Bouwlust 33

te Rhoon

€ 205.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. **

Betaalbaar wonen! In dit verzorgde 2-kamer appartement op de 3e verdieping met VRIJ UITZICHT over Rhoon en Smitshoek. Gelegen in de fijne en rustige woonwijk ‘Portland’ in Rhoon. Dit appartement heeft een RUIM INPANDIG BALKON en een eigen berging in de onderbouw. Een perfecte woning voor starters, alleenstaanden of senioren. Er zijn in het huis een ruime woonkamer, halfopen keuken met inbouwapparatuur, één grote slaapkamer, verzorgde badkamer en inpandige berging aanwezig. Het moderne complex heeft een liftinstallatie en video-intercom. De VvE is zeer ACTIEF EN GEZOND. Dit fijne appartement ligt op loop- en fietsafstand van winkelcentrum ‘Hof van Portland’ en ‘Carnisse Veste’ en het openbaar vervoer (bus en tram). Direct voor de deur is een parkeerplaats met VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID aanwezig.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, afgesloten representatieve hal met video-intercom en brievenbussen, lift en trappenhuis, toegang tot de bergingen.

3E VERDIEPING: Aan het begin van de galerij betreedt u het appartement. De lange hal bij binnenkomst geeft toegang tot alle vertrekken van de woning. Hier vindt u o.a. de meterkast (8 groepen), een vaste kast met Vaillant CV-combiketel (2019) en het separate toilet met hangcloset en fonteintje.

Vanuit de ruime woonkamer heeft u schitterend vrij uitzicht. De woonkamer is voorzien van een grote schuifpui (v.v. hordeur) over de gehele breedte van de woning met toegang tot het royale inpandige balkon. De woonkamer heeft voldoende ruimte voor een riante zithoek en een eettafel.

De halfopen keuken beschikt over een hoekopstelling met kunststof werkblad en diverse inbouwapparatuur: een 4-pits keramische kookplaat, inbouwafzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken kunt u de berging bereiken met Itho- ventilatiesysteem en was-/droogaansluitingen.

De grote slaapkamer aan de voorzijde van het appartement beschikt over hoge ramen met een elektrisch rolluik en ruimte voor een grote kastenwand. De volledig betegelde badkamer biedt een douchecabine, wastafelmeubel, handdoekradiator en extra kast.

De gehele woning is voorzien van een lichtkleurige laminaatvloer.

KENMERKEN:

- Modern en betaalbaar 2-kamer appartement;

- Zeer verzorgd complex met lift en video-intercom;

- Ruime parkeergelegenheid op terrein voor en naast het complex;

- Inpandig balkon met vrij uitzicht (circa 7 m2);

- Deels hardhouten en deels aluminium kozijnen;

- Volledig voorzien van dubbele beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Eigen berging in de onderbouw (circa 5 m2);

- Gezamenlijke fietsenberging in de onderbouw;

- Vaillant CV-combiketel uit 2019;

- VVE actief: bijdrage €76,- p/m;

- Woonoppervlak circa 75 m2;

- Inhoud circa 226 m3;

- Bouwjaar circa 2003.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy