Mollenburg 4

te Barendrecht

€ 425.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een MODERNE TUSSENWONING aan een AUTOVRIJE STRAAT in de woonwijk ‘Vrijenburg’ in Barendrecht Carnisselande. Een heerlijk rustig en kindvriendelijk plekje om te wonen! Het huis heeft een UITGEBOUWDE WOONKAMER, open keuken, 4 ruime slaapkamers (5 mogelijk) en een MODERNE BADKAMER. De zolder is voorzien van een GROTE KUNSTSTOF DAKKAPEL aan de achterzijde. Er zijn veel pluspunten in het huis te vinden, zoals vloerverwarming beneden, een ingebouwde televisie-wand, glad gestuukte wanden en een nieuwe CV-ketel uit 2019. De achtertuin op het noorden is onderhoudsvrij aangelegd met betegeling en kunstgras. Er zijn een houten berging en achterom aanwezig. De woning heeft een CENTRALE LIGGING met de tramhalte om de hoek, vlakbij alle snelwegen en op loop- en fietsafstand van winkelcentrum ‘Carnisse Veste’ en diverse scholen. Een perfect huis voor gezinnen met veel voorzieningen in de buurt!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast, trapopgang en moderne toiletruimte met fonteintje.

De woonkamer aan de achterzijde van de woning heeft direct zicht op de tuin door de grote ramen van de schuifpui en de achterdeur. Door de uitbouw is een zeer royale woonkamer ontstaan met meer dan voldoende ruimte voor een fijne zithoek en grote eettafel. Er is een sfeervol wandmeubel aanwezig met ruimte voor de televisie en een bio-ethanol haard (ter overname). Extra opbergruimte vind je de trapkast.

Voorin de woning bevindt zich de moderne keuken. De ruime keuken is ingericht in U-opstelling met witkleurige kasten en een kunststof aanrechtblad. Er zijn een 5-pits Smeg gasfornuis met brede oven, afzuigkap, vaatwasser en magnetron aanwezig.

De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en glad gestuukte wanden.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 ruime slaapkamers (voorheen 3), moderne badkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de grootste slaapkamer. Hier zijn 2 slaapkamers samengevoegd tot een grote masterbedroom met inloopkast. Door de inloopkast heeft u via schuifdeuren toegang tot het slaapgedeelte. Indien gewenst kunnen de kamers weer ingedeeld worden als 2 ruime slaapkamers. De 2e ruime slaapkamer treft u aan de voorzijde van de woning. De moderne badkamer is ingedeeld met een ruime inloopdouche, bubbelbad, meubel met stenen waskom en verlichte spiegel, handdoekradiator en 2e toilet. Op details is gelet: er zijn inbouwkranen en inbouwspots aanwezig!

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer en glad gestuukte wanden.

2E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers. Aan de achterzijde treft u de 3e ruime slaapkamer met grote kunststof dakkapel over de gehele breedte van de woning. Aan de voorzijde treft u de 4e slaapkamer met groot dakraam, wasmachineaansluitingen en Intergas CV-combiketel (2019). Deze ruimte is nu in gebruik als kantoor. Op de 2e verdieping is veel opbergruimte achter knieschotten.

De gehele 2e verdieping is voorzien van tapijt en glad gestuukte wanden.

BUITEN: De ligging aan een voetpad met een groenstrook en speeltoestellen voor de deur is heerlijk rustig en kindvriendelijk. Aan de zijstraten zijn parkeerplaatsen aanwezig. De achtertuin op het noorden is onderhoudsvrij met bestrating en kunstgras. Er is een houten berging en achterom aanwezig.

KENMERKEN:

- Moderne rijwoning met 4 slaapkamers (5 mogelijk);

- Moderne keuken en badkamer aanwezig;

- Extra ruime woonkamer door uitbouw;

- Zolder met grote kunststof dakkapel;

- Kindvriendelijke ligging aan autovrije straat;

- Vlakbij winkels, restaurants, scholen en zorg;

- Onderhoudsarme achtertuin op het noorden;

- Achterom en houten berging (circa 8 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is geheel geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2019;

- Perceel 135 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 126 m2;

- Inhoud circa 410 m3;

- Bouwjaar circa 2005.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy