Platte Molendijk 24

te Hoogvliet Rotterdam

€ 219.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UITERAARD UW GEGEVENS NAAR ONS MAILEN VOOR DE RESERVELIJST. **

Betaalbaar wonen! In deze verzorgde PATIOBUNGALOW is het mogelijk om volledig GELIJKVLOERS te wonen. In de woning is op de benedenverdieping een lichte woonkamer, OPEN KEUKEN, slaapkamer en moderne badkamer aanwezig. De 1e verdieping is een GROTE OPEN RUIMTE die geschikt is als slaapkamer. Hier boven is het zelfs mogelijk een dakterras aan te leggen! Het huis heeft een ZONNIGE PATIOTUIN op het zuiden en een stenen berging vanaf de voorzijde. Dit huis ligt op erfpachtgrond, de canon is t/m 2027 afgekocht. De ligging in de moderne woonwijk ‘Tussenwater’ biedt een rustige omgeving met winkelcentrum ‘De Binnenban’ op fietsafstand en op de hoek van de wijk het METROSTATION (Rotterdam binnen 20 minuten). Het huis ligt heerlijk rustig aan een voetpad met aan beide zijden een straat met parkeerruimte. Een leuk huis voor alleenstaanden, starters of senioren!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree via de afgesloten patiotuin, ruime hal met trapopgang, modern half betegeld toilet met hangcloset en fonteintje. De hal geef toegang tot alle vertrekken van de woning.

Aan uw rechterhand bereikt u als eerste de lichte woonkamer. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en beschikt over een schuifpui naar de patiotuin. De open keuken in hoekopstelling is uitgevoerd in landelijke stijl met grijskleurige kasten en een kunststof aanrechtblad. De keuken is voorzien van een

4-pits gaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven en koelkast.

Aan de voorzijde van de woning treft u via de hal de hoofdslaapkamer met deur naar de patiotuin. Vanuit de hal is tevens de moderne badkamer te bereiken. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en inloopdouche.

De begane grond is voorzien van laminaatvloeren.

1E VERDIEPING: Via de ruime trapopgang bereikt u de open ruimte op de 1e verdieping. Deze grote ruimte is nu in gebruik als 2e slaapkamer. Hier boven is tevens een wasmachineaansluiting en vaste kast met Nefit CV-combiketel uit 2017 aanwezig. Bovenaan de trap is een groot raam aanwezig welke voor veel lichtinval in de kamer zorgt. Het is mogelijk om dit raam te vervangen voor een deur waardoor u toegang heeft tot het platte dak. Hier kan een ruim dakterras gerealiseerd worden!

BUITEN: Het huis ligt aan een voetpad, waardoor het heerlijk rustig is. Aan de voorkant is een afgesloten patiotuin op het zonnige zuiden aanwezig. Een heerlijk beschut en zonnig plekje om te zitten. Aan de zijkant van de woning is vanaf de stoep de afgesloten stenen berging te bereiken met de meterkast (4 groepen).

KENMERKEN:

- Moderne en betaalbare patiowoning;

- Ligging in de moderne woonwijk ‘Tussenwater’;

- Metrostation op de hoek van de wijk aanwezig;

- Volledig gelijkvloers bewonen mogelijk;

- Vrij in te delen ruimte op de 1e verdieping;

- Mogelijkheid voor het maken van een dakterras;

- Ruime patiotuin op het zonnige zuiden;

- Eigen stenen berging aan de voorkant (circa 3 m2);

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Nefit CV-combiketel uit 2017;

- Perceel 111 m2 erfpachtgrond (afgekocht t/m 2027);

- Woonoppervlak circa 84 m2;

- Inhoud circa 310 m3;

- Bouwjaar circa 1996.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy