Molendijk 25

te Rhoon

€ 549.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Wonen aan de geliefde Molendijk in het hart van het gezellige dorp Rhoon? Dit VRIJSTAANDE WOONHUIS ligt op een rustig plekje aan een doodlopende straat met VEEL PRIVACY. De woning uit 1928 heeft een ROYALE ZONNIGE ACHTERTUIN, oprit voor meerdere auto’s en vrijstaande stenen garage. Een bijzonder huis met een speelse indeling, mooie hoge plafonds en veel natuurlijk licht door de grote ramen. Er is zelfs de mogelijkheid voor GELIJKVLOERSE BEWONING. Het vrijstaande huis heeft een sfeervolle woonkamer met erker en gashaard, open woonkeuken, kamer met zicht op de tuin en badkamer op de begane grond. De kamer beneden is ideaal voor allerlei doeleinden zoals televisie-, slaap-, speel- of werkkamer. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een extra toilet aanwezig. Er is ruimte om hier een 2e badkamer te realiseren. In de achtertuin op het westen met houten tuinhuis en GEZELLIGE OVERKAPPING is de gehele dag zon en schaduw te vinden. Binnen enkele minuten lopen bereik je de winkels, het metrostation, basisscholen, het Jan Cornelis Park en nog veel meer.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, riante hal met veel lichtinval door de hoge ramen en vernieuwde meterkast (8 groepen).

Bij binnenkomst in het woongedeelte is eerst een gezellige hoek met groot zijraam te vinden, waar ruimte is voor een muziek- speel- of werkhoek. Hier is ook de wenteltrap naar boven en het luik naar de kelder aanwezig. Groot genoeg om een echte wijnkelder van te maken! In de kelder hangt ook de Nefit CV-combiketel uit 2015.

De woonkamer aan de voorkant heeft een sfeervolle erker en een gezellige gas openhaard. In het midden is bij een ander groot zijraam ruimte voor de eettafel. Aan de achterkant met zicht op de tuin is de keuken te vinden. De keuken is ingedeeld in een kastenwand en hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur: een 5-pits gaskookplaat, inbouw afzuigkap, oven, magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en Quooker met close-in boiler. In de keuken is een deur naar de tuin.

Een tussenhal geeft toegang tot de kamer aan de achterzijde met eveneens zicht op de tuin. Deze kamer is ideaal te gebruiken voor allerlei doelen, zoals televisiekamer, werkkamer of speelkamer voor de kinderen. Door deze kamer als slaapkamer in te richten, is het huis zelfs gelijkvloers te bewonen. De badkamer heeft een douchecabine, wastafelmeubel, toilet (hangcloset) en wasaansluitingen.

De begane grond is grotendeels voorzien van laminaat en deels van tapijt.

1e VERDIEPING: Ruime overloop met veel lichtinval, 3 slaapkamers, toiletruimte. De hoofdslaapkamer aan de achterkant heeft een inbouw schuifdeurkast en hier is de fraaie balkenconstructie in zicht. De 2e slaapkamer aan de achterzijde heeft eveneens een inbouw schuifdeurkast. De 3e slaapkamer ligt aan de voorkant van het huis. Op de overloop is eventueel ruimte over om een 2e badkamer te realiseren. Er is op de overloop een luik naar de bergvliering (deze is eventueel verder uit te breiden).

De 1e verdieping is geheel voorzien van tapijtvloeren.

BUITEN: Het huis heeft een rustige ligging aan een doodlopend deel van de geliefde Molendijk midden in Rhoon. De oprit aan de voorkant heeft ruimte voor meerdere auto’s en toegang tot de vrijstaande stenen garage. De tuin ligt rondom het huis met aan de zijkanten poorten ter afsluiting. De achtertuin op het westen heeft de gehele dag zon. Door de grote bomen en onder de gezellige houten veranda is er ook altijd een fijn plekje in de schaduw. De tuin grenst aan diverse kanten aan water en heeft veel privacy door de ligging direct achter het met groen begroeide geluidsscherm. De tuin is aangelegd met bestrating, gras en groen. Er zijn naast de garage ook nog een houten tuinhuis en fietsenberging aanwezig.

KENMERKEN:

- Vrijstaand huis met hoge plafonds en grote ramen;

- Rustige ligging aan doodlopende straat;

- Ruime eigen oprit voor meerdere auto’s;

- Zonnige achtertuin op het westen met veel privacy;

- Vrijstaande stenen garage (circa 20 m2);

- Houten tuinhuis (circa 8 m2) met veranda;

- Kelder (circa 7 m2) met mogelijkheid tot wijnkelder;

- Grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- Entreehal houten kozijnen met enkele beglazing;

- Diverse zonnescreens en rolluiken aanwezig;

- Het dak van de woning is na-geïsoleerd;

- Nefit CV-combiketel uit 2015;

- Perceel 700 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 139 m2;

- Inhoud circa 582 m3;

- Bouwjaar circa 1928.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy