Slinge 730732

te Rotterdam

€ 549.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een UNIEK HOEKHUIS op een centrale locatie! Deze royale DUBBELE WONING is perfect voor een groot gezin of een BEDRIJF AAN HUIS. De woning is de afgelopen jaren GROTENDEELS VERBOUWD en zonder klussen te betrekken. Vooral de mooie lichtinval en extra brede ZONNIGE ACHTERTUIN geven dit huis iets speciaals. Er is een ruime woonkamer, grote luxe keuken, maar liefst 5 slaapkamers, een badkamer en extra douche aanwezig. De PRAKTIJKRUIMTE met eigen ingang biedt opties voor ondernemers of thuiswerken! Hier heb je een lage energierekening met 16 ZONNEPANELEN op het dak en heb je weinig onderhoud door de KUNSTSTOF KOZIJNEN MET HR++ GLAS. Door de CENTRALE LIGGING aan de Slinge kun je direct naast het huis gemakkelijk boodschappen doen, woon je vlakbij de snelweg en ben je met de auto of metro binnen 15 minuten in hartje Rotterdam. Is dit jouw droomhuis? Bel voor een afspraak!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met trapkast v.v. uitgebreide nieuwe groepenkast, trapopgang en moderne toiletruimte met hangcloset en fonteintje. Vanuit de hal is toegang tot de keuken en via dubbele deuren tot de woonkamer.

Bij binnenkomst in het midden van het huis is eerst ruimte voor een werkplekje of speelhoek bij het raam met zicht op de tuin. Rechts tref je de fijne woonkamer. Hier is ruimte voor een grote zithoek bij de gezellige open haard. Aan de achterkant is een schuifpui aanwezig.

Linksaf kom je in de grote woonkeuken. Een super luxe keuken ingericht in 3 delen met een wandopstelling, kastenwand en kookeiland. De keuken is afgewerkt met hoogglans witte kasten en een zwart granieten werkblad. Er is allerlei inbouwapparatuur aanwezig: een 5-pits inductiekookplaat met flexzones, afzuigkap, vaatwasser, heteluchtoven, combi-oven, extra hoge koelkast en extra hoge vriezer. Bij het achterraam is ruimte voor een grote tafel met uitzicht op de tuin. Hier kun je heerlijk koken en dineren!

Aan de zijkant van het huis vind je de handige praktijkruimte. Er is een tweede ingang aanwezig met een kantoorruimte v.v. moderne toiletruimte met hangcloset en fonteintje. Deze ruimte is ook vanuit binnen te bereiken. Een perfecte plek voor ondernemers, bijvoorbeeld als kantoor, salon of iets anders!

De gehele begane grond is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer en glad gestuukte wanden en plafonds. De hal is voorzien van een plavuizen vloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 5 slaapkamers, ruime badkamer. Op de overloop zijn twee kleine halfopen opbergruimtes aanwezig, handig als garderobe of werkplekje. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterkant van het huis. Een royale luxe kamer met ingebouwde schuifdeurenkast en deur naar de badkamer. De badkamer is eveneens vanaf de overloop te bereiken. Deze heeft een ligbad-douchecombinatie, 2 wastafels en handdoekradiator. Aan de badkamer grenst een balkonnetje. De 2e slaapkamer aan de tuinzijde is eveneens ruim en heeft een eigen douche en wastafel. De andere 3 slaapkamers liggen aan de voorkant. Eén kamer is in gebruik als inloopkast en heeft de aansluiting voor de zonnepanelen. Deze is ook zeker geschikt als slaapkamer.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer en glad gestuukte wanden en plafonds.

BUITEN: De woning ligt op een super centrale locatie aan de Slinge, vlakbij alle winkels en het metrostation. Het huis heeft een ruime voortuin met afsluitbaar hekje en veel groen. Hier is de voordeur naar het huis en aan de zijkant de toegangsdeur naar de praktijkruimte. De zonnige achtertuin ligt op het zuiden. Doordat dit huis voorheen 2 woningen waren, is de tuin extra breed! De tuin heeft een achterom en is aangelegd met bestrating en groen. Er is in de tuin een stenen berging met wasaansluitingen en kast voor de Daalderop CV-combiketel uit 2011 en een houten tuinhuis aanwezig.

KENMERKEN:

- Dubbel hoekhuis met maar liefst 5 slaapkamers;

- Praktijkruimte met eigen entree en toiletruimte;

- Moderne afwerking met houten vloeren en stucwerk;

- Direct nabij alle winkels en het metrostation;

- Binnen 15 minuten met auto of metro in hartje Rotterdam;

- Extra brede zonnige achtertuin op het zuiden;

- Stenen berging (circa 9 m2) en houten tuinhuis (circa 6 m2);

- Energiezuinig met 16 zonnepanelen uit 2018;

- Kunststof kozijnen met HR++ beglazing;

- Het dak en de vloer zijn na-geïsoleerd;

- Alle elektra en de groepenkast zijn vernieuwd;

- Daalderop CV-combiketel uit 2011;

- Perceel 407 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 189 m2;

- Inhoud circa 696 m3;

- Bouwjaar circa 1960.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy