Sleedoorn 39

te Poortugaal

€ 379.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Dit MODERNE 3-KAMERAPPARTEMENT in het kleinschalige complex ‘Residence Portugael’ ligt aan de rand van Poortugaal in een rustige woonwijk. De woning heeft een heerlijk GROOT BALKON op het noordwesten met vrij uitzicht over WATER EN GROEN. Het appartement biedt een lichte woonkamer, OPEN KEUKEN met dubbele schuifpui, 2 ruime slaapkamers, grote badkamer en separate berging/wasruimte. In het complex is een liftinstallatie en sfeervolle gezamenlijke binnentuin aanwezig. In de garage heeft u beschikking over een EIGEN PARKEERPLAATS en beneden is een PRIVE BERGING aanwezig. Op loopafstand bereikt u het dorpscentrum met diverse winkels. Verder beschikt Poortugaal over een eigen metrostation en heeft het een gunstige ligging ten opzicht van diverse uitvalswegen. Ook voor ontspanning heeft het dorp en de omgeving veel te bieden met de prachtige natuur van de Albrandswaardse polders en bijvoorbeeld de JACHTHAVEN en GOLFBAAN in het naastgelegen dorp Rhoon.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree met brievenbussen en video-intercom, centrale hal met trapopgang en liftinstallatie. Via de hal heeft u tevens toegang tot de bergingen, parkeergarage en gemeenschappelijke binnentuin.

2e VERDIEPING: Via de galerij stapt u binnen in het appartement. In de hal is de meterkast (8 groepen) en het toilet met hangcloset en fonteintje aanwezig. De hal geeft toegang tot alle vertrekken van de woning.

Als eerste bereikt u de ruime woonkamer aan de achterzijde van het appartement. De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote ramen en de schuifpui met uitzicht op het achterliggende water. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een riante zit- en eethoek. De open keuken is uitgevoerd in hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur: een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwassen, oven, magnetron en koelkast.

Via de dubbele schuifpui in de keuken heeft u toegang tot het grote balkon. Er is prachtig uitzicht over het achterliggende groen en water. Op het balkon op het noordwesten is de gehele dag zon door de gunstige ligging op de bovenste etage.

Aan de andere zijde van het appartement treft u de 2 ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een grote wand met inbouw schuifdeurkasten en een extra videofoon aansluiting. In de 2e slaapkamer staat een moderne schuifdeurkast. Deze is ideaal als kantoor of voor een kind of logee.

De ruime volledig betegelde badkamer heeft een inloopdouche met dubbele deur, 2e toilet (hangcloset), wastafel. Doordat de badkamer zeer groot is, staat hier ook een extra schuifdeurkast. Opbergruimte genoeg!

Vanaf de hal is verder de ruime berging te bereiken met Remeha CV-combiketel (2007) en wasmachineaansluiting.

De gehele woning is voorzien van een moderne lichtkleurige laminaatvloer.

KENMERKEN:

- Zeer verzorgd complex met lift en video-intercom;

- Eigen parkeerplaats in onderliggende garage;

- Prive berging in de onderbouw (4 m2);

- Groot balkon op het noordwesten (15 m2);

- Prachtig uitzicht over groen en water;

- Gezamenlijke binnentuin aanwezig;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Remeha CV-combiketel uit 2007;

- VvE actief: bijdrage €144,23 p/m;

- Woonoppervlak circa 105 m2;

- Inhoud circa 329 m3;

- Bouwjaar circa 2007.

De verkoper is niet de eigenaar van de woning, daarom zijn er geen vragenlijsten aanwezig en zal er een niet-bewoningsclausule worden opgenomen.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy