Parallelstraat 11

te Rhoon

€ 449.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met ZONNIGE TUIN OP HET ZUIDEN heeft een DUBBELE GARAGE en EIGEN OPRIT. Dit huis kun je moderniseren precies zoals jij dat mooi vindt! Er zijn nog mooie AUTHENTIEKE DETAILS aanwezig, zoals glas-in-lood ramen (in dubbel glas). Op loopafstand van het gezellige dorpscentrum van Rhoon heeft deze woning een perfecte ligging. Er is een ruime woonkamer met sfeervolle erker, separate keuken, 4 grote slaapkamers, badkamer en (wijn)kelder. Een perfect huis voor een groot gezin. Er is OPBERGRUIMTE in overvloed: in de berging op zolder, in de berging in de tuin of in de dubbele garage met bergvliering. In de heerlijke tuin op het zuiden geniet je de gehele dag van het zonnetje. Om de hoek in het centrum vind je alle winkels voor de dagelijkse boodschappen, verschillende basisscholen en het METROSTATION met verbinding naar Rotterdam (20 minuten). Recreatief vind je rust in de schitterende natuur van de polders en de ‘Oude Maas’ of zoek je ontspanning in de jachthaven of op de golfbaan.

INDELING:

BEGANE GROND: Zijentree, hal met trapopgang en toilet. Onder de trap is de meterkast aanwezig en toegang tot de handige (wijn)kelder.

De doorzonwoonkamer heeft veel lichtinval door de vele ramen. Er is een super fijne sfeer door de mooie glas-in-lood ramen! Aan de voorzijde bevindt zich een sfeervolle erker en een knus hoekje met zijraam. Perfect als leeshoek, voor een werkplek of als speelhoekje voor kinderen. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een zithoek en eettafel. Er is een gezellige open haard aanwezig. Aan de achterzijde bevindt zich een deur naar de tuin en hangt een zonnescherm.

De separate keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en geeft ook toegang tot de tuin. Natuurlijk is het mogelijk de keuken bij de woonkamer te betrekken door de tussenmuur te verwijderen (draagbalk noodzakelijk). De keuken beschikt over veel kastruimte, een 4-pits gasfornuis met oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.

De hal en keuken zijn voorzien van tegels. De woonkamer is voorzien van tapijt.

1E VERDIEPING: Ruime overloop, trapopgang met trapkast, 2 ruime slaapkamers en badkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de hoofdslaapkamer met openslaande deuren naar het balkon. De 2e slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van 2 vaste kasten en een schuifwandkast. De badkamer aan de achterzijde van de woning is volledig betegeld en beschikt over een ligbad met douche, wastafelmeubel, 2e toilet en wasmachineaansluiting. Ook op deze verdieping zijn de ramen nog voorzien van sfeervol glas-in-lood!

De gehele 1e verdieping is voorzien van tapijt.

2E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers en grote berging. Naar de zolder is in het verleden een vaste trap gemaakt en een grote dakkapel geplaatst. Hierdoor is het een volwaardige verdieping! Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de 3e en 4e slaapkamer met de dakkapel over de gehele breedte. In de 3e slaapkamer zijn vaste kasten met daarin de boiler (huur). De grote berging aan de voorzijde heeft veel extra opbergruimte en hier hangt de Intergas CV-combiketel (2000).

De gehele 2e verdieping is voorzien van tapijt.

BUITEN: De woning ligt aan de rand van een rustige woonwijk in het centrum van het gezellige dorp Rhoon. De winkels, basisschool en het metrostation zijn direct om de hoek te vinden! Aan de voorkant vind je de eigen oprit met ruimte voor meerdere auto’s. Vanaf de oprit is toegang tot de dubbele garage, de zijentree en de achtertuin. De ruime achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en beschikt over meerdere terrassen, een vijvertje en houten berging. De dubbele garage is voorzien van een handmatige roldeur, een deur naar de tuin en een opbergvliering.

KENMERKEN:

- Ruime twee-onder-een-kapwoning;

- Er zijn 4 grote slaapkamers aanwezig;

- Vlakbij het dorpscentrum van Rhoon;

- Op loopafstand van de metro en winkels;

- Grote achtertuin op het zonnige zuiden;

- Eigen oprit met ruimte voor meerdere auto’s;

- Dubbele stenen garage (29 m2) met bergvliering;

- Houten berging achterin de tuin;

- Alarminstallatie aanwezig;

- Voorzijde v.v. kunststof kozijnen;

- Grotendeels v.v. dubbele beglazing;

- Alle ramen voorzien van glas-in-lood (in dubbel glas);

- Intergas CV-combiketel (2000);

- Bijzondere voorwaarden van toepassing;

- Perceel 238 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 136 m2;

- Inhoud circa 497 m3;

- Bouwjaar circa 1939.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy