Werkersdijk 55

te Rhoon

€ 625.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Altijd al op een rustige locatie willen wonen met het gezellige dorpscentrum van Rhoon om de hoek? Dit is uw kans! Wij bieden deze SFEERVOLLE 2^1-KAPWONING uit de jaren 50 te koop aan. Buiten is er een HEERLIJKE ZONNIGE TUIN met veel privacy door de beschutte ligging. De woning biedt een riante woonkamer met open keuken, bijkeuken, kelderruimte, 3 slaapkamers met badkamer en een ruime MASTERBEDROOM met 2e badkamer en suite en eigen trapopgang op de 1e verdieping. De woning beschikt over extra opbergruimte op de ruime bergvliering en GARAGE. Parkeren doet u voor de deur op de EIGEN OPRIT. Het gezellige Rhoon biedt u een DORPSE WOONOMGEVING met om de hoek het dorpscentrum met alle winkels voor de dagelijkse boodschappen, verschillende basisscholen en het metrostation met verbinding naar Rotterdam (20 minuten). Recreatief komt u tot rust in de SCHITTERENDE NATUUR van de polders en de ‘Oude Maas’ of zoekt u ontspanning in de jachthaven of golfbaan.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met nieuwe meterkast (7 groepen), modern toilet met hangcloset en fonteintje, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De woonkamer beschikt over een trapkast met toegang tot de kelder. De kelder biedt ruimte voor de CV-combiketel, (Vaillant 2010) en opslagruimte.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de zithoek met sfeervolle openhaard.

De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en beschikt over veel ramen voor extra lichtinval. De benedenverdieping biedt voldoende ruimte voor een ruime zit- en eethoek en grote open keuken aan de achterzijde van de woning.

Via de woonkamer heeft u toegang tot een 2e trapopgang naar de masterbedroom op de 1e verdieping.

De open keuken is uitgevoerd in hoekopstelling en beschikt over een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, heteluchtoven en diverse kastruimte. Via de open keuken heeft u toegang tot de bijkeuken. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger en vaatwasser. Via zowel de bijkeuken als de achterzijde van de woning heeft u toegang tot de tuin.

De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Via de overloop heeft u toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer boven het woonhuis.

Aan de voorzijde bevindt zich de 1e badkamer met inloopdouche, 2e toilet (hangcloset) en wastafelmeubel. De 1e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning, de 2e aan de achterzijde deze kamer is nu in gebruik als kantoorruimte. De 3e slaapkamer tevens aan de achterzijde is de grootste slaapkamer deze biedt ook toegang tot de masterbedroom met badkamer en suite.

De masterbedroom is gerealiseerd boven de garage. De kamer is zowel via de andere slaapkamer als via de eigen trapopgang te bereiken. De masterbedroom is ruim en beschikt over een eigen badkamer en suite. Met hoekbad, 3e toilet (hangcloset) en wastafelmeubel.

De gehele 1e verdieping is voorzien van tapijt.

BUITEN: Het huis heeft een fijne ligging om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon. De locatie is rustig maar toch op loopafstand van alle voorzieningen in het dorp en zelfs het metrostation. Aan de voorzijde van de woning is een royale inrit met parkeerruimte voor meerdere auto’s voor de garage. De zonnige achtertuin is aangelegd met diverse groenborders, gras en een betegeld terras grenzend aan de woning.

De stenen garage is voorzien van een handmatige garagedeur en een deur naar de tuin.

Door de ligging van de tuin op het zuidwesten kun je hier de hele dag heerlijk genieten van de zon.

KENMERKEN:

- Charmante 2^1-kapwoning uit de jaren ’50;

- Mooie ligging om de hoek van het dorpscentrum;

- Beschutte ligging met veel privacy;

- Masterbedroom met eigen trapopgang en badkamer en suite;

- Ruime achtertuin op zuidwesten;

- Handige (wijn-)kelder (circa 6 m2);

- Houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing;

- Vaillant CV-combiketel uit 2010;

- Perceel: 401 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 154 m2;

- Inhoud: circa 584 m3;

- Bouwjaar: circa 1950.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy