Kikkerstraat 8

te Poortugaal

€ 194.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. **

Wie o wie maakt van dit huis een droomwoning? Een mooie kans voor handige klussers! AUTHENTIEKE HALF-VRIJSTAANDE WONING uit 1910 met royale tuin en vrijstaande stenen garage met werkput. Gelegen midden in de dorpskern van het gezellige dorp Poortugaal. De woning heeft op de begane grond een woonkamer, uitgebouwde eetkamer, halfopen keuken en badkamer met apart toilet. Boven beschikt het huis over 2 slaapkamers, een berging en een dakterras. Er zijn in het huis diverse SFEERVOLLE DETAILS aanwezig zoals glas-in-lood ramen, balkenplafonds en een open haard. Parkeren is geen probleem, in de straat en op het parkeerterrein om de hoek. Voor de garage is het mogelijk een EIGEN OPRIT te maken. Het dorp Poortugaal is een fijne woonomgeving met winkels, scholen en het metrostation (Rotterdam binnen 20 minuten en Spijkenisse 10 minuten).

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met groepenkast, trapopgang en toegang tot de kelder. Keukenruimte met achterraam en vaste kast. Voorzien van een eenvoudige opstelling. Woonkamer met kleine houten uitbouw met toegang naar de tuin. Een gezellige open haard en sfeerdetails zoals glas-in-lood ramen en balkenplafonds zijn aanwezig. Uitgebouwde eetkamer met aan twee zijden ramen. Badkamer met douche, wastafel, wasmachineaansluiting en toiletruimte.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, berging. Overloop met luik naar opberg-vliering, deur naar de berging en Daalderop CV-combiketel uit 2006. Grote slaapkamer met 2 dakkapellen, zijraam en open nok voor een ruimtelijk effect. Tweede slaapkamer (vloermaat 2,00x2,85m) aan de achterkant met deur naar het dakterras.

BUITEN: De woning ligt in de dorpskern van Poortugaal direct nabij winkels en scholen. Het metrostation is op 11 minuten loopafstand bereikbaar met verbinding naar Rotterdam (20 minuten). De tuin ligt aan de achter- en zijkant van het huis. Een bijzonder royaal perceel waarop een ruime tuin en ook parkeerruimte op eigen oprit mogelijk is. De vrijstaande extra lange stenen garage biedt veel mogelijkheden. O.a. door de werkput van 0,79x1,40m en 1,20m diep en de elektriciteit en wateraansluiting.

KENMERKEN:

- Authentieke half-vrijstaande woning;

- Originele details aanwezig (o.a. glas-in-lood);

- De woning dient gerenoveerd te worden;

- Midden in de dorpskern van Poortugaal;

- Parkeergelegenheid in de straat en op het parkeerplein;

- Op loopafstand van winkels en scholen;

- Op loopafstand van het metrostation;

- Royale achter- en zijtuin met zon en schaduw;

- Geheel v.v. houten kozijnen met enkele beglazing;

- Daalderop CV-combiketel uit 2006;

- Maatvoering bovenverdieping op 1,50m hoogte;

- Bouwkundig rapport beschikbaar ter inzage;

- Perceel 242 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 86 m2;

- Inhoud circa 260 m3;

- Bouwjaar circa 1910.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy