Janswaal 74

te Hoogvliet Rotterdam

€ 225.000,-- Kosten Koper

Verkocht

****** LET OP: Het erfpachtrecht loopt in 2029 af. Hierin is bij het vaststellen van de vraagprijs rekening gehouden. De erfpacht wordt niet meer verlengd door de Gemeente, de grond dient te worden gekocht. De indicatieve aankoopsom bedraagt circa €60.000. De definitieve aankoopsom voor de grond dient bij de Gemeente te worden aangevraagd. Indien dit bedrag hoger ligt dan €60.000, maar lager dan €80.000, is verkoper bereid het verschil in mindering te brengen op de koopsom.

In de geliefde wijk ‘Boomgaardshoek’ staat dit RUIME HOEKHUIS met voor- en achtertuin. Een super leuk huis voor een stel of (jong) gezin! De woning heeft een tuingerichte woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, badkamer en voorzolder. Er is opbergruimte in de stenen berging en houten zijschuur. De VOORTUIN OP HET ZUIDEN is extra groot en biedt privacy, zodat je hier overdag heerlijk in de zon kunt zitten. De RUIME BREDE ACHTERTUIN op het noorden heeft zon én schaduw. In de zomer meer dan genoeg zon, maar ook fijne schaduw op warme dagen. Het huis staat op erfpachtgrond t/m 2029 (aankoop grond mogelijk). Boomgaardshoek is een RUSTIGE WOONWIJK van Hoogvliet met kronkelende straten en veel groen, maar ook met basisscholen en een supermarkt. In Rotterdam ben je binnen 20 minuten via het METROSTATION dat vlakbij ligt! Een fijn huis op een rustige centrale plek.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, extra ruime hal met meterkast (5 groepen), trapopgang met handige trapkast en toiletruimte met fonteintje.

De woonkamer aan de achterzijde van het huis heeft een deur naar de tuin. In de woonkamer zit aan de zijkant een raam. Deze is aan de binnenkant nu dichtgemaakt. Aan de buitenzijde is deze nog aanwezig. Dan is er extra lichtinval!

De open keuken voorin de woning is voorzien van een U-opstelling in witte kasten met een kunststof werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur: een RVS 4-pits gaskookplaat, afzuigkap (defect), combi-oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie.

De gehele begane grond is v.v. een tegelvloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, badkamer. De grootste slaapkamer met dakkapel bevindt zich aan de achterzijde van het huis. De 2e slaapkamer ligt aan de voorkant. De badkamer heeft een meubel met dubbele wastafel, douche en toilet.

De 1e verdieping is v.v. laminaatvloeren.

2E VERDIEPING: Voorzolder, 3e slaapkamer. Op de voorzolder hangt de Remeha CV-combiketel uit 2012 en zijn de wasaansluitingen aanwezig. De gezellige 3e slaapkamer op de zolderverdieping heeft een kunststof dakraam en opbergruimte achter knieschotten. Deze kamer kan worden vergroot met een dakkapel.

De 2e verdieping is v.v. tapijtvloeren.

BUITEN: Het huis ligt aan een rustige weg met een voetpad langs de woningen. De voortuin is extra groot en ligt op het zuiden. Door het groen aan de voorkant is er privacy in de voortuin. Een heerlijk plekje om de gehele dag in de zon te zitten. Aan de voorkant is ook de stenen berging (met wasaansluitingen) en een houten zijschuur aanwezig. De ruime achtertuin op het noorden heeft in de zomer zowel zon als schaduw. Op warme dagen heel fijn! De tuin is breed door de ligging op de hoek en aangelegd met bestrating en een achterpoortje.

KENMERKEN:

- Fijn hoekhuis met 3 slaapkamers;

- Ligging in geliefde wijk ‘Boomgaardshoek’;

- Grote voortuin op het zonnige zuiden;

- Extra brede achtertuin op het noorden;

- Stenen berging aan de voorkant (circa 6 m2)

- Houten schuur aan de zijkant (circa 4 m2);

- Dakkapel op 1e verdieping en dakraam op 2e verdieping;

- Op loopafstand van winkels, scholen en metro;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Remeha CV-combiketel uit 2012;

- Perceel 185 m2 erfpachtgrond (t/m 2029);

- Woonoppervlak circa 98 m2;

- Inhoud circa 362 m3;

- Bouwjaar circa 1980.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy