Mr.Pieter Cornelisz. Vermaatlaan 9

te Poortugaal

€ 659.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wilt u wonen aan de mooiste laan van de rustige woonwijk “Valckesteyn” in Poortugaal? Dit is uw kans! Deze RUIME 2-ONDER-1-KAPWONING beschikt over een royale woonkamer, eetkamer, keuken, tuinkamer, 5 ruime slaapkamers, 2 badkamers, THUISKANTOOR/GAME ROOM en een berging met SAUNA. U kunt meerdere auto’s parkeren op de EIGEN OPRIT en in de STENEN GARAGE met elektrische deur. Dit fijne huis is van ALLE GEMAKKEN VOORZIEN! Alles volledig geautomatiseerd met o.a. elektrisch te openen deuren, GLAD GESTUUKTE WANDEN, houten vloeren, airconditioning , 12 ZONNEPANELEN en twee sfeervolle gashaarden. De achtertuin is gelegen op het ZONNIGE WESTEN. Direct aan het einde van de straat wandelt u de prachtige natuur van het “Valckesteynse Bos” in. In de KINDVRIENDELIJKE WIJK treft u verschillende speelgelegenheden voor kinderen en het metrostation van Poortugaal. Basisscholen en het dorpscentrum van zowel Poortugaal als Rhoon bereikt u binnen enkele fietsminuten.

INDELING:

BEGANE GROND: Zijentree, ruime hal met meterkast (24 groepen), trapopgang, toegang tot de garage en toilet. Het moderne volledig betegelde toilet heeft een hangcloset en fonteintje. De garage is voorzien van een tegelvloer, stort gootsteen, CV-ketelopstelling (Remeha/2016) en elektrische garagedeur.

De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en geeft voldoende ruimte voor een riante zithoek. Door het grote hoekraam heeft de kamer veel lichtinval. Verder is er een sfeervol wandmeubel aanwezig met gashaard en ruimte voor de televisie. De woonkamer beschikt over een handige trapkast met extra opbergruimte.

Aan de achterzijde van de woning treft u de eetkamer met meer dan voldoende ruimte voor een grote eethoek. De eetkamer heeft openslaande deuren naar de tuin en geeft toegang tot de keuken met tuinkamer.

De ruime keuken is uitgevoerd in een wandopstelling met lichtkleurige kasten en een composiet werkblad. De keuken is van alle gemakken voorzien met diverse inbouwapparatuur o.a.: 5-pits gas op glas kookplaat, extra inductiekookplaat, dubbele afzuigkap, combioven, heteluchtoven, vaatwasser, grote koelkast en warm waterkraan.

Via de keuken heeft u toegang tot de tuinkamer. De tuinkamer is volledige voorzien van openslaande deuren waardoor u op zonnige dagen de kamer volledig bij de tuin kunt betrekken. Voor de wat koudere dagen is er een sfeervolle gashaard aanwezig. Extra leuk detail aan deze ruimte is toch zeker wel de aanwezige wijnkoelkast!

De volledige begane grond is voorzien van een donkerkleurige houten vloer, gestuukte wanden met inbouwspots en geautomatiseerde glazen deuren.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers (3 mogelijk), badkamer en separaat toilet. Aan de voorzijde van de woning treft u de royale masterbedroom over de gehele breedte van de woning. deze slaapkamer is voorzien van een grote schuifwandenkast. Het is mogelijk deze kamer eenvoudig te splitsen in 2 ruime slaapkamers. Aan de achterzijde treft u de 2e slaapkamer. De moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een dubbele inloopdouche met twee stort- en handdouches, glazenwand, groot wastafelmeubel met twee waskommen en twee designradiatoren. Het separate toilet op de overloop is volledig betegeld en voorzien van een hangcloset.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een donkerkleurige houten vloer en glad gestuukte wanden met inbouwspots.

2E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en 2e badkamer met wasruimte. Aan de voorzijde treft u de 3e en 4e slaapkamer. De 3e slaapkamer is voorzien van een grote dakkapel en airconditioning. De 4e slaapkamer heeft een groot dakraam. De 5e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft tevens een grote dakkapel en airconditioning. De 2e badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche met stort- en handdouche, glazenwand, wastafelmeubel en wasmachineopstelling.

De gehele 2e verdieping is voorzien van extra opbergruimte achter de aanwezige knieschotten, donkerkleurige houten vloer en glad gestuukte wanden met inbouwspots.

3 VERDIEPING: Via een vaste trap heeft u toegang tot de (berg)zolder. Deze ruimte is ideaal te gebruiken als thuiskantoor, game room voor de kinderen of gewoon als extra opslagruimte. De ruimte is voorzien van glad gestuukte wanden en een laminaatvloer.

BUITEN: De woning is aan de voorzijde gelegen aan een autoluwe laan met parkeerruimte voor meerdere auto’s op de eigen oprit. De ruime inpandige garage heeft een elektrische garagedeur. De zonnige achtertuin op het westen heeft een heerlijk terras, een grote berging met sauna en achterom.

KENMERKEN:

- Zeer ruime 2^1 kapwoning met tuinkamer;

- Maar liefst 5 slaapkamers aanwezig (6 mogelijk);

- Volledig geautomatiseerd met o.a. automatisch te openen deuren;

- 12 zonnepanelen;

- Volledig voorzien van glad gestuukte wanden;

- Oprit met ruimte voor meerdere auto’s;

- Garage met elektrische deur (19m2);

- Achtertuin op het westen;

- Houten berging met sauna (6m2);

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledige geïsoleerd;

- Remeha CV- combiketel uit 2016;

- In de koopovereenkomst zal een niet zelf bewoningsclausule worgen toegevoegd.

- Perceel: 298 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak: circa 202 m2;

- Inhoud: circa 748 m3;

- Bouwjaar: circa 1999.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy