Kees van Dongenlaan 27

te Rhoon

€ 395.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Deze MODERNE TUSSENWONING uit 2010 ligt in de geliefde en kindvriendelijke wijk ‘Essendael’ in Rhoon. Een fantastisch gezinshuis! Deze fijne woning heeft een riante woonkamer v.v. vloerverwarming en schuifpui naar de tuin, een STRAKKE OPEN KEUKEN , 3 slaapkamers (5 mogelijk), MODERNE BADKAMER en vrij in te delen open zolder. Hier kunnen 2 extra slaapkamers worden gerealiseerd door het plaatsen van een dakkapel (achterzijde vergunningsvrij). De DIEPE ACHTERTUIN op het oosten biedt ’s zomers de gehele dag zon. De wijk biedt een HEERLIJKE WOONOMGEVING met speelparkjes voor kinderen, veel parkeergelegenheid voor de deur en het dorpscentrum, metrostation en meerdere basisscholen op loop- en fietsafstand. Ook treft u op enkele autominuten de rijkswegen met een goede verbinding met Rotterdam en de verdere Randstad.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime en lichte hal met meterkast (6 groepen), modern volledig betegeld toilet v.v. hangcloset en fonteintje.

De moderne woonkamer aan de tuinzijde heeft extra ruimte door de uitbouw aan de achtergevel (1,20m). Hierdoor is er meer dan voldoende ruimte voor een riante zithoek en grote eettafel. Er is aluminium schuifpui naar de tuin en een praktische trapkast aanwezig.

De open keuken aan de voorzijde is van alle gemakken voorzien en beschikt over in 2017 nieuw geplaatste inbouwapparatuur van Siemens. Hiertoe behoort een 5–pits

gas-op-glas kookplaat, design schouw-afzuigkap, heteluchtoven, koffiemachine en vaatwasser. De keukenopstelling is uitgevoerd in hoogglans witte kasten en een zwart granieten aanrechtblad. Er is veel opbergruimte in de grote lades en kasten.

De volledige begane grond is voorzien van een antracietkleurige leisteen vloer met vloerverwarming, de wanden zijn voorzien van spackspuitwerk.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. De masterbedroom is gelegen aan voorzijde over de gehele breedte van de woning. Aan de achterzijde treft u de twee andere slaapkamers. De moderne badkamer is volledig betegeld (vloer leisteen) en beschikt over een ligbad met douche, wastafelmeubel en 2e toilet (hangcloset).

De volledige 1e verdieping is voorzien van een donkerkleurige doorgelegde laminaatvloer, de wanden zijn voorzien van spackspuitwerk.

2E VERDIEPING: Verrassend grote open zolder welke vrij is in te delen met een 4e en zelfs 5e slaapkamer. Er is een groot Velux dakraam aan de achterzijde. De zolderruimte kan naar wens worden uitgebreid door het plaatsen van één of twee dakkapellen (aan de achterzijde vergunningsvrij). Op deze verdieping treft u ook de was-/ droogopstelling en de Intergas CV-combiketel (2010). Verder is er voldoende opbergruimte achter de aanwezige knieschotten.

De volledige 2e verdieping is voorzien van een lichtkleurige laminaatvloer, de wanden zijn deels voorzien van spackspuitwerk.

BUITEN: De woning is aan de voorzijde gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat met ruime parkeergelegenheid voor de deur. De grote achtertuin is gelegen op het oosten. Door de diepte geniet u ’s zomers de gehele dag van zon! De tuin is voorzien van bestrating en kunstgras. Er is een houten berging en achterom aanwezig.

KENMERKEN:

- Gelegen in gewilde en kindvriendelijke wijk ‘Essendael’;

- Moderne tussenwoning met uitbouw woonkamer;

- Voorzien van 3 ruime slaapkamers (5 mogelijk);

- De 1e verdieping is voorzien van elektrische rolluiken;

- Diepe achtertuin op het oosten (’s zomers gehele dag zon);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2010;

- 8 zonnepanelen aanwezig;

- Perceel 136 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 117 m2;

- Inhoud circa 416 m3;

- Bouwjaar circa 2010.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy