Bouwlust 39

te Rhoon

€ 235.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Een verzorgd HOEK-APPARTEMENT op de 3e verdieping met VRIJ UITZICHT over Rhoon en Smitshoek. Gelegen in de fijne woonwijk ‘Portland’ in Rhoon. Dit appartement heeft een rustige ligging op de hoek van het appartementencomplex aan het einde van de galerij. De woonkamer heeft veel lichtinval door de schuifpui naar het RUIME INPANDIGE BALKON en het FRANSE BALKON aan de zijkant. Verder beschikt de woning over een MODERNE OPEN KEUKEN UIT 2018, één ruime slaapkamer, badkamer, was/bergruimte, eigen en gezamenlijke fietsen berging in de onderbouw. Een perfecte woning voor starters, alleenstaanden of senioren.. Het moderne complex heeft een liftinstallatie en video-intercom. De VvE is zeer ACTIEF EN GEZOND. Dit fijne appartement ligt op loop- en fietsafstand van winkelcentrum ‘Hof van Portland’ en ‘Carnisse Veste’ en het openbaar vervoer (bus en tram). Direct voor de deur is een parkeerplaats met VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID aanwezig.

?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, afgesloten representatieve hal met video-intercom en brievenbussen, lift en trappenhuis, toegang tot de bergingen.

3E VERDIEPING: Aan het einde van de galerij betreedt u het appartement. De lange hal bij binnenkomst geeft toegang tot alle vertrekken van de woning. Hier vindt u o.a. de meterkast (7 groepen) en een vaste kast met Agpo CV-combiketel (2003).

De woonkamer gelegen aan de achterzijde van de woning geeft u schitterend vrij uitzicht over de omgeving. Doordat de woning op de hoek ligt heeft u extra veel lichtinval door het Franse balkon met openslaande deuren aan de zijkant. Aan de achterzijde heeft u via de schuifpui toegang tot het inpandige balkon. De woonkamer geeft voldoende ruimte aan een riante zit- en eethoek.

De half open keuken (2018)is voorzien van een hoekopstelling met grijskleurige kasten en een houtlook kunststof aanrechtblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur met o.a.: 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, grote koelkast, losse vriezer met lades en een vaatwasser. Vanuit de keuken bereikt u de berging met de wasmachineopstelling en het WTW systeem.

De ruime badkamer is volledig betegeld en beschikt over een doucheruimte, staand closet toilet, moderne wastafelmeubel met twee kommen en een radiator.

De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De hoge ramen zijn voorzien van blindering wat zorgt voor extra privacy. Verder heeft de slaapkamer een grote schuifwanden kast voor extra opbergruimte.

De woonkamer en hal zijn voorzien van een donkerkleurige laminaatvloer.

De slaapkamer is voorzien van een lichtkleurige tapijtvloer.

KENMERKEN:

- Modern en betaalbaar 2-kamer appartement;

- Zeer verzorgd complex met lift en video-intercom;

- Ruime parkeergelegenheid op terrein voor en naast het complex;

- Inpandig balkon met vrij uitzicht (circa 7 m2);

- Deels hardhouten en deels aluminium kozijnen;

- Volledig voorzien van dubbele beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Eigen berging in de onderbouw (circa 5 m2);

- Gezamenlijke fietsenberging in de onderbouw;

- Agpo CV-combiketel uit 2003.

- VVe: actief: bijdrage €76,- p/m;

- Woonoppervlakte: circa 76 m2;

- Inhoud: circa 237 m3;

- Bouwjaar: circa 2003.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy