Valkenier 17

te Rhoon

€ 315.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Een fijne tussenwoning met EIGEN OPRIT en ZONNIGE TUIN op het zuiden. De perfecte woning voor starters of jonge gezinnen. Dit leuke rijtjeshuis is instapklaar: hier kun je zonder klussen gaan wonen! Door de VRIJE LIGGING aan de voor- en achterzijde heb je super veel privacy in huis. De woning heeft een lichte woonkamer, halfopen GLOEDNIEUWE KEUKEN (2020), 4 slaapkamers en een ruime moderne badkamer. Er is beneden zelfs vloerverwarming, op de zolder airco en een deel van de kozijnen is van onderhoudsvrij kunststof. Heerlijk luxe! De locatie is rustig en kindvriendelijk in centraal gelegen wijk ‘Rhoon Noord’. Er is direct voor de deur een groen speelpleintje én voldoende parkeerruimte aanwezig. In het gezellige dorp Rhoon vind je diverse leuke winkels en meerdere basisscholen. Via het METROSTATION op loopafstand en de snelwegen ben je binnen 20 minuten in hartje Rotterdam. Mogen we jou dit leuke huis laten zien?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met vernieuwde meterkast (12 groepen), trapopgang en volledig betegelde toiletruimte.

Voorin het huis vind je de gloednieuwe halfopen keuken uit november 2020. Wat een plaatje! De keuken is ingedeeld in U-vorm met witte kasten en een zwart natuurstenen aanrechtblad. Er is diverse Siemens inbouwapparatuur aanwezig: een vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koffiemachine en koel/vriescombinatie. Hier kun je zeker een lekker diner koken!

De woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning. Deze heeft een deur naar de tuin en een handige trapkast. In het woongedeelte is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en grote eettafel.

De gehele begane grond is voorzien van een keramische tegelvloer in houtlook met vloerverwarming (november 2020).

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, ruime badkamer. De grootste slaapkamer met een grote kunststof dakkapel ligt aan de achterkant van het huis. De 2e slaapkamer is tevens aan de achterzijde te vinden en beschikt ook over een deel van de dakkapel. De ruime 3e slaapkamer ligt aan de voorkant van de woning. De ruime en moderne badkamer uit 2015 is ingedeeld met een extra ruime douchecabine, een dubbel wastafelmeubel, 2e toilet (hangcloset) en designradiator.

Voorzolder, 4e slaapkamer. Op de voorzolder hangt de Remeha CV-combiketel (2014) en zijn de wasaansluitingen en 2 dakramen aanwezig. De ruime 4e slaapkamer op de zolderverdieping heeft 2 grote dakramen aan de voor- en achterkant. Achter de hoge knieschoten en op de vliering is veel extra opbergruimte aanwezig. In deze slaapkamer kun je ook ’s zomers heerlijk slapen door de gloednieuwe airconditioning (2020).

De gehele 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer.

BUITEN: De woning ligt aan de voorzijde aan een rustige doodlopende straat met vrij zicht op een groen speelplein. Een ideale locatie voor een (jong) gezin! Er is een eigen oprit in de voortuin én voldoende parkeerplaatsen tegenover het huis. In de voortuin is ook een stenen berging aanwezig. De zonnige achtertuin op het zuiden heeft een vrije ligging zonder inkijk. De tuin is geheel bestraat en heeft 2 grote bloembakken aan beide zijden, een extra houten tuinhuis en een achterom. Op de achtergevel hangt een elektrisch zonnescherm.

KENMERKEN:

- Fijne tussenwoning met 4 slaapkamers;

- Geheel instap klaar; zonder klussen te betrekken;

- Kindvriendelijke ligging in doodlopende straat;

- Eigen oprit én veel parkeerplaatsen tegenover de woning;

- Gloednieuwe keramische tegelvloer met vloerverwarming (2020);

- Gloednieuwe moderne keuken met Siemens apparatuur (2020);

- Kunststof dakkapel met rolluik op de 1e verdieping;

- Airconditioning op de zolderslaapkamer (2020);

- Op loopafstand van winkels, scholen en metro;

- Zonnige achtertuin op het zuiden met vrije ligging;

- Grotendeels kunststof kozijnen en deels houten kozijnen;

- Geheel voorzien van dubbele beglazing;

- Remeha CV-combiketel uit 2014;

- Perceel 126 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 107 m2;

- Inhoud circa 325 m3;

- Bouwjaar circa 1982.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy