Waalstraat 25

te Rhoon

€ 245.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Van dit leuke rijtjeshuis kun je GEHEEL NAAR EIGEN WENS jouw droomhuis maken! Een super leuk huis voor starters of jonge gezinnen. Aan de voorkant is een parkeerpleintje en UITZICHT OP DE POLDER! Elke dag vanuit jouw eigen huis genieten van een mooie zonsondergang! De woning biedt veel mogelijkheden met een doorzon woonkamer, uitgebouwde keuken, gezellige serre, 4 slaapkamers en badkamer. De zolder heeft extra ruimte door een DAKOPBOUW. De DIEPE ACHTERTUIN op het oosten heeft een grote stenen berging en achterom aanwezig. De ligging van de woning is fantastisch: naast het vrije uitzicht en de parkeerplaats, woon je hier direct om de hoek van het DORPSHART VAN RHOON. Met diverse winkels, scholen en het metrostation dichtbij. Met de auto of metro ben je binnen 20 minuten in hartje Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, tochthal met trapopgang, tussenhal met vernieuwde meterkast (7 groepen) en half betegeld toilet met fonteintje.

De hal geeft toegang tot de woonkamer en keuken aan de achterzijde. De doorzon woonkamer heeft veel lichtinval door de ramen aan beide kanten. Leuk detail: het authentieke balkonplafond is nog zichtbaar! De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een zithoek en eettafel. In het midden is een gezellige open haard aanwezig.

Aan de achterzijde van de woning treft u de aangebouwde keuken en toegang tot de serre. De keuken heeft een eenvoudige opstelling met gedeeltelijk inbouwapparatuur. Door het grote raam aan de achterzijde is er uitzicht op de tuin. De serre is zeer licht doordat deze volledig van glas is. De serre is voorzien van schuifpui naar de tuin en een elektrisch zonnescherm.

De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de grote slaapkamer met vaste kast en wastafel. Aan de achterzijde is tevens de 2e slaapkamer met vaste kast. De 3e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde met vaste kast. De badkamer is eenvoudig uitgevoerd met betegeling en voorzien van een doucheruimte en wastafelmeubel.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2E VERDIEPING: De 2e verdieping is voorzien een dakopbouw met dakkapel. Hierdoor is de zolder een volwaardige verdieping geworden! Door middel van een schuifdeur is hier een 4e slaapkamer gecreëerd. Er is een wastafelmeubel en extra opbergruimte achter de knieschotten.

De 2e verdieping is afwerkt met hout en voorzien van een zeilvloer.

BUITEN: De woning ligt vlakbij het dorpscentrum van Rhoon met diverse winkels en basisscholen direct om de hoek. De woning heeft aan de voorzijde een rustige ligging aan een parkeerplaats met vrij uitzicht over de polder. De diepe achtertuin is gelegen op het oosten en is grotendeels voorzien van bestrating. Verder heeft de tuin een grote stenen berging en achterom.

KENMERKEN:

- Leuk authentiek rijtjeshuis met 4 slaapkamers;

- Uitbouw keuken en serre (circa 7 m2) aan de achterzijde;

- Ligging nabij het dorpshart van Rhoon;

- Voorzijde uitzicht op de polder en zonsondergang;

- Veel parkeergelegenheid op het pleintje voor de deur;

- Metrostation om de hoek (Rotterdam 20 minuten);

- Diepe achtertuin op het oosten (’s zomers voldoende zon);

- Stenen berging in de achtertuin (circa 9 m2);

- Alle ramen begane grond en 1e verdieping v.v. rolluiken;

- Zolder met nokverhoging en kunststof dakkapel;

- Vaillant CV-combiketel uit 2016;

- Perceel 148 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 93 m2 (excl. serre);

- Inhoud circa 323 m3;

- Bouwjaar circa 1953.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy