Dorpsdijk 201

te Rhoon

€ 295.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met ZONNIGE TUIN OP HET ZUID-WESTEN heeft een GARAGE en EIGEN OPRIT. Deze dijkwoning kun je moderniseren precies zoals jij dat mooi vindt! Op fietsafstand van het gezellige dorpscentrum van Rhoon en de Rhoonse Grienden heeft deze woning een PERFECTE LIGGING. De woning biedt een ruime doorzon woonkamer, separate keuken, 4 slaapkamers en een badkamer. Een perfect huis voor een groot gezin. In de heerlijke TUIN OP HET ZUID-WESTEN geniet je de gehele dag van het zonnetje en in de grote garage is voldoende ruimte voor opslag of een werkhoek. Dichtbij in het centrum vind je alle winkels voor de dagelijkse boodschappen, verschillende basisscholen en het METROSTATION met verbinding naar Rotterdam (20 minuten). Recreatief vind je rust in de schitterende natuur van de polders en de ‘Oude Maas’ of zoek je ontspanning in de jachthaven of op de golfbaan.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met trapopgang, trapkast, meterkast (8 groepen) en toilet.

De hal geeft toegang tot de woonkamer en de keuken aan de achterzijde. De doorzonwoonkamer heeft veel lichtinval door de grote ramen aan de voor- en achterzijde. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een zithoek en eettafel.

De separate keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot de tuin. Natuurlijk is het mogelijk de keuken bij de woonkamer te betrekken door de tussenmuur te verwijderen (draagbalk noodzakelijk). De keuken is voorzien van een wandopstelling en aansluitingen voor vaatwasser en wasmachine.

De hal en keuken zijn voorzien van tegels. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer.

1E VERDIEPING: Overloop, trapopgang, 3 slaapkamers en badkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de hoofdslaapkamer met een inbouwkast, wastafel en een groot raam met veel lichtinval. De 2e slaapkamer bevindt zich ook aan de achterzijde. De 3e slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van 2 inbouwkasten en een groot raam. De badkamer aan de voorzijde van de woning is grotendeels betegeld en beschikt over een ligbad met douche, wastafel en 2e toilet.

De gehele 1e verdieping is voorzien van tapijt.

2E VERDIEPING: Overloop, met dakraam, Vaillant CV-combiketel (2013), 1 slaapkamer, en bergkast. De 4e slaapkamer is voorzien van een wastafel en heeft vaste kasten aan beide zijdes van de kamer voor extra bergruimte.

De gehele 2e verdieping is voorzien van tapijt.

BUITEN: De dijkwoning is gelegen aan de rand van een rustige woonwijk in het centrum van het gezellige dorp Rhoon. De winkels, basisschool en het metrostation zijn op fietsafstand te vinden, net als de polder en natuur! De voortuin en eigen oprit zijn volledig bestraat, de tuin aan de zijkant van de woning is voorzien van kunstgras en groenborders. Beneden de dijk tegenover de woning bevinden zich extra parkeerplaatsen. Vanaf de oprit is toegang tot de ruime garage. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en beschikt over een bestraat terras op dijkhoogte en is verder voorzien van kunstgras en groenborders. Ook via de achtertuin is de garage te bereiken.

KENMERKEN:

- Ruime twee-onder-een-kapwoning;

- Er zijn 4 grote slaapkamers aanwezig;

- Vlakbij het dorpscentrum van Rhoon;

- Op fietsafstand van de metro en winkels;

- Achtertuin op het zonnige zuiden-westen;

- Eigen oprit en ruime stenen garage (18 m2);

- V.v. houten kozijnen;

- Grotendeels v.v. dubbele beglazing;

- Vaillant CV-combiketel (2013);

- Bijzondere voorwaarden van toepassing;

- Perceel 157 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 108 m2;

- Inhoud circa 449 m3;

- Bouwjaar circa 1970.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy