Chopinstraat 1

te Rhoon

€ 449.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een EXTRA GROTE HOEKWONING met royale tuin, eigen carport en 2 badkamers. Dit huis kunt u moderniseren naar eigen smaak! In een DOODLOPENDE STRAAT midden in het gezellige dorp Rhoon heeft deze woning de perfecte ligging. Van dit hoek-type met UITBOUW AAN DE ZIJKANT zijn er slechts een paar gebouwd. De indeling van dit ruime huis biedt een woonkamer met zij-uitbouw, halfopen keuken, aparte studeerkamer, 5 slaapkamers en zelfs 2 badkamers! Een perfect huis voor een groot gezin. Er is OPBERGRUIMTE in overvloed: in de berging aan de voorkant en de berging op zolder. Door de breedte van het huis is de tuin ook extra ruim! Via het bruggetje aan het einde van de straat loopt u zo naar het winkelcentrum. Met DE NABIJ GELEGEN METRO of via de snelweg dichtbij ben je met 20 minuten al in de stad Rotterdam. Maak jij hier binnenkort jouw droomhuis van?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (7 groepen) en toilet met fonteintje.

De tuingerichte woonkamer heeft een open haard in het midden van de ruimte en openslaande kunststof deuren naar de tuin. In de woonkamer is ook de trapopgang naar de 1e verdieping aanwezig. Het extra gedeelte aan de zijkant heeft een extra hoog plafond door de open nok. Dit geeft een nog ruimtelijker gevoel! De grote ramen, het dakraam en de erker aan de zijkant zorgen voor extra veel lichtinval. Een speelse ruimte met veel indelingsopties.

Aan de voorzijde van het huis bevindt zich de halfopen keuken. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok in U-opstelling met inbouwapparatuur w.o. een 4 pits gasfornuis en koelkast.

De zijkamer met hoge open nok en dakraam is bereikbaar via een deur in de hal. Dit is een handige ruimte voor een kantoor-aan-huis of hobbykamer. Eventueel is deze ruimte gemakkelijk bij de woonkamer te betrekken.

De hal en keuken zijn voorzien van tegels. De woonkamer heeft deels tegels en deels tapijt.

1E VERDIEPING: Ruime overloop met vaste kast, 3 slaapkamers, badkamer en separaat toilet. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich 2 slaapkamers met grote ramen. Aan de achterzijde treft u de grote hoofdslaapkamer met toegang tot het balkon en de badkamer en suite. De volledig betegelde badkamer bevat een ligbad en dubbele wastafel. Deze is zowel vanuit de achter slaapkamer als vanaf de overloop toegankelijk. Vanaf de overloop is een separaat toilet aanwezig.

De gehele 1e verdieping is voorzien van tapijt.

2E VERDIEPING: Ruime overloop, 2 slaapkamers, 2e badkamer en berging. Aan de achterzijde bevindt zich de 4e slaapkamer met een groot dakraam. De 5e slaapkamer vind je over de volledige breedte aan de voorzijde met 2 grote dakramen en een vaste kast. De 2e badkamer heeft een douche, wastafel en was-/droogopstelling. De berging met Remeha CV-combiketel uit 2009 biedt veel extra bergruimte.

De 2e verdieping is geheel voorzien van diverse soorten tapijt en in de berging zeil.

BUITEN: De woning ligt in een rustige wijk op de hoek van een doodlopende straat. Heerlijk rustig en veilig voor kinderen. Aan de voorkant vind je een eigen parkeerplaats onder de carport en een stenen berging. De achtertuin op het oosten heeft een zijpoort. Door de breedte van het huis en de ligging op de hoek is de tuin extra groot! De royale tuin is aangelegd met bestrating, groenborders en een vijver. Er zijn meerdere terrassen om te zitten.

KENMERKEN:

- Zeer royale hoekwoning met zij-uitbouw;

- Met maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers;

- Extra studeerkamer op de begane grond;

- Kindvriendelijke ligging aan doodlopende straat;

- Op loopafstand van de metro en winkels;

- Eigen parkeerplaats onder de carport;

- Stenen berging aan de voorzijde (circa 6 m2);

- Extra brede achtertuin op het oosten;

- Grotendeels v.v. houten kozijnen;

- Openslaande deuren zijn van kunststof;

- Grotendeels v.v. dubbele beglazing;

- Remeha CV-combiketel (2009);

- Perceel 256 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 177 m2;

- Inhoud circa 612 m3;

- Bouwjaar circa 1979.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy