Marskramer 29

te Rhoon

€ 295.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Dit is de ideale plek voor een stel of (jong) gezin! Deze FIJNE HOEKWONING in de kindvriendelijke wijk Rhoon-Noord heeft een CARPORT en ZONNIGE ACHTERTUIN met vrij uitzicht op water en groen. Het huis heeft een ruime woonkamer, open keuken, 3 royale slaapkamers en een MODERNE BADKAMER (2017). Hier kun je zonder veel onderhoud fijn wonen door o.a. de KUNSTSTOF KOZIJNEN en HR++ beglazing. De dakkapellen op zowel de 1e als 2e verdieping zorgen voor prettige ruime slaapkamers. In de ACHTERTUIN OP HET ZUIDWESTEN geniet je heerlijk van de zon op het terras bij de woning of op het lager gelegen terras aan het water. Het huis ligt op een rustig plekje op LOOP- EN FIETSAFSTAND van het gezellige dorpscentrum, het metrostation en verschillende basisscholen. Binnen enkele minuten zit je in de metro of rijd je op de uitvalswegen naar Rotterdam. Recreatief heeft Rhoon veel te bieden: o.a. wandelgebieden in de polders, de natuur van de Rhoonse grienden, een golfbaan en jachthaven.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (7 groepen), modern toilet met hangcloset en fonteintje (2017), trapopgang.

De royale woonkamer met openhaard ligt aan de achterkant van het huis met een deur naar de tuin. Er is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en eettafel. In de handige trapkast is extra opbergruimte aanwezig.

De open keuken aan de voorzijde van de woning is voorzien van een eenvoudig keukenblok in U-opstelling met inbouwapparatuur w.o. een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, oven (allen Bosch circa 2013), Miele vaatwasmachine en koel-vriescombinatie.

De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers en badkamer. De 1e slaapkamer aan de voorzijde bevat een grote inbouw schuifkast. In de 2e slaapkamer aan de achterzijde geeft de grote dakkapel een ruimer gevoel. Onder het raam is extra opbergruimte achter knieschotten. Leuk detail is het extra raam aan de zijkant! De volledig betegelde badkamer uit 2017 is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel, 2e toilet, designradiator en elektrische vloerverwarming.

De 1e verdieping is deels voorzien van tapijt en deels van laminaat.

2E VERDIEPING: Overloop, 3e slaapkamer. Op de lichte overloop met zijraam vind je de wasruimte met een gootsteen en de Remeha CV-combiketel uit 2008. De 3e slaapkamer op deze verdieping is extra ruim dankzij de open nok en de grote dakkapellen aan zowel de voor- en achterzijde van de woning (achterzijde 2019).

De overloop is voorzien van tapijt en zeil. De slaapkamer van laminaat.

BUITEN: De voortuin beschikt over een eigen carport met stenen berging en is volledig bestraat. Altijd een plekje om te parkeren dus! De royale achtertuin op het zuidwesten is grotendeels bestraat en heeft bloemborders. Er zijn twee terrassen op verschillende hoogtes: één grenzend aan de woning en een lager terras bij het water met zicht op groen. Een heerlijke plek om te genieten van de rust en zon! De tuin is ook via de zijkant te bereiken.

KENMERKEN:

- Royale hoekwoning in rustige woonwijk;

- Drie ruime slaapkamers aanwezig;

- Badkamer en toilet vernieuwd (2017);

- Extra dakkapel zolder achterzijde (2019);

- Op loopafstand van de metro en winkels;

- Voortuin met parkeerplek onder de carport;

- Stenen berging aan de voorzijde (circa 6 m2)

- Zonnige achtertuin op het zuidwesten met vrij uitzicht;

- Geheel onderhoudsvrije kunststof kozijnen;

- Geheel voorzien van HR++ beglazing;

- Remeha CV-combiketel uit 2008;

- Perceel 130 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 97 m2;

- Inhoud circa 323 m3;

- Bouwjaar circa 1982.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy