Jan Kooijmanlaan 3

te Rhoon

€ 549.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Altijd al in een van de meeste geliefde straten van Rhoon willen wonen? Dit is uw kans! Wij bieden dit SFEERVOLLE VRIJSTAANDE WOONHUIS uit de jaren ’50 te koop aan. Een royaal huis met karakter en de potentie om naar uw eigen smaak te moderniseren. Er is door alle ramen rondom erg mooie zon- en lichtinval! Het huis biedt u een riante woonkamer met openslaande deuren, grote keuken, wasruimte, maar liefst 5 slaapkamers en een badkamer. Er is zelfs een kelder waarvan u een wijnkelder kunt maken! Buiten is er een ZEER GROTE ZONNIGE TUIN rondom de woning met veel privacy door de beschutte ligging. Aan de voorkant is op eigen terrein een OPRIT VOOR UW AUTO en toegang tot de inpandige garage. Het gezellige Rhoon biedt een DORPSE WOONOMGEVING met stadse voorzieningen. Om de hoek in het centrum alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen, verschillende basisscholen en het METROSTATION met verbinding naar Rotterdam (20 minuten). Recreatief komt u tot rust in de schitterende natuur van de polders en de ‘Oude Maas’ of zoekt u ontspanning in de jachthaven of op de golfbaan.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, tochthal, hal met trapopgang, garderobekast en volledig betegeld toilet met fonteintje.

Bij binnenkomst in de woonkamer ervaart u direct het mooie zicht op de tuin rondom het huis. Door de grote ramen rondom en de openslaande deuren naar de tuin heeft u bijna het gevoel buiten te zitten! In de woonkamer is meer dan voldoende ruimte voor een zithoek bij de gezellige openhaard en een grote eettafel met zicht op de tuin.

De ruime keuken bevindt zich aan de achterzijde van het huis. De hoekkeuken is voorzien van inbouwapparatuur: een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, vaatwasser en koelkast. Hier is tevens voldoende ruimte voor een gezellige ontbijttafel. Toch liever de keuken bij de woonkamer betrekken? De tussenmuur kan gemakkelijk worden doorgebroken. Zo ontstaat er één grote open ruimte!

Vanuit de keuken is toegang tot de kelder onder het huis en de bijkeuken met wasruimte. De kelder op stahoogte (circa 2,00/2,40m) is verdeeld in 3 ruimten. Hier hangt ook de Remeha CV-combiketel uit 2010. De bijkeuken bestaat uit een halletje met deur naar de achtertuin en de garage en een wasruimte met uitstortgootsteen. De garage beschikt over dubbele houten deuren en een radiator en hier bevindt zich ook de vernieuwde meterkast (8 groepen).

De woonkamer is voorzien van een houten vloer, de keuken van een tegelvloer.

1E VERDIEPNG: Overloop met berging, 5 slaapkamers en badkamer. Aan uw beide zijkanten van de woning zijn de royale 1e en 2e slaapkamer aanwezig. Beide super sfeervolle kamers met openslaande deuren naar een balkon en een open nok. Er zijn vaste kasten en een wastafel aanwezig. Aan de voorzijde bevinden zich de 3e en 4e slaapkamer met beide knieschotten en een wastafel in 1 van beiden. De 5e slaapkamer aan de achterzijde is van een kleiner formaat en zou goed gebruikt kunnen worden als kantoortje of babykamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een doucheruimte, dubbele wastafel, 2e toilet (hangcloset) en Daalderop boiler.

De 1e verdieping is voorzien van verschillende tapijtvloeren.

BUITEN: De woning ligt in een van de meest geliefde straten van het dorp Rhoon. Een authentieke en rustige woonomgeving vlakbij het dorpshart. Perfect voor liefhebbers van rust en groen en veilig voor kinderen. Er is een royale tuin rondom het huis met veel privacy en groen. De voortuin beschikt over een oprit met toegang tot de garage. Zodra u de woning passeert verschijnt daar de prachtige zij- en achtertuin. De tuin is gericht op het zonnige westen. Hier kunt u heerlijk genieten van het buitenleven in zon en schaduw. De tuin is ingericht met een groot grasveld, diverse groenborders en volwassen bomen. Grenzend aan het huis bij de openslaande deuren vanuit de woonkamer is een groot terras aanwezig waar u heerlijk kunt borrelen of dineren met een gezelschap. Op de achtergevel bij de openslaande deuren hangt een handmatig zonnescherm.

KENMERKEN:

- Sfeervolle vrijstaande jaren ’50 woning;

- Ligging in een geliefde straat in hartje Rhoon;

- Maar liefst 5 slaapkamers aanwezig;

- Beschut gelegen en zonnige tuin rondom;

- Oprit met parkeerruimte op eigen terrein;

- Inpandige garage met dubbele deuren (circa 17 m2);

- Kelder op stahoogte aanwezig (circa 10 m2);

- De gehele woning is v.v. houten kozijnen;

- Deels dubbele beglazing, voorzetramen, enkel glas;

- Remeha CV-combiketel uit 2010;

- O.a. niet-bewoningsclausule van toepassing;

- Perceel 511 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 145 m2;

- Inhoud circa 491 m3;

- Bouwjaar circa 1957.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy