek en heeft zelfs 2 BADKAMERS! De woning uit 2015 heeft een ruime woonkamer met uitbouw, een moderne open keuken, 3 grote slaapkamers en 2 badkamers. Een super leuk huis voor een (jong) gezin. De KINDVRIENDELIJKE LIGGING heeft aan de voorkant een brede groenstrook en heel veel parkeerplaatsen en aan de achterkant een diepe tuin op het oosten met berging en GEZELLIGE OVERKAPPING. De speelse woonwijk ligt vlakbij het centrum van Rhoon met winkels en het metrostation (Rotterdam binnen 20 minuten), op loopafstand van scholen voor de kinderen en handig dichtbij de snelwegen. In het gezellige dorp Rhoon is veel te beleven: mooie natuur in de polders en de Rhoonse Grienden, gezelligheid in de Jachthaven, op de golfbaan of in de horecagelegenheden en met veel activiteiten voor kinderen zoals het hertenkamp en het zwembadje.

?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (11 groepen), gestoffeerde trapopgang en toiletruimte met hangcloset.

De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde met verdiepingshoge ramen en een deur naar de tuin. De uitbouw die bij de bouw direct is toegevoegd, geeft het woongedeelte veel extra ruimte. Er is een handige trapkast aanwezig.

De open keuken aan de voorkant van het huis is ingedeeld met een moderne hoekopstelling en afgewerkt met witte kasten, een stenen werkblad en betegelde wanden. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig, w.o. een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, stoomoven en koel-/vriescombinatie. Vanaf de gootsteen onder het voorraam kijkt u gezellig de straat in!

De gehele begane grond is v.v. plavuizen met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 grote slaapkamers, 2 badkamers. De hoofdslaapkamer aan de achterkant is extra groot en heeft een rustige ligging aan de tuinzijde. Bij deze slaapkamer is een badkamer en suite met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. De 2e slaapkamer aan de voorkant is eveneens ruim. Voorin het huis bevindt zich de 2e badkamer met een ligbad, wastafel, toilet en de wasaansluitingen.

De 1e verdieping is deels v.v. zeil en deels van linoleum.

2E VERDIEPING: Voorzolder, 3e royale slaapkamer. Op de voorzolder met dakraam hangt de Intergas CV-combiketel uit 2015 en het WTW-systeem. Vanaf hier kunt u via de vlizotrap de opbergruimte op de vliering bereiken. Ook zijn er extra opbergmogelijkheden achter de knieschotten. De 3e slaapkamer op de zolder is net als de andere kamers royaal van formaat. Deze kamer heeft een groot dakraam aan de achterzijde.

De 2e verdieping is v.v. een zeilvloer.

BUITEN: De woning ligt midden in de rustige wijk Ghijseland met aan de voorzijde een brede grasstrook en vanuit het huis zicht de straat in. Er is direct voor de deur meer dan voldoende parkeerruimte. Aan de overkant is een grasveld met speelgelegenheid voor kinderen aanwezig. De diepe achtertuin op het oosten is onderhoudsarm aangelegd met bestrating, houten schuttingen en klimop begroeid hekwerk. Er is een houten berging aanwezig met daaraan vast een gezellige overkapping. Een achterom is ook aanwezig.

KENMERKEN:

- Nieuwbouw rijtjeshuis op de hoek gelegen;

- De woonkamer is direct bij de bouw uitgebouwd;

- Er zijn 3 grote slaapkamers en 2 badkamers aanwezig;

- Fijne ligging aan grasstrook in de wijk Ghijseland;

- Grasveld met speelgelegenheid direct aan de overkant;

- Op loopafstand van winkels, scholen en metro;

- Diepe onderhoudsarme achtertuin op het oosten;

- Begane grond v.v. vloerverwarming;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is geheel geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2015;

- Perceel 141 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 126 m2;

- Inhoud circa 439 m3;

- Bouwjaar circa 2015.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy