Weegbree 31

te Hoogvliet Rotterdam

€ 275.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze GOED ONDERHOUDEN TUSSENWONING ligt in aan een rustig pleintje in de geliefde woonwijk ‘Boomgaardshoek’. Een super leuk huis voor een stel of (jong) gezin! De woning heeft een woonkamer aan de tuinzijde, nette open keuken, 4 slaapkamers en een keurige badkamer. Deze leuke tussenwoning is altijd goed bijgehouden en verbeterd: rolluiken aan de voorkant, een nieuwe CV-ketel in 2019, een kunststof dakraam, vloerisolatie en een nieuwe meterkast. De voortuin heeft een EIGEN PARKEERPLAATS en de ACHTERTUIN OP HET ZUIDOOSTEN grenst aan water en groen. Het huis ligt op erfpachtgrond waarvan de canon is afgekocht t/m 2057. De ligging in de rustige en kindvriendelijke woonwijk Boomgaardshoek zorgt voor een FIJNE WOONOMGEVING met winkels, scholen en het metrostation vlakbij. Doordat de Welhoeksedijk aan het einde van de straat ligt, kun je via deze groene dijk ook heerlijk wandelen of fietsen richting de polder. Wat een leuk plekje en fijn huis!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met vernieuwde meterkast (9 groepen), trapopgang met trapkast en toiletruimte met hangcloset.

De woonkamer aan de achterzijde heeft een deur naar de tuin. Er is voldoende ruimte voor een zithoek en eettafel. De open keuken voorin het huis is ingericht met een nette

U-opstelling v.v. een stenen werkblad. In de keuken is inbouwapparatuur aanwezig: een 4-pits gaskookplaat, inbouwafzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast met vriesvak.

De gehele begane grond is voorzien van een nette laminaatvloer. Er is een sfeervolle woonkamerdeur met glas-in-lood geplaatst.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, keurige badkamer. De grootste slaapkamer aan de achterzijde heeft een dakkapel en inbouw kastenwand. De 2e slaapkamer ligt aan de voorkant. De 3e slaapkamer aan de achterkant is in gebruik als kantoortje, maar is ook zeker ruim genoeg als baby- of kinderkamer! Deze kamer heeft een dakkapel en ingebouwde kasten. De keurig afgewerkte badkamer heeft een grote douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet (hangcloset).

De 1e verdieping is deels voorzien van tapijt en deels laminaatvloeren. Er zijn nieuwe moderne deuren geplaatst.

2E VERDIEPING: Voorzolder, 4e slaapkamer. Op de voorzolder zijn een dakraam, een kleine vliering, de wasaansluitingen en een kast met de Intergas CV-combiketel uit 2019. De 4e slaapkamer heeft een groot kunststof dakraam uit 2019 met verduisteringsscherm. Door de open nok heeft de kamer een ruimtelijk gevoel.

De 2e verdieping is voorzien van een grindvloer.

BUITEN: Het huis ligt aan de voorkant aan een rustig pleintje met parkeergelegenheid en een veldje met speelplaats. In de voortuin is een eigen parkeerplaats en toegang tot de stenen berging. De achtertuin op het zuidoosten grenst aan water en groen. Hierdoor is hier veel privacy en fijn uitzicht. In de tuin is de gehele dag zon en in de middag ook wat schaduw. De tuin is aangelegd met bestrating en groen. Er is een houten tuinhuis met elektra, een zonnescherm en een zonnescreen aanwezig.

KENMERKEN:

- Verzorgde tussenwoning met 4 slaapkamers;

- Kindvriendelijke ligging aan rustig pleintje;

- Dakkapel 1e verdieping en dakramen 2e verdieping;

- Op loopafstand van winkels, scholen en metro;

- Voortuin oprit met eigen parkeerplaats;

- Achtertuin met vrije ligging op het zuidoosten;

- Voorzijde stenen berging (circa 5 m2);

- Achterzijde houten tuinhuis (circa 5 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Voorzijde ramen v.v. elektrische rolluiken;

- De woning is geheel geïsoleerd (vloer na-geïsoleerd);

- Nieuwe Intergas CV-combiketel uit 2019;

- Perceel 134 m2 erfpachtgrond (afgekocht t/m 2057);

- Woonoppervlakte circa 100 m2;

- Inhoud circa 358 m3;

- Bouwjaar circa 1983.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy