Rhoonsedijk 64

te Poortugaal

€ 559.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

YES! Dit geweldige huis is precies wat je zoekt! Deze stijlvolle 2^1-KAPWONING komt uit de jaren ’30 en is in 2019 VOLLEDIG GERENOVEERD. Een heerlijke woning met een sfeervolle woonkamer, uitgebouwde moderne keuken, wasruimte, 3 slaapkamers en moderne badkamer. Gelegen aan de rand van het dorp met een ROYALE OPRIT en DIEPE ACHTERTUIN. Authentiek en modern, sfeervol en strak, landelijk en dorps. Van glas-in-lood tot isolatie, van prachtige poldernatuur tot handig metrostation. Dit huis is dé perfecte combinatie! Voor de authentieke Rhoonsedijk met uitzicht op de paardenweide van de buren. Aan de achterkant een DIEPE TUIN OP HET ZUIDWESTEN met ruimte voor fietsen en tuinspullen in de houten berging en een GEZELLIGE OVERKAPPING voor lange zomeravonden. Het metrostation vind je aan het einde van de wijk. Binnen 20 minuten sta je in hartje Rotterdam! In Poortugaal en Rhoon zijn meerdere scholen, winkels, restaurants en nog veel meer leuks te vinden. Wordt dit jouw nieuwe droomplek?!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met nieuwe meterkast (18 groepen), grote moderne toiletruimte met fonteintje, trapopgang en toegang tot de kelder. De kelder heeft veel ruimte voor opslag of wie weet wordt het jouw wijnkelder!

Door de stoere stalen deur stap je binnen in de gezellige woonkamer. Aan de voorkant bevindt zich de zithoek met sfeervolle erker. Het huis is aan de achterzijde in 2019 uitgebouwd, waardoor er een super royale woonruimte is ontstaan! Hier is ruimte voor de eettafel bij de openslaande deuren naar de tuin.

De open keuken is een plaatje! Super stijlvol door de combinatie van mat zwarte fronten en een zwart werkblad. De hoekkeuken is van alle inbouwapparatuur voorzien: een brede 4-pits inductiekookplaat, brede afzuigkap, oven, vaatwasser, extra grote spoelbak met Quooker en koel-vriescombinatie.

Aan een handige wasruimte is ook gedacht. Grenzend aan de keuken vind je de betegelde berging met wasaansluitingen en de Remeha CV-combiketel uit 2019. Hier kun je ook nog allerlei extra voorraad kwijt.

De gehele begane grond is voorzien van een schitterende eikenhouten lamelparket vloer en alle wanden en plafonds zijn glad gestuukt.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, ruime badkamer. De toffe sfeer van het huis zie je ook weer terug op de overloop. Deze heeft een open nok, sierbalken, een zijraampje en ingebouwde muurverlichting. De hoofdslaapkamer aan de achterkant heeft een dakkapel met zicht op de tuin. De 2e slaapkamer aan de voorkant grenst aan het Franse balkon. De 3e slaapkamer aan achterzijde heeft een zijraam en een deur naar het dakterras. Alle kamers hebben een extra ruimtelijk en sfeervol gevoel door de open nok met sierbalken en zwarte spots. De verrassend grote badkamer is uiteraard ook in 2019 geplaatst. Deze is ingedeeld met ligbad, ruime inloopdouche met glazen deur, meubel met twee waskommen en 2e toilet.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een schitterende eikenhouten lamelparket vloer en alle wanden en plafonds zijn glad gestuukt.

BUITEN: Het huis heeft een fijne ligging aan de rand van het dorp. De locatie is landelijk en toch op loopafstand van alle voorzieningen in het dorp en zelfs het metrostation. Binnen 20 minuten sta je in hartje Rotterdam. Aan de voorkant van de woning is een royale inrit aanwezig met ruimte voor meerdere auto’s. Hier heb je gezellig uitzicht op de dijk en de paardjes van de buren!

Via een breed zijpad bereik je de achtertuin. De diepe achtertuin ligt op het zuidwesten en grenst aan poldergebied. Een heerlijke vrije plek dus! De achtertuin is aangelegd met een strak betegeld terras grenzend aan de woning, een groot deel gras en sfeerbeplanting. In de tuin is een houten berging geplaatst met aangrenzend een overkapping. Een fijn hoekje om van lange zomeravonden te genieten! Door de ligging van de tuin op het zuidwesten kun je hier de hele dag heerlijk genieten van de zon.

KENMERKEN:

- Charmante 2^1-kapwoning uit de jaren ’30;

- Geheel in 2019 gerenoveerd en aangebouwd;

- Mooie ligging aan de rand van het dorp;

- Landelijke omgeving met uitzicht op polder;

- Zeer diepe achtertuin op zuidwesten;

- Houten berging (circa 7 m2);

- Gezellige overkapping (circa 14 m2);

- Handige (wijn-)kelder (circa 6 m2);

- Zonnig dakterras (circa 8 m2)

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Alle glas-in-lood in dubbele beglazing;

- Extern schilderwerk in 2020 uitgevoerd;

- Ondervloer en dak na-geïsoleerd;

- Remeha CV-combiketel uit 2019;

- Perceel 450 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 108 m2;

- Inhoud circa 375 m3;

- Bouwjaar circa 1935.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy