Pieter Johan Tijkenstraat 18

te Poortugaal

€ 348.500,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. **

Wonen in een INSTAPKLARE WONING met UITBOUW in een kindvriendelijke wijk? Dan is dit jouw huis! Gelegen op een rustige locatie in woonwijk ‘Valckesteyn’ in Poortugaal. Een verzorgd huis met o.a. PVC-vloeren, vloerverwarming, schuifpui, moderne keuken en NIEUWE BADKAMER. De woning is ingedeeld met een uitgebouwde woonkamer, open keuken, maar liefst 5 SLAAPKAMERS, badkamer en wasruimte. Opbergruimte is er in overvloed achter de knieschotten en op de vliering. In de achtertuin op het noorden zit je ’s zomers DE GEHELE DAG IN DE ZON, maar op warmere dagen is er ook schaduw. Hier is een stenen berging en achterom aanwezig. De fijne wijk biedt een RUSTIGE WOONOMGEVING met parkeerruimte en speelgelegenheid voor kinderen voor de deur. De locatie is ideaal voor (jonge) gezinnen met op de hoek van de wijk het metrostation, een basisschool en het ‘Valckesteynse Bos’. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de snelweg (20 minuten naar hartje Rotterdam).

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime en lichte hal met meterkast (11 groepen), trapopgang en half betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

Aan de voorzijde van de woning treft u de open keuken met een opstelling in U- vorm. De keuken is afgewerkt met off-white kasten en een zwart composiet aanrechtblad. Er is diverse inbouwapparatuur: een 5-pits Boretti gasfornuis met extra grote oven, brede afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser (2020) en koel-vriescombinatie. In de hoge en lage kasten heeft u veel opbergruimte.

De uitgebouwde woonkamer met een grote aluminium schuifpui ligt aan de tuinzijde. Verder beschikt de woonkamer over een handige trapkast en is er voldoende ruimte voor een riante zithoek en grote eettafel.

De woonkamer en keuken zijn voorzien van een PVC-vloer met vloerverwarming. De hal is voorzien van een Portugese tegelvloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. Op deze verdieping zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. De 2e slaapkamer is tevens aan de achterzijde. De ruime 3e slaapkamer aan de voorkant van het huis heeft een handmatig rolluik. De moderne badkamer komt uit 2019. Deze is voorzien van een inloopdouche met zwarte douchewand, houtlook wastafelmeubel met waskom en 2e toilet (hangcloset). De badkamer is volledig betegeld met grijskleurige tegels. De overloop en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een PVC-vloer.

2E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers. Op de overloop is ruimte voor de wasmachineopstelling en AWB CV-combiketel uit 2013. Hier zijn verder extra opbergruimte achter knieschotten en een vlizotrap naar de bergvliering. De 4e slaapkamer aan de voorzijde heeft een groot dakraam en vaste kast. De 5e slaapkamer aan de achterkant heeft eveneens een groot dakraam.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

BUITEN: De woning heeft een rustige ligging in een kindvriendelijke woonwijk met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De achtertuin op het noorden biedt ’s zomers de gehele dag zon. Op warme dagen is er gelukkig ook schaduw in de tuin. De tuin is voorzien van bestrating, diverse groenborders, een stenen berging en achterom. Om de hoek van het ‘Valckesteynse Bos’, op enkele minuten lopen van het dorpscentrum en de basisschool aan het einde van de straat. Een ideaal plekje voor een (jong) gezin!

KENMERKEN:

- Uitgebouwde tussenwoning met 5 slaapkamers;

- Ligging in de gewilde woonwijk ‘Valckesteyn’;

- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur;

- Achtertuin op het noorden (’s zomers voldoende zon);

- Grote stenen berging aanwezig (circa 9 m2);

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Diverse ramen voorzien van horren;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- AWB CV-combiketel uit 2013;

- Perceel 137 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 118 m2;

- Inhoud circa 397 m3;

- Bouwjaar circa 1999.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy