Waalstraat 11

te Rhoon

€ 252.500,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Dit LEUKE RIJTJESHUIS ligt op een super gezellig plekje aan de rand van het centrum van Rhoon. Een betaalbaar huis met een DIEPE ACHTERTUIN en uitzicht over de polder. Hier kun je GEHEEL NAAR EIGEN SMAAK jouw droomhuis van maken! Een perfecte kans voor starters of jonge gezinnen. De woning biedt een doorzon woonkamer, separate keuken, 4 slaapkamers en een badkamer. De zolder heeft extra ruimte door een EXTRA GROTE DAKKAPEL. Hoe fijn is ook de diepe achtertuin? Met de ligging op het oosten heb je hier zon én schaduw en er is een stenen berging en achterom aanwezig. Het huis is deels voorzien van KUNSTSTOF KOZIJNEN. Er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeerpleintje voor de deur. De ligging van de woning is fantastisch: hier woon je direct om de hoek van het DORPSHART VAN RHOON. Met diverse winkels, scholen en het metrostation dichtbij. Met de auto of metro ben je binnen 20 minuten in hartje Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met trapopgang, trapkast met vernieuwde meterkast (3 groepen) en half betegeld toilet met fonteintje.

De hal geeft toegang tot de woonkamer en de keuken aan de achterzijde. De doorzon woonkamer heeft veel lichtinval door het grote raam aan de voorzijde en de openslaande deuren aan de achterkant. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een eettafel en zithoek. In het midden van de kamer is de moederhaard (2007) aanwezig.

Aan de achterzijde van de woning treft u de separate keuken. Deze is voorzien van een wandopstelling met 4-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast en diverse opbergruimte in de aanwezige kasten. De keuken is tevens voorzien van een deur naar de tuin. Het is mogelijk de keuken bij de woonkamer te betrekken door de tussenmuur te verwijderen (draagbalk noodzakelijk). Zo krijg je een leuke open ruimte!

De begane grond is voorzien van een laminaatvloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de grote slaapkamer met vaste kast en wastafel. Hier is tevens de 2e slaapkamer met vaste kast en toegang tot het balkon. De 3e slaapkamer ligt aan de voorkant van het huis. De badkamer is uitgevoerd met betegeling en voorzien van een doucheruimte, wastafel en wasmachineaansluiting.

De 1e verdieping is deels voorzien van tapijt en deels van een laminaatvloer.

2E VERDIEPING: De 2e verdieping heeft een vaste trap en een extra grote dakkapel met kunststof kozijnen. Hierdoor is de zolder een volwaardige verdieping geworden! Via de ruime overloop heeft u toegang tot de 4e slaapkamer. De slaapkamer en overloop hebben extra opbergruimte achter knieschotten.

De 2e verdieping is voorzien een zeilvloer en tapijt.

LET OP! De zolderverdieping is niet opgenomen in het woonoppervlak. De woning heeft dus een totale grootte van 94 m2.

BUITEN: De woning ligt vlakbij het dorpscentrum van Rhoon met diverse winkels en basisscholen direct om de hoek. De woning heeft aan de voorzijde een rustige ligging aan een parkeerplaats met uitzicht over de polder. De diepe achtertuin is gelegen op het oosten en is grotendeels voorzien van bestrating. Verder heeft de tuin een grote stenen berging en achterom.

KENMERKEN:

- Leuk authentiek rijtjeshuis met 4 slaapkamers;

- Zolder met extra grote kunststof dakkapel (21,5 m2);

- Ligging vlakbij het gezellige dorpshart van Rhoon;

- Voorzijde zicht op de polder en zonsondergang;

- Veel parkeergelegenheid op het pleintje voor de deur;

- Metrostation vlakbij (Rotterdam 20 minuten);

- Diepe achtertuin op het oosten (’s zomers voldoende zon);

- Stenen berging in de achtertuin (circa 6 m2);

- Grotendeels v.v. kunststof kozijnen met dubbel glas;

- Gedeeltelijk v.v. houten kozijnen met enkel glas;

- Op diverse ramen en deuren rolluiken aanwezig;

- Verwarming via moederhaard (2007) met radiatoren;

- Perceel 150 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte circa 72 m2 (exclusief zolder);

- Inhoud circa 303 m3;

- Bouwjaar circa 1953.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy