Du Perronstraat 9

te Rotterdam

€ 248.000,-- Kosten Koper

Verkocht

DIRECT VERKOCHT!!!

In deze LEUKE TUSSENWONING kun je betaalbaar wonen op een super centrale locatie! De woning heeft veel pluspunten: de VRIJ GELEGEN ZONNIGE TUIN, kunststof kozijnen, 2 dakkapellen en MODERNE BADKAMER (2019). Het rijtjeshuis is ingedeeld met een doorzon woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers en badkamer. De achtertuin op het zuidoosten is een heerlijke plek om te ontspannen in de zon met VEEL PRIVACY door de vrije ligging aan een groenstrook. De Molièrebuurt ligt gunstig naast het Spinozapark, vlakbij winkelcentrum Zuidplein, binnen 10 MINUTEN VAN ROTTERDAM CENTRUM en op enkele minuten van de snelweg A15. In de directe omgeving vind je verder basis- en middelbare scholen, diverse winkelgebieden, andere mooie parken zoals het Zuiderpark en allerlei zorgvoorzieningen. Is dit jouw nieuwe thuis??

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met vernieuwde meterkast (8 groepen), trapopgang en moderne toiletruimte met hangcloset en fonteintje.

De woonkamer van het type doorzon heeft lichtinval aan de voor- en aan de achterkant. Aan de voorkant is ruimte voor de zithoek, achterin voor de eettafel bij de openslaande deuren naar de tuin. Op het raam aan de voorkant zit een elektrisch rolluik. De open keuken is ingericht in hoekopstelling met witte kasten en een houten werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur: een 5-pits inductiekookplaat, inbouwafzuigkap, vaatwasser, heteluchtoven, magnetron, Quooker en vrijstaande koel-vriescombinatie.

De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer en glad gestuukte wanden.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, moderne badkamer en separaat toilet. De grootste slaapkamer aan de achterkant heeft zicht over de groenstrook achter het huis. De 2e slaapkamer ligt aan de voorzijde. De 3e slaapkamer wederom aan de rustige achterkant. Op de 2 grootste slaapkamers zijn elektrische rolluiken aanwezig. De moderne badkamer is in 2019 vernieuwd met een ruime inloopdouche met regendouche en een wastafelmeubel. Op de overloop is een separaat toilet aanwezig.

De 1e verdieping is deels voorzien van laminaat en deels van zeil.

2E VERDIEPING: Voorzolder, 4e slaapkamer. Op de voorzolder hangt de Remeha CV-combiketel uit 2007 en zijn de wasaansluitingen aanwezig. De gezellige 4e slaapkamer op de zolderverdieping is groter gemaakt door 2 dakkapellen. Op de zolder is rondom opbergruimte aanwezig achter knieschotten.

De 2e verdieping is deels voorzien van laminaat en deels van zeil.

LET OP! De zolderverdieping is niet opgenomen in het woonoppervlak. De woning heeft dus een totale grootte van 101 m2.

BUITEN: De woning ligt aan een rustige straat in de Molièrebuurt met parkeerruimte in de straat. Aan de overkant zijn recent nieuwbouwhuizen gerealiseerd. De achtertuin op het zuidoosten heeft een vrije ligging aan een groenstrook. Door de ligging heb je de hele dag zon en veel privacy in de tuin! De tuin is aangelegd met houten schuttingen, bestrating en kunstgras. Er is een houten schuur, overkapping en achterom aanwezig. Op de achtergevel hangt een handmatig zonnescherm.

KENMERKEN:

- Betaalbaar rijtjeshuis met 4 slaapkamers;

- Moderne badkamer vernieuwd in 2019;

- Inclusief zolder heeft de woning een grootte van 104 m2;

- Centrale ligging vlakbij Zuidplein en de snelweg;

- Op loopafstand van winkels, scholen en OV;

- Zonnige achtertuin op het zuidoosten;

- Veel privacy in de tuin door de vrije ligging;

- Twee dakkapellen op de zolderverdieping;

- Rolluiken op woonkamer en 2 slaapkamers;

- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- Remeha CV-combiketel uit 2007;

- Perceel: 142 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak: circa 82 m2 (exclusief zolder);

- Inhoud: circa 335 m3;

- Bouwjaar: circa 1961.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy