Vlielanderstraat 9

te Pernis Rotterdam

€ 225.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Aantrekkelijke TUSSENWONING in het gezellige dorp Pernis. De woning beschikt o.a. over een woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, ruime badkamer en open zolderruimte met grote dakramen. De tuin gelegen op het oosten is zeer ruim en biedt veel PRIVACY en beschikt over een handige wasruimte en RUIME BERGING. Op LOOP- EN FIETSAFSTAND bereikt u het dorpscentrum met diverse winkels en basisscholen en het metrostation van Pernis. De woning heeft verder een GUNSTIGE LIGGING ten opzichte van uitvalswegen en het stadscentrum van Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND:Entree, hal met meterkast en toilet. De woonkamer is sfeervol ingericht met een laminaat vloer. Onder de trap naar de 1e verdieping zit een handige kelderkast met extra voorraad-/bergruimte. De nette keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, vaatwasmachine, oven, koel-/vries combinatie en afzuigkap.

1E VERDIEPING:Overloop met grote inloopkast, 2 slaapkamers met kunststof dakkapel. De inloopkast kan eenvoudig omgetoverd worden tot 3e slaapkamer.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, 2e toilet (hangcloset) en wastafelmeubel.

2E VERDIEPING: Steektrap naar open ruimte ingericht als slaapkamer met grote dakramen.

De diepe achtertuin is gelegen op het noorden en biedt door de diepte de gehele dag de keuze uit zon en schaduw. Verder treft u in de tuin een ruimte met wasopstelling en een ruime berging.

KENMERKEN:

- Gelegen op eigen grond;

- Diepe achtertuin gelegen op het oosten;

- CV- Combiketel Remeha (2015)

- Deels houten deels kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- Wasruimte en houten berging in de achtertuin;

- In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule worden opgenomen;

- Perceel 91 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 79 m2;

- Inhoud Circa 330 m3;

- Bouwjaar: circa 1926;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy