De Beuk 6

te Rhoon

€ 212.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Dit fijne 2-kamer BENEDENAPPARTEMENT met EIGEN TUIN ligt vlakbij het dorpshart van Rhoon. Door de ligging op de begane grond kun je hier geheel GELIJKVLOERS WONEN. Een leuk en BETAALBAAR HUIS voor starters of alleenstaanden. Met super leuk uitzicht zelfs: vanuit het woonkamerraam zie je de BOOMGAARD aan het einde van de straat! Deze woning heeft een ruime woonkamer met OPEN KEUKEN, slaapkamer aan de tuin, ruime badkamer en eigen inpandige berging. Het huis is compact en toch zeer comfortabel. De woonkamer heeft VEEL LICHTINVAL en een deur naar de eigen tuin op het noordoosten. De infrastructuur van de wijk is dit jaar opnieuw aangelegd met autoluwe straten, parkeerruimte en speelgelegenheden. DE LIGGING IS IDEAAL: doe lopend boodschappen in het gezellige centrum, wandel heerlijk de polder in, stap op de metro naar hartje ROTTERDAM of rijd met de auto binnen enkele minuten de snelweg op. Welkom in dit leuke huis!

INDELING:

BEGANE GROND: Gezamenlijke entreehal met voordeur naar het appartement. Binnenkomst in de hal met meterkast (4 groepen), vaste kast met CV-combiketel en inpandige berging.

Vanuit de hal komt u in de woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote ramen aan de achterzijde en de deur naar de eigen tuin. In de woonkamer is een inbouwkast met opbergruimte aanwezig.

De open keuken is uitgevoerd in hoekopstelling met witte kasten en een kunststof werkblad. Er is een 4-pits gasfornuis met oven, afzuigkap, koel-vriescombinatie en opbergruimte in lades en (boven)kasten aanwezig.

Aan de andere kant van de woning treft u de slaapkamer en badkamer. De ruime slaapkamer heeft net als de woonkamer grote ramen en een deur naar de tuin. In de slaapkamer is een inbouwkast met opbergruimte aanwezig.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, toilet (hangcloset), wastafelmeubel, handdoekradiator en wasmachineopstelling.

De woonkamer is voorzien van een lichtkleurige laminaat vloer, de keuken van een tegelvloer, de hal en slaapkamer van een tapijtvloer.

KENMERKEN:

- Zeer centraal gelegen 2-kamerappartement;

- Ideale woning voor starters of alleenstaanden;

- Ruime eigen tuin op het noordoosten;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- ATAG CV-combiketel uit 2017;

- Bijzondere voorwaarden van toepassing;

- Vve actief: bijdrage € 54,- p/m;

- Woonoppervlak circa 55 m2;

- Inhoud circa 184 m3;

- Bouwjaar circa 1975.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy