Alkmaardermeer 15

te Barendrecht

€ 380.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze GOED ONDERHOUDEN TUSSENWONING ligt aan een gezellig AUTOVRIJ STRAATJE in de woonwijk ‘Meerwede’ in Barendrecht Carnisselande. Een perfecte plek voor een stel of gezin met veel voorzieningen in de buurt! Dit huis betreft het GROTE TYPE met een opbouw aan de voorzijde. De woning heeft een woonkamer met schuifpui, MODERNE OPEN KEUKEN (2015), maar liefst 5 slaapkamers, een ruime badkamer en een grote voorzolder. Er is veel aandacht besteed aan het onderhoud van de woning en er zijn fijne extra’s toegevoegd zoals ZONNESCREENS en AIRCONDITIONING. Hier kun je zorgeloos en comfortabel wonen! De achtertuin op het oosten is onderhoudsarm en sfeervol aangelegd en heeft een houten berging. Door de CENTRALE LIGGING ben je binnen enkele minuten bij het tramhalte of rijd je op de snelweg. Winkels, restaurants, scholen en gezondheidszorg zijn allemaal binnen een paar minuten wandelen te vinden. Welkom in dit leuke huis!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal v.v. schuifdeurenkast met meterkast (10 groepen) en garderoberuimte, trapopgang en toiletruimte met fonteintje.

De woonkamer aan de achterzijde van de woning heeft direct zicht op de tuin door het raam in de zithoek en de schuifpui. Er is een sfeervolle houtkachel en een handige trapkast aanwezig.

De open keuken voorin het huis is in 2015 vernieuwd en afgewerkt met witte fronten en een massief eikenhouten werkblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een 4-pits inductiekookplaat met zone-indeling, inbouwafzuigkap, heteluchtoven, magnetron, vaatwasser (2020) en koel-vriescombinatie. Er is verder een dubbele gootsteen, een handige carrouselkast en veel extra opbergruimte in de bovenkasten.

De gehele begane grond is voorzien van een gesealde grindvloer.

1e VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, ruime badkamer. De grootste slaapkamer aan de achterzijde van het huis heeft een ingebouwde schuifwandenkast. De 2e slaapkamer ligt aan de voorkant. De 3e slaapkamer aan de achterkant is in gebruik als werkkamer, maar is zeker ruim genoeg als kinderkamer! De ruime badkamer is ingedeeld met douchecabine, ligbad, wastafel en 2e toilet.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een marmoleum vloer.

2e VERDIEPING: Grote voorzolder, 2 slaapkamers. Op de voorzolder met groot dakraam hangt de Vaillant CV-combiketel uit 2014 en zijn de wasmachine- en drogeraansluitingen aanwezig. De zolder is een aantal jaar geleden ingedeeld, waardoor er 2 slaapkamers zijn ontstaan. De ruime 4e slaapkamer aan de voorzijde heeft zelfs airconditioning. De 5e slaapkamer aan de achterzijde heeft een groot dakraam en is in gebruik als werkkamer. Er is op de zolder opbergruimte achter knieschotten aanwezig.

De gehele 2e verdieping is voorzien van tapijt.

BUITEN: De ligging aan een autovrije straat met groen en speelgelegenheid aan de voorzijde is heerlijk rustig en kindvriendelijk. Aan de zijstraten zijn parkeerplaatsen aanwezig. De achtertuin op het oosten is onderhoudsarm en sfeervol aangelegd met bestrating, kunstgras en groen. Er is een houten berging, achterom en houtopslag aanwezig. In de tuin zijn buitenverlichting, een buitenkraan en stopcontacten te vinden. Op de achtergevel hangt een elektrisch zonnescherm.

KENMERKEN:

- Goed onderhouden rijwoning met 5 slaapkamers;

- Kindvriendelijke ligging aan autovrije straat;

- Vlakbij winkels, restaurants, scholen en zorg;

- Zeer goed onderhouden met veel extra’s;

- Woonkamer v.v. gezellige houtkachel;

- Voorzijde geheel v.v. elektrische zonnescreens;

- Zolderkamer voorzijde v.v. airconditioning;

- Vrijwel alle ramen en schuifpui v.v. horren;

- Beneden en boven met separate thermostaat;

- Onderhoudsarme achtertuin op het oosten;

- Achterom en houten berging (circa 7,5 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Kunststof dakramen met dubbele beglazing;

- De woning is geheel geïsoleerd;

- Vaillant CV-combiketel uit 2014;

- Perceel 135 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 123 m2;

- Inhoud circa 408 m3;

- Bouwjaar circa 1999.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy