Rijsdijk 132

te Rhoon

€ 595.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Deze modern afgewerkte DIJKWONING met GROTE EN ZONNIGE TUIN is een plaatje! Een heerlijke plek aan de rand van het gezellige dorp van Rhoon Met VRIJ UITZICHT OP DE BOOMGAARD kunt u de landelijke sfeer écht proeven. De woning heeft een speelse indeling: op de begane grond een RUIME WOONKAMER MET OPENHAARD en een kantoor/speelkamer, op de 1e verdieping 2 slaapkamers (3 mogelijk) en moderne badkamer, in het souterrain een HEERLIJKE WOONKEUKEN met openslaande deuren naar de geweldige tuin. Het huis ligt op een groot perceel van 631 m2 eigen grond met verschillende terrassen, een vijver, tuinhuizen, overkapping en plantenkas. De locatie van de woning biedt een AUTHENTIEKE EN RUSTIGE WOONOMGEVING met de voorzieningen van de DORPSKERN OP LOOP-/FIETSAFSTAND. Hier vindt u diverse winkels, basisscholen en het metrostation. Als u de dijk verder uitloopt, kunt u heerlijk wandelen in de schitterende natuur van de Rhoonse polders. Met de auto bent u via de gunstige ligging via de uitvalswegen snel in de grote steden.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met zijramen en trappenhuis. Toegang tot de woonkamer en het kantoor/de speelkamer. Op dijkniveau treft u de lichte woonkamer met uitzicht over de tuin en de boomgaard. Aan de achterzijde is veel lichtinval door de grote pui met openslaande deuren naar het balkon dat zich rondom het huis bevindt. In de woonkamer kunt u heerlijk genieten bij de openhaard met moderne schouw. De zijkamer heeft een speelse hoog zijraam en is op allerlei manieren goed te gebruiken: speelkamer, kantoor, slaapkamer.

De gehele begane grond is voorzien van een mooie doorgelegde eikenhouten vloer.

1E VERDIEPING: Overloop met zijramen, 2 slaapkamers en badkamer. De ruimten op de verdieping hebben een slimme indeling. Zo is er aan de voorzijde een grote slaapkamer met dakkapel, dakraam en opbergruimte achter knieschotten. Het is goed mogelijk deze kamer te splitsen naar 2 kamers. De 2e slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het huis met eveneens een dakkapel en uitzicht over de tuin en de polder. De modern betegelde badkamer heeft een ligbad onder het raam, grote inloopdouche met uitzicht, meubel met dubbele wastafel en 2e toilet (hangcloset). Vanuit de overloop is via een vlizotrap toegang tot de ruime bergvliering.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een donkere tapijtvloer.

SOUTERRAIN: Overloop met wasmachine aansluitingen en vernieuwde meterkast (10 groepen), volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje, berging met Nefit CV-combiketel. In het souterrain kunt u heerlijk genieten van de woonkeuken en de tuin. De keuken met moderne opstelling heeft een kastenwand en kookeiland. Het kookeiland heeft een composiet werkblad met een barretje waar u gezellig aan kunt zitten. In de kastenwand is ruimte voor een koel/vriescombinatie, heteluchtoven en veel kastruimte. Het eiland heeft een 5-pits gaskookplaat, brede RVS afzuigkap en vaatwasser. In de woonkeuken is verder gelegenheid voor een grote eettafel en een knusse zithoek. Openslaande deuren geven toegang tot het terras van de heerlijke tuin.

Het gehele souterrain is voorzien van antracietkleurige plavuizen met vloerverwarming.

BUITEN: Het huis staat op een groot perceel van 631 m2 met een heerlijke tuin van alle gemakken voorzien. Grenzend aan het huis is er een groot terras met moderne Bluestone natuurstenen tegels. De rest van de tuin is speels en stijlvol ingedeeld met bestrating, tuinhekken, bomen, gras en tuinverlichting. Er is verder een grote karper vijver (niet in gebruik, pompinstallatie en waterval aanwezig), houten tuinhuis met een recentelijk geplaatste overkapping (2021) en glazen plantenkas. Door de grootte van de tuin heeft u altijd keuze tussen zon en schaduw. De tuin grenst aan een boomgaard, waardoor u in de tuin veel privacy ervaart.

KENMERKEN:

- Sfeervol geheel gerenoveerd 2^1-kap dijkhuis;

- Lichte woonkamer én grote woonkeuken;

- Instapklaar met moderne badkamer én keuken;

- Authentieke ligging grenzend aan boomgaard;

- Bijzonder grote en stijlvol aangelegde tuin;

- Alle woonruimten v.v. gestuukte wanden;

- Vrijwel alle ramen voorzien van een hor;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Nefit CV-combiketel uit 2007;

- Perceel 631 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 142 m2;

- Inhoud circa 494 m3;

- Bouwjaar circa 1930.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy