Sleedoorn 33

te Poortugaal

€ 475.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Dit MODERNE 4-KAMER HOEK APPARTEMENT in het kleinschalige complex ‘Residence Portugael’ ligt aan de rand van Poortugaal in een rustige woonwijk. Dit op de 1e verdieping gelegen appartement heeft een heerlijk GROOT TERRAS op het OOSTEN met aan een zijde tevens terras/balkon met vrij uitzicht over WATER EN GROEN. Het appartement biedt een lichte woonkamer met schuifpui, OPEN KEUKEN met moderne inbouwkeuken, 3 slaapkamers, grote badkamer en separate berging/wasruimte. In het complex is een liftinstallatie en sfeervolle gezamenlijke binnentuin aanwezig. Aan voorzijde complex heeft u beschikking over een EIGEN PARKEERPLAATS en op de begane grond zijn gemeenschappelijke ruimtes aanwezig. Op loopafstand bereikt u het dorpscentrum met diverse winkels. Verder beschikt Poortugaal over een eigen metrostation en heeft het een gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen. Ook voor ontspanning heeft het dorp en de omgeving veel te bieden met de prachtige natuur van de Albrandswaardse polders en bijvoorbeeld de JACHTHAVEN en GOLFBAAN in het naastgelegen dorp Rhoon.

INDELING:

Entree met brievenbussen en video-intercom, centrale hal met trapopgang en liftinstallatie. Via de hal heeft u tevens toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin.

2E VERDIEPING: Via de galerij stapt u binnen in het appartement. In de ruime hal is de meterkast en het toilet met hangcloset aanwezig. De hal geeft toegang tot alle vertrekken van de woning.

Als eerste bereikt u de ruime woonkamer met veel lichtinval door de grote ramen en de schuifpui met toegang tot ruim terras. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een riante zit- en eethoek. De open keuken is modern uitgevoerd en voorzien van natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur: een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer.

Voorts treft u de 3 slaapkamers en ruime badkamer met een inloopdouche met 2e toilet, wastafel met meubel.

Vanaf de hal is verder de ruime berging te bereiken met Remeha CV-combiketel en witgoed aansluiting.

De woonkamer, keuken en hal zijn voorzien van plavuizen.

?

KENMERKEN:

- Zeer verzorgd complex met lift en video-intercom;

- Eigen parkeerplaats;

- Groot terras/balkon aan voorzijde en aan zijgevel (53 m2);

- Vrij uitzicht over groen en water vanaf balkon zijgevel;

- Gezamenlijke binnentuin aanwezig;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Remeha CV-combiketel uit 2007;

- Er wordt in de koopovereenkomst een niet-bewoningsclausule worden opgenomen;

- Vve bijdrage: actief: bijdrage € 154,= p/m;

- Woonoppervlak: circa 120 m2;

- Inhoud: circa 367 m3;

- Bouwjaar: circa 2007.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy